- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-> Adnan Polat: "Zaten sökülecekti..."
Fener fener diye en sonunda Aziz Yıldırım gibi oldu. Aziz Yıldırım en ufak bir başarısızlıkta çıkar yaptığı tesisleşmelerden, ekonomiden falan bahseder Yıldırımcılar çıkar arkasından şakşakçılık yapar olay tatlıya bağlanırdı. Biz de dalga geçerdik ne kadar mallar bunlar başkanları ayakta uyutuyor bunları diye.
Gel gelelim aynı şey bizim başımıza gelmeye başladı. Başkan her konuşmasında önceden kaydedilmiş konuşmaları ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor, stadı yapıyoruz, 2012 kriterleri, ekonomik iyiyiz, şirketler birleştirildi, riva arazisi, falan filan.
Amatör branşlardan bahsediyor başkan, amatör branşlarda takım öyle skandallara imza atıyorki, mahalle takımında yapsan dayak yersin, 1-2 branş haric hepsinde ya orta sıra yada düşmemeye oynayan takım olduk.
Adnan Polat'tan inciler...
A.P:Galatasaray'da transfer bitmez!
Taraftar:Haklısın başkanım bir adamı 3 ayda bitiremedik.
A.P:Bu koltukları söküp atacağınıza evinize götürün,oturun g.tünüze protein gitsin.
A.P:Telekom'la anlaşmasaydık stadın adı da hazırdı.Halı Saha Miyen.Maşallah şu zeminin güzelliğine bak.
A.P:Bana diyorlar ki Sezgin İstanbulspor'dayken teşvik primi almış.E almasın mı?Adam rızkını kazanıyor.Zaten o parayla oyunculara dondurma ısmarlamış,bonkör adam.
A.P: Devre arası için 15 milyon Euro transfer bütçesi ayırmışız.O kadar parayı kim bulmuş ben vereyim?Zaten Sezgin o kadar para istemiyor,5 veriyoruz 3'lük adamı 10 takside bölüp 5'e alıyor.Daha hesaplı anladın sen.
A.P:Sezgin 5 kere istifa ettim diyor da bana gönderdiği maillerin hepsi Gereksiz kutusundaydı o yüzden sonradan haberim oldu benim de.Gerçi kabul edeceğimden değil laf olsun diye söylüyorum.
A.P:Aslantepe'ye gelecek takımların Allah yardımcısı olsun demiştim.O lafımı geri alıyorum.
Forumda herkes son zamanlarda pek iyi duygular beslemiyor baskan hakkinda ama kendisi genel anlamda basarilidir benim icin .Sevabi gunahindan kat kat fazladir,gecmiste ve gunumuzde yaptiklari ile.Futbol takimi duzelir cok sorun degil.Son 20 senedeki olaylara ,kisilere hakim biri olarak kiymetini ileride anlarsiniz diyorum.
Başkan Polat, transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Polat, devre arasında ve sezon sonunda Galatasaray formasını taşıyamayan oyuncularla yolların ayrılacağı söyledi.
"Ama once TT Arena'da Galatasaray taraftarina yakisir bir futbolcu grubu ve futbol ortaya koymaliyiz ki, onlardan da bir sey isteyelim"
Boyle bir cumle kurmus bu gun NTV Spor'da. Bu cumle icimize umut serpsin mi?