Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Taraftara her gün her saat Başbakan'ın stadı diye empoze edersen bu stadı olacağı budur.Bedava mı yapıldı bu stad,Ali SAmi Yen'in bulundugu araziyi kaça kime verdiler hiç önemi yok zaten ,stadı başbakanımız yaptı sağolsun!!Galatasaray taraftarına kimse hakaret edemez,kimse küçük düşüremez,bu taraftar teşekkür edeceği insanıda bilir etmeyeceği insanıda.Stad yapımınıda katkısı olan herkese teşekkür et tamam da her seferinde nedir bu başbakana düzülen methiyeler.Sonuçta devlet bu işden kar etmişmidir ASY arazisinden rantı nedir sonuçta karı olmasa bu olaya girermiydi! Gs taraftarını bu kadar küçük durumlara düşürürseniz,bu camiayı yok sayarsanız olacağı budur.Sonuçta en az 25 milyon Gs taraftarı varsa bu ülkede kimsenin bu cümleleri kullanıpta Gs taraftarı şöyledir böyledir deme hakkı yoktur ve asla olamaz.Biz GS'mize sevdalıyız,bu sevdamızı kimse içimizden alamaz Sayın Adnan Başkan.

Ben bir Fenerbahçeli olarak ilk defa forumunuza katılıyorum. Bunun nedeni olarak ilk defa kendi takımımdan çok size saygı duyduğum günün bugün olmasıdır. ''Dünkü onurlu duruşunuz inşallah Fenerbahçe taraftarına örnek olur'' Bir stat için, ya da başka bir şey için sn Canaydın'ının arkasında durdunuz ve paralı askerlere (spor yazarları) onurlu duruş nasıl olur gösterdiniz. Yasin ekrem şerim isimli bir zat (Egemen Bağış'ın sekreteri, AB müzakare vs) bu statı kim yaptı kuş beyinliler deme cesaretinde bulunmuş twitterda. Bunu haber vermek için bu mesajı yazma gereği duydum. Karabük başkanıda ıslıklıyanlara laf etmiş. Eğer bizim kulüp bu konuda herhangi bir şekilde başbakana destek olur (Fbli olduğundan ya da maddi kaygılardan) ve bu olayı protesto ederse ya da TOKİ başkanı ya da herhangi bir yalaka statta alkışlanırsa Fenerbahçeliliği bırakırım. Bu külüpler halkın kulüpleridir, statla ya da parayla satın alınamazlar. Gerekirse olimpiyat stadına giderim ama TOKİ başkanının eski bir başkana laf etmesini kabul etmem. Ben bu sporu para için, güzel statlar için, ünlü futbolcular için sevmedim. Bu spor kimseye kalmaz, sadece yırtık ayakkabısını değiştirmeyen ama maça kale arkasına bilet alan kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımıza kalır.

İnşallah Antu.com bu mesajı okur ve bu işi ciddiye alıp Galatasaraylı spordaşlarımızın tavrını devam ettirirler. Saygılarımla. Adnan Polatta kendisine yakışanı yaptı ve (affınızla) sizin onurlu tavrınızı sergileyemedi.

Bir insan hiçbir şeyi adam akıllı yapamaz mı yahu ?

Şu açılışı bile eline yüzüne bulaştırdın.

Ben bir Fenerbahçeli olarak ilk defa forumunuza katılıyorum. Bunun nedeni olarak ilk defa kendi takımımdan çok size saygı duyduğum günün bugün olmasıdır. ''Dünkü onurlu duruşunuz inşallah Fenerbahçe taraftarına örnek olur'' Bir stat için, ya da başka bir şey için sn Canaydın'ının arkasında durdunuz ve paralı askerlere (spor yazarları) onurlu duruş nasıl olur gösterdiniz. Yasin ekrem şerim isimli bir zat (Egemen Bağış'ın sekreteri, AB müzakare vs) bu statı kim yaptı kuş beyinliler deme cesaretinde bulunmuş twitterda. Bunu haber vermek için bu mesajı yazma gereği duydum. Karabük başkanıda ıslıklıyanlara laf etmiş. Eğer bizim kulüp bu konuda herhangi bir şekilde başbakana destek olur (Fbli olduğundan ya da maddi kaygılardan) ve bu olayı protesto ederse ya da TOKİ başkanı ya da herhangi bir yalaka statta alkışlanırsa Fenerbahçeliliği bırakırım. Bu külüpler halkın kulüpleridir, statla ya da parayla satın alınamazlar. Gerekirse olimpiyat stadına giderim ama TOKİ başkanının eski bir başkana laf etmesini kabul etmem. Ben bu sporu para için, güzel statlar için, ünlü futbolcular için sevmedim. Bu spor kimseye kalmaz, sadece yırtık ayakkabısını değiştirmeyen ama maça kale arkasına bilet alan kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımıza kalır.

İnşallah Antu.com bu mesajı okur ve bu işi ciddiye alıp Galatasaraylı spordaşlarımızın tavrını devam ettirirler. Saygılarımla. Adnan Polatta kendisine yakışanı yaptı ve (affınızla) sizin onurlu tavrınızı sergileyemedi.

Saygılar.

Dün gece Özhan canaydın'ı Ali sami yen'i yok saydın bunuda yaptın helal olsun bırak git artık ne olur!

ağzına sağlık, saygı duydum yazdıklarına...

Yolun açık olsun..Söyleyecek söz yok.

Doğru söylemiş seyretmedim ama Başbakanın ıslıklayanları kınıyorum . Evet doğru demiş Başbakan olmasaydı bu stadı "NaH "yapardık .

Doğru söylemiş seyretmedim ama Başbakanın ıslıklayanları kınıyorum . Evet doğru demiş Başbakan olmasaydı bu stadı "NaH "yapardık .

Valla tartışma açmak için söylemiyorum. Fenerbahçelilerin yorumlarını da okudum. Dün stattaki Galatasaraylıları'da seyrettim. Çoğu Fenerlinin yorumu malesef senin tarafında. Ben bu durumda Galatasaraylıların çoğunun daha onurlu, daha saygılı durduğunu gördüm. Ve evet, 30 sene sonra söylüyorum, Galatasaraylıların duruşunu Fenerbahçeli arkadaşlar statta yok sayarlar ya da kulüp yönetimi Adnan Polat'ın tarafında durursa bırakırım Fenerbahçeyi. Bu siyaset değil, bağlı olduğun kulübün duruşunun sana hitabı. Ben şu anda dün statta bulunanları ve burda forumda çoğu kişiyi kendime daha yakın hissediyorum. Umarım yanılırım ve Aslantepe'nin çığlığı Kadıköy'ü de şahlandırır.

Emre bey o sizin görüşünüzdür , ancak biraz olaya mantıklı bakmak gerekir ise Başbakan R.T.E özverili olmasaydı bu stadın yapılmasında (Seçim için yapmış olsada , yada başka bir nedeni olsada ) sonuçta o emiri vermeseydi Toki'ye burada kimse bu stadı göremezdi. Bu bir gerçektir. Recep'ci değilim , ancak R.T.E nın Türkiye Sporuna çok büyük katkıları olmuştur . Bunuda kimse göz ardı edemez.

Biz de seni adam sanmıştık!!!

Bir insana yada makama, zaten görevi olan bir şeyi yaptı diye tapmamız mı lazım ?

Böyle bir gecede Başbakanın ıslıklanması bencede hoş değil ama bu kadarda kendinizi salmayın derim.

Bir insana yada makama, zaten görevi olan bir şeyi yaptı diye tapmamız mı lazım ?

Böyle bir gecede Başbakanın ıslıklanması bencede hoş değil ama bu kadarda kendinizi salmayın derim.

Anlamazlar hocam anlamazlar.

Dün Galatasaray başkanı, Toki başkanının yaptığı açıklamalardan sonra daha çok küçük düşürüyor Galatasaray caimasını. Şerefin onurun haysiyetin varsa istifa et ADNAN POLAT!!!

Transfer yapamayabilirsin,inatların uğruna saygıdeğer klüp görevlilerini de klübe küstürebilirsin(Haldun Üstünel),genel temalarıyla başarılıda olmayabilirsin ama milyonları temsilen başkanlığını yaptığın klübe laf gelmesine razı olamazsın Adnan Bey.

Tarih bunlarıda yazar,yaptığın yalakalıklar uğruna hiçe saydığın milyonlarıda.

Bırak git artık Delnan. Stad da açıldı bak. İnsanda yüz olur biraz yani.

Anlamazlar hocam anlamazlar.

Merak etme böyle bir söylem yaparak zan altında bırakamazsın beni . Eşekmiyiz biz anlamıyacağız! laflarına dikkat et.

Ben ne Akpciyim nede başka bişiyci asıl sizler siyaseti spora karıştırıyorsunuz . Kimse yalakalık yapsın demiyor , sadece ıslıklamak gerekmiyordu emeği olan biriyi. Ama doğru biz anlamayız .

Bu ülke 80 yılda havaalanları, yollar, okullar, tren yolları ile döşendi insanlar savaştan çıkmış ve aç haldeyken. Bir stat yapma statta nazi propagandası gibi seçim anonsları yapma ve değerli insan Sn. Canaydın'a saygısızlık yapma hakkı vermez. Kimse kul değil, herkes birey.

Geri
Üst Alt