Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

[video=youtube;YqskuBJnxwU]https://www.youtube.com/watch?v=YqskuBJnxwU[/video]

Helvacı dün Adnan Polat mali genel kuruldan sonra seçim kararı alacak dedi. Ben de öyle olacağını düşünüyorum. Mali genel kuruldan önce seçim kararı alarak rüşvet verdim dedirtmem diyerek de çok güzel bir duruş sergilemiştir. Mali genel kuruldan sonra daha da güçlenecek ve seçime gidecek. Tekrar taze bir yönetim oluşturacak ve yeniden başkan seçilecek. Ben zaten bugün seçim olsa yine başkan olacağını düşünüyorum. Bence de bu mali genel kuruldan sonra seçim kararı almalıdır. Çünkü yönetim kurulunun yenilenmeye ihtiyacı var.

Ayrıca Işın Çelebi'nin ekonomik konuları anlattığı divan kurulundaki sözleri beni tatmin etti. Kulübün iflas ettiği falan da yok bence.

En azından yaptığın hatayı kabullenecek kadar olgunmuşsun.

Kraldan çok kralcılar ve şakşakçılar şimdi sana dönek demesin,malum bunların hepsi delikanlı adamlar olduklarından daha önceki sözlerini yememek için klüp kapansada senin gibi düşünenlereda sallayabilirler...

Ayrıca Işın Çelebi'nin ekonomik konuları anlattığı divan kurulundaki sözleri beni tatmin etti. Kulübün iflas ettiği falan da yok bence.

öyle birşey zaten yok klübün bütceside iyi ama bu bütceyi bu başkanla kullanmamak lazım...Ünal aysal gelir inşallah

Ah bi şurada - Ünal Aysal / Kulüp Başkanı - yazsa ne güzel olur aga ya. Hadi inşallah bakalım, Adnan Polat'tan kurtulduğumuz gün bizim bayramımız olsun.

Tam bir karizma...

Duruşu yeteR be ...!

Arzu ettiğim Galatasaray Başkanı duruşu ve karizmasında ...

İcraatlerinden şüphem yok; yaptı, yapmaya devam edecektiR.

f1w9zb.jpg

TAM BİR EKOL.O BİZİM KURTARICIMIZ GALATASARAY'IMIZI ÇOK DAHA İLERİLERE TAŞIYACAK OLAN, ADAM GİBİ ADAM.

Yavaş yavaş canaydının izlerini unutturuyor.İleride çok şey bekliyoruz.

en azından kadıköyde rakibin goLünü aLkışLamıyor (!) çok seviyorum PoLat'ı..çok geç biLe kaLdı...

Büyük Baskan..!!!

Mükemmelsin başkan.

Başkan sen bitanesin

:asd:

Onu bunu bilmem seçime gidecek ya yeni bir yönetim kuracak ve buraya sağlam adamlar alacak, yada bu işi bırakacak.BAşka şekilde bu iş düzelmez.DEvam edecekse yönetime Haluk ULUSOY u almalı.

Mostoroğlu,Özgener,Sarvan dinlemez.Anlar dillerinden :)

Galatasaray yenildiginde üzülmüyorum artik icimde bir umut var, belki gidersin diye... Fener maglubiyeti senin sonun olur, benim ve Galatasaray'in bayrami olur.

Bravo Adnan, sakın istifa etme. Her hafta yeni bir rekor kırki kimse unutmasın seni tarihte!

bu baslıgı kapatsanız iyi olur kufur etmek istemiyoruz.

helal olsun sana

helal olsun

helal olsun sana

helal olsun

aman ne olur gitme kal sen. Firavun gibi çöktünüz lan başımıza

Tez zamanda Galatasaray başkanı kuzu değildir Aslandır temalı bir toplantı daha bekliyoruz tüm şakşakçıları için.

Sana sadece ... diyorum !!!!!!!

Arkandayım sayın Polat. Anladın sen onu;)

kalbim sıkışıyor. günümüz gecemiz aylardır bozuk. bir sıkıntı var üzerimde atamıyorum. derin bir nefes alamıyorum ciğerlerime dibine kadar. Üzüntü keder hat safhada. Neymiş bu ekonomik tasarruflar kardeşim ya. Neymiş bu kadar ucuzcu tutumlar.

Bir yerde okudum yıllar önce. Orada aklıma takılmış. Takım tutmaktan insanlar ne kazanıyor. Evine ekmek mi götürüyor. Ya da bak ben acaip takım tutarım deyince saygınlık falan mı kazanıyorlar. Ya da en iyi ben tutarım takımını deyince ömrü mü uzuyor. Tam tersine ömür kısalıyor, cebinden paralar gidiyor, hatta adam gibi davranmazsan (bazen davranamıyosun) saygınlığını bile kaybettiriyor. Külliyen zarar yani. Sağlığa zarar, cebe zarar, topluma zarar. Ama seviyoruz kardeşim. Takımımız için canımızı veririz. Bu bir gerçek. Bizi en çok mutlu eden şey nedir? Takımımızın maçlarını kazanması değil mi? Hele ki güzel bir oyunla kazandı mı değmeyin keyfimize.

Bu kadar takımına düşkün bir Galatasaray topluluğunu, ekonomik nedenlerle kurulan bu kötü kadroyla, rezil rüsva eden Adnan Polat'a çok ama çok kızıyorum. Benim gözümde saygınlığını sonuna kadar kaybetmiştir. Ben daha 3 gün önce bu forumda Adnan Polat'a destek vermemiz gerektiğini söyleyen çok az kişilerden biriyim. Ama hata ediyorum. Hala daha kadro dışı bırakmalarla, cezalarla uğraşıyor. Tehlikenin farkında değil. Koskocaman başkan ama öngöremeyen bir başkan. Neler olup bittiğinin farkında değil.

TAMAM O'NUN DEDİĞİ OLSUN. MADEM ÖYLE TAMAM. BU YÖNETİM MALİ KONGREDE İBRA EDİLSİN. MALİ KONGREDEN SONRA SEÇİME GİDİLSİN. KONGRE YENİ BAŞKANINI SEÇSİN. AMA ADNAN POLAT MALİ KONGREDEN SONRA SEÇİM KARARI ALMAZSA ANT İÇERİM Kİ ÖTEKİ DÜNYADA İKİ ELİM YAKASINDA OLACAK.

Bu günü iple çekiyorum. Yapacak başka bişeyim malesef yok. Çok üzgünüm çok. Allah hepimize sabır versin

Geri
Üst Alt