Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı
Adnan Polat The End.
Adnan Polat The End.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün itibariyle taraftar ile arasında incelen bağ artık tamamen kopmuştur.Neron'dan farkı yok.
Stadın açılışını tamamen hükümete mal edip, bu iş uğruna ömründen feragat eden Özhan Canaydın'ın adı bir kez geçtimi stad açılışında. Varsa yoksa Tayyip yaptı stadı.Bana göre Sarıgül ve Süren başkanların emeği daha fazladır. Geliyor adamlar siyasi şova çeviriyor işi ve Toki kurumundan azar işitiyorsun 40 bin kişi önünde.Yapman gereken çıkıp Toki başkanına haddini bildirmek iken kalkmış taraftara küstüm oynamıyorum ayakları yapıyorsun.Fişlemeye çalışıyorsun.Yazıklar olsun.Bugünden sonra benim başkanım değilsin. Yazıklar olsun. Bu taraftarın büyük kısmı artık arkanda değil. Yazıklar olsun.
Galatasaray'ın misafir olarak sahaya gelen herkesi iyi bir şekilde ağırlaması gerektiğini belirten Polat, ''Maalesef suiistimal edenler var. Böyle muhteşem bir geceyi bozanlar var. Kim olduklarını tespit edeceğiz ve gerekeni yapacağız'' ifadesini kullandı.
Polat, konuyla ilgili yarın daha kapsamlı açıklama yapacağını da sözlerine ekledi.
Bugün itibariyle taraftar ile arasında incelen bağ artık tamamen kopmuştur.Neron'dan farkı yok.
Stadın açılışını tamamen hükümete mal edip, bu iş uğruna ömründen feragat eden Özhan Canaydın'ın adı bir kez geçtimi stad açılışında. Varsa yoksa Tayyip yaptı stadı.Bana göre Sarıgül ve Süren başkanların emeği daha fazladır. Geliyor adamlar siyasi şova çeviriyor işi ve Toki kurumundan azar işitiyorsun 40 bin kişi önünde.Yapman gereken çıkıp Toki başkanına haddini bildirmek iken kalkmış taraftara küstüm oynamıyorum ayakları yapıyorsun.Fişlemeye çalışıyorsun.Yazıklar olsun.Bugünden sonra benim başkanım değilsin. Yazıklar olsun. Bu taraftarın büyük kısmı artık arkanda değil. Yazıklar olsun.
Ya da başkan aklını yitirdi kendini kovboy sanıyor.
Başkanın açıklaması
''Stadın yapımı için Sayın Başbakan çok büyük bir gayret sarfetti. Devletin bütün imkanlarını harekete geçirdi ve biliyorum ki bu işi canı gönülden severek yaptı. Neticesinde muhteşem bir stadı bize kazandırdı. Davetimizi kabul edip açılışa da teşrif etti.Ancak burada kendisine Galatasaray taraftarı dahi diyemeyeceğim bazı insanların yapmış olduğu tepkiler nedeniyle doğal olarak stattan ayrılma mecburiyeti hissetti ve ayrıldı. Kesinlikle böyle bir şeyi hiç haketmedi. Bizim Galatasaray örf ve adetleri içerisinde Sayın Başbakanımızı burada çok iyi ağırlamamız gerekiyordu. Ama maalesef yapamadık. Burada tepki yapan kesimi de ben Galatasaraylı olarak addetmiyorum. Zaten yarın yönetim kurulumuzu toplayıp, bununla ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. Ben şahsen Galatasaray camiası adına Sayın Başbakanımızdan özür diliyorum. Hiç hak etmediği bir muameleye tabi kaldı.''
koyduğum yere kadar gayet doğru. Galatasaray başkanı olarak ne olursa olsun başbakanın katkısını belirtip ona göre yorum yapması gerekirdi.
Sonrası tam bir felaket. Öncelikle kimse kimsenin Galatasaraylılığını sorgulayamaz. Hele Galatasaray başkanı hiç sorgulayamaz. Başkanlığını yaptığı kulübün taraftarına karşı sorumluluğu var çünkü. Sonra yönetimi toplayıp bunu yapanları bulacakmış. Heralde faşizm geldi Galatasaray'a da haberimiz yok. Ya da başkan aklını yitirdi kendini kovboy sanıyor. Dünyanın hiçbir yerinde spor müsabakasında ıslıklanma oldu diye ıslıklayana karşı bir yaptırım olamaz. Olsa bile (faşist ülkelerde) bunu spor kulübü ya da derneği başkanı yapamaz. Bu olay için başbakana özür dileyecek bir kişi varsa o da Polattır ama o da işi abartıp abuk subuk şeyler söylemiş.