Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

10hng9u.jpg

Telegolde simdi 2000 yilinda taksimdeki uefa sampiyonlugu kutlamasi ve dun taksimdeki olaylar birbiriyle yanyana gosteriliyor. Uzulmemek elde mi. Hay utanmaz herif, senin yuzune tukursem yarabbi sukur dersin.

Fener fener diye en sonunda Aziz Yıldırım gibi oldu. Aziz Yıldırım en ufak bir başarısızlıkta çıkar yaptığı tesisleşmelerden, ekonomiden falan bahseder Yıldırımcılar çıkar arkasından şakşakçılık yapar olay tatlıya bağlanırdı. Biz de dalga geçerdik ne kadar mallar bunlar başkanları ayakta uyutuyor bunları diye.

Gel gelelim aynı şey bizim başımıza gelmeye başladı. Başkan her konuşmasında önceden kaydedilmiş konuşmaları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor, stadı yapıyoruz, 2012 kriterleri, ekonomik iyiyiz, şirketler birleştirildi, riva arazisi, falan filan.

Amatör branşlardan bahsediyor başkan, amatör branşlarda takım öyle skandallara imza atıyorki, mahalle takımında yapsan dayak yersin, 1-2 branş haric hepsinde ya orta sıra yada düşmemeye oynayan takım olduk.

Aziz Yıldırımı günahım kadar sevmem,ama Adnan Polat Azizin çeyreği olamaz..Adam fenere resmen tapıyor..Hakkını yedirmiyor..Ekonomik anlamda ,proje anlamında Azizle karşılaştırılması mümkün değil...Adam feneri ekonomik anlamda en üst seviyeye çıkardı ve amatör branşlarda müthiş bir atılım yaptırdı..Ekonomik anlamda çok iyi değilken bile hep iyi kadrolar kurdu..Belki cebinden verdi ama gene kurdu..Belkide verdiği paraları klübün ekonomisini düzelttikçe yavaş,yavaş alarak hiç kimseye hissettrimedi.Bizim sözde Galatasaraylı başkan 2 milyon için zor zamanda cebinden vermeyim televizyonlarda para topluyordu..Aslantepe Canaydının,Riva Selahattin Beyazıtın başka evvet birde şirket birleşmesi var onu bile projeden sayıyorlar..Diğerleri Gsbonus,bilyoner falan yahu Aziz yıldırım bunlardan bahsetmiyor bile..Adam basketbol salonunu dikiyor kimsenin haberi yok..Proje budur..Stad bile Adnan Polat dönemimde geçikti eline yüzüne bulaştırdı..

Adnan bugün ne yaptım biliyonmu Gsbonus kartımı iptal ettirdim !!! Sen benim başkanım değilsin ve sen Galatasay'ımı mahvetmeye devam ettiğin sürece hiçbi resmi ürün almicam buna yemin ediyorum !!!!! Ha unutmadan Galatasay'ım tarihi boyunca senin ve ekibin gibi rezil bi yönetim görmedi ve göreceğini zannetmiyorum.

Adnan Polat'tan inciler...

A.P:Galatasaray'da transfer bitmez!

Taraftar:Haklısın başkanım bir adamı 3 ayda bitiremedik.

A.P:Bu koltukları söküp atacağınıza evinize götürün,oturun g.tünüze protein gitsin.

A.P:Telekom'la anlaşmasaydık stadın adı da hazırdı.Halı Saha Miyen.Maşallah şu zeminin güzelliğine bak.

A.P:Bana diyorlar ki Sezgin İstanbulspor'dayken teşvik primi almış.E almasın mı?Adam rızkını kazanıyor.Zaten o parayla oyunculara dondurma ısmarlamış,bonkör adam.

A.P: Devre arası için 15 milyon Euro transfer bütçesi ayırmışız.O kadar parayı kim bulmuş ben vereyim?Zaten Sezgin o kadar para istemiyor,5 veriyoruz 3'lük adamı 10 takside bölüp 5'e alıyor.Daha hesaplı anladın sen.

A.P:Sezgin 5 kere istifa ettim diyor da bana gönderdiği maillerin hepsi Gereksiz kutusundaydı o yüzden sonradan haberim oldu benim de.Gerçi kabul edeceğimden değil laf olsun diye söylüyorum.

A.P:Aslantepe'ye gelecek takımların Allah yardımcısı olsun demiştim.O lafımı geri alıyorum.

Adnan Polat'tan inciler...

A.P:Galatasaray'da transfer bitmez!

Taraftar:Haklısın başkanım bir adamı 3 ayda bitiremedik.

A.P:Bu koltukları söküp atacağınıza evinize götürün,oturun g.tünüze protein gitsin.

A.P:Telekom'la anlaşmasaydık stadın adı da hazırdı.Halı Saha Miyen.Maşallah şu zeminin güzelliğine bak.

A.P:Bana diyorlar ki Sezgin İstanbulspor'dayken teşvik primi almış.E almasın mı?Adam rızkını kazanıyor.Zaten o parayla oyunculara dondurma ısmarlamış,bonkör adam.

A.P: Devre arası için 15 milyon Euro transfer bütçesi ayırmışız.O kadar parayı kim bulmuş ben vereyim?Zaten Sezgin o kadar para istemiyor,5 veriyoruz 3'lük adamı 10 takside bölüp 5'e alıyor.Daha hesaplı anladın sen.

A.P:Sezgin 5 kere istifa ettim diyor da bana gönderdiği maillerin hepsi Gereksiz kutusundaydı o yüzden sonradan haberim oldu benim de.Gerçi kabul edeceğimden değil laf olsun diye söylüyorum.

A.P:Aslantepe'ye gelecek takımların Allah yardımcısı olsun demiştim.O lafımı geri alıyorum.

otherzero.gif

kazimi alirsan tarihe gecersin

arabamin arkasina azizin elini operken resmini yapistiracagim ona gore

Geçen Ali Sami Yenle ilgili Bir kısa Film yayınlandı Kanaltürkte Aglamam geldi Resmen

Yazıklar Olsun senin gibi Başkana

Forumda herkes son zamanlarda pek iyi duygular beslemiyor baskan hakkinda ama kendisi genel anlamda basarilidir benim icin .Sevabi gunahindan kat kat fazladir,gecmiste ve gunumuzde yaptiklari ile.Futbol takimi duzelir cok sorun degil.Son 20 senedeki olaylara ,kisilere hakim biri olarak kiymetini ileride anlarsiniz diyorum.

Forumda herkes son zamanlarda pek iyi duygular beslemiyor baskan hakkinda ama kendisi genel anlamda basarilidir benim icin .Sevabi gunahindan kat kat fazladir,gecmiste ve gunumuzde yaptiklari ile.Futbol takimi duzelir cok sorun degil.Son 20 senedeki olaylara ,kisilere hakim biri olarak kiymetini ileride anlarsiniz diyorum.

Son 20 seneyi düşündükçe nefretim daha çok artıyor

Murattan Adnan Polat'a dayak organizasyonu bekliyoruz !! Söz gelcem lan!

Adnan Polat Sopa Organizasyonu

otherzero.gif

Boyle bir konsept mi

Başkan derin bir uykuda ellemeyin adama!

Senin kadar yalancı, Senin kadar tutarsız, Senin kadar başarısız bir başkan gelmedi bugüne kadar. Başarı olmayabilir ama yalan söyleme bari be adam! Ne kadar yüzsüz bir adamsın! Yeter artık. Yeteeeeeeeeeeeeeeeeer! Defol git ulan!

Başkan Polat, transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Polat, devre arasında ve sezon sonunda Galatasaray formasını taşıyamayan oyuncularla yolların ayrılacağı söyledi.

Geleneksel "Galatasaray formasını haketmeyenler gidecek." şenliği bu sene 6 ay erken başlamış. Geçen seneki parti kelek çıktı heralde.

"Ama once TT Arena'da Galatasaray taraftarina yakisir bir futbolcu grubu ve futbol ortaya koymaliyiz ki, onlardan da bir sey isteyelim"

Boyle bir cumle kurmus bu gun NTV Spor'da. Bu cumle icimize umut serpsin mi?

Geri
Üst Alt