Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Adnan Polat The End.

Bugün itibariyle taraftar ile arasında incelen bağ artık tamamen kopmuştur.Neron'dan farkı yok.

Stadın açılışını tamamen hükümete mal edip, bu iş uğruna ömründen feragat eden Özhan Canaydın'ın adı bir kez geçtimi stad açılışında. Varsa yoksa Tayyip yaptı stadı.Bana göre Sarıgül ve Süren başkanların emeği daha fazladır. Geliyor adamlar siyasi şova çeviriyor işi ve Toki kurumundan azar işitiyorsun 40 bin kişi önünde.Yapman gereken çıkıp Toki başkanına haddini bildirmek iken kalkmış taraftara küstüm oynamıyorum ayakları yapıyorsun.Fişlemeye çalışıyorsun.Yazıklar olsun.Bugünden sonra benim başkanım değilsin. Yazıklar olsun. Bu taraftarın büyük kısmı artık arkanda değil. Yazıklar olsun.

yes

40bin kişi önünde senin tarihindeki yönetimlere senin yönetimine bir uğursuz tarafından ayar veriliyorsa buna tepki olarakda tarftara küsüyorsan bırak be başkan bu işi artık. Projelerdeki başarısı var başkanın bahaneside kalmadı.O makamı ilkkez ve sonsuza kadar sonkez bukadar aciz gösterdin.Yazıklar olsun.

Galatasaray'ın misafir olarak sahaya gelen herkesi iyi bir şekilde ağırlaması gerektiğini belirten Polat, ''Maalesef suiistimal edenler var. Böyle muhteşem bir geceyi bozanlar var. Kim olduklarını tespit edeceğiz ve gerekeni yapacağız'' ifadesini kullandı.

Polat, konuyla ilgili yarın daha kapsamlı açıklama yapacağını da sözlerine ekledi.

Erdoğan'ı stadın bir kısmı, toki'li şerefsizi de tamamına yakını protesto etti. Neyi tespit ediyosun. Asıl tespitlikler Galatasaray'ı ve devleti bu hale getirenlersiniz.!

Bugün itibariyle taraftar ile arasında incelen bağ artık tamamen kopmuştur.Neron'dan farkı yok.

Stadın açılışını tamamen hükümete mal edip, bu iş uğruna ömründen feragat eden Özhan Canaydın'ın adı bir kez geçtimi stad açılışında. Varsa yoksa Tayyip yaptı stadı.Bana göre Sarıgül ve Süren başkanların emeği daha fazladır. Geliyor adamlar siyasi şova çeviriyor işi ve Toki kurumundan azar işitiyorsun 40 bin kişi önünde.Yapman gereken çıkıp Toki başkanına haddini bildirmek iken kalkmış taraftara küstüm oynamıyorum ayakları yapıyorsun.Fişlemeye çalışıyorsun.Yazıklar olsun.Bugünden sonra benim başkanım değilsin. Yazıklar olsun. Bu taraftarın büyük kısmı artık arkanda değil. Yazıklar olsun.

Olay budur.

Bugün resmen taraftarını ve kulübünü satmıştır.

Galatasaray taraftarı yıllardan beridir yeni bir stad istiyor, hakediyor ve bekliyordu ama gerekirse 10 yıl daha da beklerdi. Zaten böyle olmasa Ali Sami Yen'e böylesine hüzünlü veda edilmezdi.

Ama bu kadar yalakalığa da gerek yoktu.

Son bir aydan beridir her mikrofon tutulan başbakanı yalıyor, ağzını şapırdata şapırdata şükran sunuyor.

Gören de yıllardan beridir stadyumlarda onlar eziyet çekmiş sanacak! Sıcacık localarında, VIP tribünlerinde yayıla yayıla maç izleyen asalaklar, 40.000 tane heyecan dolu, duygu dolu adamın önünde, TOKI başkanı olacak ve işi konuşmak değil, üretmek olan o herifin şuursuz siyasi propagandasına tepki verilmesine içerliyor.

Gençlik Spor Genel Müdürü, "Galatasaray taraftarı bu kadar nankör değildir diye tahmin ediyorum" diyor. "Stadyum fikrini ilk sayın başbakan, taaa İstanbuk Büyükşehir Belediye Başkanı iken ortaya attı ve burada yapılmasını istedi" diyor.

Helal olsun bu taraftara, bir kez daha gurur duyduk sayelerinde... Taraftarın bugün gösterdiği ruhun 10'da 1'i sahadaki futbolcularımızda olsa, bugün her şey daha da güzel olurdu ama ona da sağlık olsun...

Bugünki olaylardan sonra hem başkanlığının hem adamlığının olmadığı anlaşıldı.Sen başbakana yaranacağım diye toki başkanının laflarını yutup birde taraftar adına özür dileyemezsin.İstifa etmesi gerekir derhal.

allah seni başımızdan eksik etsin (başkan olarak)

yaziklar olsun sana be toki baskani Galatasaraya sana yönetimine laf ediyor sen hala onlari koruyorsun bide taraftari sucluyorsun birazcik yüregin varsa istifa edersin

Şirket birleşmesi, Riva Ruhsatı derken son olarak da Aslantepeyi açan Adnan Polat'ın tüm projelerini tamamlamasıyla beraber şimdi ne yapacağı merakla bekleniyor. (ZTN)

Böyle bir Zaytung haberi bekliyorum. :D

Başkanın açıklaması

''Stadın yapımı için Sayın Başbakan çok büyük bir gayret sarfetti. Devletin bütün imkanlarını harekete geçirdi ve biliyorum ki bu işi canı gönülden severek yaptı. Neticesinde muhteşem bir stadı bize kazandırdı. Davetimizi kabul edip açılışa da teşrif etti. :o Ancak burada kendisine Galatasaray taraftarı dahi diyemeyeceğim bazı insanların yapmış olduğu tepkiler nedeniyle doğal olarak stattan ayrılma mecburiyeti hissetti ve ayrıldı. Kesinlikle böyle bir şeyi hiç haketmedi. Bizim Galatasaray örf ve adetleri içerisinde Sayın Başbakanımızı burada çok iyi ağırlamamız gerekiyordu. Ama maalesef yapamadık. Burada tepki yapan kesimi de ben Galatasaraylı olarak addetmiyorum. Zaten yarın yönetim kurulumuzu toplayıp, bununla ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. Ben şahsen Galatasaray camiası adına Sayın Başbakanımızdan özür diliyorum. Hiç hak etmediği bir muameleye tabi kaldı.''

:o koyduğum yere kadar gayet doğru. Galatasaray başkanı olarak ne olursa olsun başbakanın katkısını belirtip ona göre yorum yapması gerekirdi.

Sonrası tam bir felaket. Öncelikle kimse kimsenin Galatasaraylılığını sorgulayamaz. Hele Galatasaray başkanı hiç sorgulayamaz. Başkanlığını yaptığı kulübün taraftarına karşı sorumluluğu var çünkü. Sonra yönetimi toplayıp bunu yapanları bulacakmış. Heralde faşizm geldi Galatasaray'a da haberimiz yok. Ya da başkan aklını yitirdi kendini kovboy sanıyor. Dünyanın hiçbir yerinde spor müsabakasında ıslıklanma oldu diye ıslıklayana karşı bir yaptırım olamaz. Olsa bile (faşist ülkelerde) bunu spor kulübü ya da derneği başkanı yapamaz. Bu olay için başbakana özür dileyecek bir kişi varsa o da Polattır ama o da işi abartıp abuk subuk şeyler söylemiş.

Yillardir hepimizin iple cektigi, özellikle senin sabirsizlikla bekledigin bu günde tam da bu günde tükettin kredini taraftarin gözünde. Ne kadar ironik degil mi baskanim ? :)

Neyse.

gladiator-thumbs-down.jpg

Onur bir resim bin sözcüğe bedeldir demek istemiş, güzel de olmuş.

Aynen öyle..

Başkanın açıklaması

''Stadın yapımı için Sayın Başbakan çok büyük bir gayret sarfetti. Devletin bütün imkanlarını harekete geçirdi ve biliyorum ki bu işi canı gönülden severek yaptı. Neticesinde muhteşem bir stadı bize kazandırdı. Davetimizi kabul edip açılışa da teşrif etti. :o Ancak burada kendisine Galatasaray taraftarı dahi diyemeyeceğim bazı insanların yapmış olduğu tepkiler nedeniyle doğal olarak stattan ayrılma mecburiyeti hissetti ve ayrıldı. Kesinlikle böyle bir şeyi hiç haketmedi. Bizim Galatasaray örf ve adetleri içerisinde Sayın Başbakanımızı burada çok iyi ağırlamamız gerekiyordu. Ama maalesef yapamadık. Burada tepki yapan kesimi de ben Galatasaraylı olarak addetmiyorum. Zaten yarın yönetim kurulumuzu toplayıp, bununla ilgili ne gerekiyorsa yapacağız. Çünkü kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. Ben şahsen Galatasaray camiası adına Sayın Başbakanımızdan özür diliyorum. Hiç hak etmediği bir muameleye tabi kaldı.''

:o koyduğum yere kadar gayet doğru. Galatasaray başkanı olarak ne olursa olsun başbakanın katkısını belirtip ona göre yorum yapması gerekirdi.

Sonrası tam bir felaket. Öncelikle kimse kimsenin Galatasaraylılığını sorgulayamaz. Hele Galatasaray başkanı hiç sorgulayamaz. Başkanlığını yaptığı kulübün taraftarına karşı sorumluluğu var çünkü. Sonra yönetimi toplayıp bunu yapanları bulacakmış. Heralde faşizm geldi Galatasaray'a da haberimiz yok. Ya da başkan aklını yitirdi kendini kovboy sanıyor. Dünyanın hiçbir yerinde spor müsabakasında ıslıklanma oldu diye ıslıklayana karşı bir yaptırım olamaz. Olsa bile (faşist ülkelerde) bunu spor kulübü ya da derneği başkanı yapamaz. Bu olay için başbakana özür dileyecek bir kişi varsa o da Polattır ama o da işi abartıp abuk subuk şeyler söylemiş.

ne yaptigini bilen bir adam degilki reis

hayatinda neyi planlamista yapmis

bu ayni neyi hatirlatti biliyormusun:)

hani stochu kaptirdilarya:)

ben fenerin elinden kaparsam bi adami bakalim nasil dusunecekelr dediya:)

a bu arada aklima geldi kazimi kaptik lafimin arkasindayim demesin bu zat simdi:)

Bu tayyip yalakaligindan sonra gözümden iyice düstü , adnan junior ile en yakin zaman gidersiniz insallah.

Geri
Üst Alt