Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı
kalbim sıkışıyor. günümüz gecemiz aylardır bozuk. bir sıkıntı var üzerimde atamıyorum. derin bir nefes alamıyorum ciğerlerime dibine kadar. Üzüntü keder hat safhada. Neymiş bu ekonomik tasarruflar kardeşim ya. Neymiş bu kadar ucuzcu tutumlar.
Bir yerde okudum yıllar önce. Orada aklıma takılmış. Takım tutmaktan insanlar ne kazanıyor. Evine ekmek mi götürüyor. Ya da bak ben acaip takım tutarım deyince saygınlık falan mı kazanıyorlar. Ya da en iyi ben tutarım takımını deyince ömrü mü uzuyor. Tam tersine ömür kısalıyor, cebinden paralar gidiyor, hatta adam gibi davranmazsan (bazen davranamıyosun) saygınlığını bile kaybettiriyor. Külliyen zarar yani. Sağlığa zarar, cebe zarar, topluma zarar. Ama seviyoruz kardeşim. Takımımız için canımızı veririz. Bu bir gerçek. Bizi en çok mutlu eden şey nedir? Takımımızın maçlarını kazanması değil mi? Hele ki güzel bir oyunla kazandı mı değmeyin keyfimize.
Bu kadar takımına düşkün bir Galatasaray topluluğunu, ekonomik nedenlerle kurulan bu kötü kadroyla, rezil rüsva eden Adnan Polat'a çok ama çok kızıyorum. Benim gözümde saygınlığını sonuna kadar kaybetmiştir. Ben daha 3 gün önce bu forumda Adnan Polat'a destek vermemiz gerektiğini söyleyen çok az kişilerden biriyim. Ama hata ediyorum. Hala daha kadro dışı bırakmalarla, cezalarla uğraşıyor. Tehlikenin farkında değil. Koskocaman başkan ama öngöremeyen bir başkan. Neler olup bittiğinin farkında değil.
TAMAM O'NUN DEDİĞİ OLSUN. MADEM ÖYLE TAMAM. BU YÖNETİM MALİ KONGREDE İBRA EDİLSİN. MALİ KONGREDEN SONRA SEÇİME GİDİLSİN. KONGRE YENİ BAŞKANINI SEÇSİN. AMA ADNAN POLAT MALİ KONGREDEN SONRA SEÇİM KARARI ALMAZSA ANT İÇERİM Kİ ÖTEKİ DÜNYADA İKİ ELİM YAKASINDA OLACAK.
Bu günü iple çekiyorum. Yapacak başka bişeyim malesef yok. Çok üzgünüm çok. Allah hepimize sabır versin