Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Kör ölür badem gözlü olur,konudaki taziye mesajlarının ardı arkası kesilmiyor.

Beyler farkında olmadan facianın kıyısından döndük, mali kongreyi izlerken anladım ki adnan polat kendi rızasıyla bırakmayacak bu işi sanki galatasaray derbi maçın son dakikalarındayken rakip takım atak yapıyomuş gibi heyecanlandım ibra edilmediğini öğrenince inanılmaz sevindim, yönetimin içinde 2 sabotajcı var, bi sürü yönetici istifa etmiş onların yerine yedekler gelmiş, galatasaray camiasının büyük kısmı adnan polata muhalefet ediyo, taraftar desteğini hem yönetimden hem futbolculardan çekmiş bunların yanındada tarihimizin en kötü sezonunu geçiriyoruz ve köklü kadro değişiminin şart olduğu ortada ve tüm bunlar varken adnan polat ibra edilseydi hala koltuğu bırakmayacaktı bu nasıl bi zihniyet bu nasıl bi galatasaray aşkı gerçekten anlayamıyorum, yeni yönetim seçildikten sonra artık bu skandal demeçler saçma sapan konularıın hepsi bi son bulacak, eğer adnan polat takımda kalsaydı bu transfer döneminde müthiş harcamalar yapacaktı o ben aslında büyük adamım siz benim değerimi bilemediniz dedirtmek için dünyanın parasını harcayacaktık bakınca sanki iyi bişey gibi görünüyo ama şahsen ben bu kadar inanılmaz hatalar yapmış bi yönetimin ne kadar para harcarsa harcasın başarılı olamayacağından eminim, kulüp korkunç zararlar edecekti gerçekten facianın eşiğinden döndük

Unutmadan şunuda belirtiyim adnan polat doğrudur hizmetleri olmuştur hepimizde minnettarız doğal olarak ama son dönemde yaptığı hataları kabul edip çekilmeliydi, eğer şimdi kalkıp bu ibra olayını mahkemelik ederse galatasaraylılığından şüphe ederim

Zor zamanlarda taşın altına elini sokması falan tamam da şu en son Rijkaard olayından sonra bitmiştir Adnan Polat benim için. Direkt gönderse bu kadar fazla sinirlenmezdim belki ama "ne olursa olsun" sözleşme yenileyeceğiz lafını canlı yayında "2 kere" tekrarladıktan sonra Rijkaard & Neeskens gibi adamları göndermesi bütün olayı bitirdi. Tabi sonrasını hiç demiyorum bile.

Ve ne kadar ilginç değil mi ? Çok değil yani Rijkaard'ı falan takımın başına getirince ne kadar vizyon sahibi bir başkanımız var diyorduk, o zamanda alınan futbolcularda o zaman için muhteşemdi. Haldun Üstünel falan vardı. Başkan hep çıkıp "Rijkaard devrim yapacak" falan diyordu, sene sonuna doğru da "gelecek sezon planlamasını yapıyoruz" açıklamaları yapıyordu. Müthiş gidiyordu herşey ama ne olduysa Haldun Üstünel'in gitmesinden sonra oldu. Adnan Sezgin'i futbolun patronu yaptı ve olanlar oldu tabi.

Çok saçma işler yaptın Adnan Polat, çoook ! Yaptın ve şu an hakettiğin yerdesin. Etme bulma dünyası diye boşuna demiyorlar işte...

Adnan Polat'ın problemleri; plansız, programsız, takıntılı ve ürkek olmasından kaynaklanıyordu. Bir açıklama yapıyor, ucu nereye gidecek hiç hesap edemiyordu. Günübirlik hamleler, arzular ve eylemler içerisindeydi. Bir nevi kendi kuyusunu kazacak söylemlerde bulunuyordu ve eylemleri tutarsızlık gösteriyor; ürkek olmasından dolayı Galatasaray'ın yıpratılmasına sadece cılız bir sesle karşı koyabiliyordu. Bir de ezelden beri Adnan Polat'ı sevmeyen bazı kesimlerce sürekli kara propaganda yapılıyordu. Kötü gidişat ile birlikte bu büyüdü büyüdü ve kaotik baskı ortamı yarattı. İnsan doğası baskı altında çalışmaya pek muvafık olduğu söylenemez. Adnan Polat da oluşan bu baskıyla daha fazla hata yaparak; bu kaotik ortamı kontrol edemedi ve içinde boğulup gitti. Bu şekilde bir sonu da kesinlikle haketti. Bir insana birden fazla ses "dur!" diyorsa, demek ki durma vakti gelmiştir; aksi halde bu şekilde trajik bir sonla durdurulursun.

Yani anlayacağınız; hayırlısı oldu. Adnan Polat ve problemleri bir spazmdan çok kangrene dönüşmüştü. Yeni gelecek sayın başkanımız ile birlikte camiaya yeni bir soluk da getireceğini düşünüyorum.

Adnan Polat iyiydi de çevresi kötüydü :asd:

SIFTHI BENDEN,BEREKETI BOL OLSUN…..

ALMA MAZLUMUN AHINI……

DAHA NE DIYEYIM…..

GULE GULE YIGIT ,POLAT IKILISI

Yorum yapan NUR GENCER — 27 Mart 2011 @ 18:57

Galatasaray’da Polat dönemi sona erdi

Cemal Nalga olayından sonra basketbol şubesinin başına getirilmiş 2 gün sonra sebepsiz yere gönderilmişti.

Ne diyelim yolu açık olsun.

Umarım kendisini arayacak duruma düşmeyiz.

Kesinlikle bu şekilde gönderilmesi gerekmiyordu. Üzüldüm gönderiliş biçimine. Lise lobisi ve derin Galatasaray yemiştir Adnan Polat'ı. Adnan Polat başarısız oldu ancak Özhan Canaydın kadar başarısızda değildi. Erkek-Bayan basketbol takımlarını ve amatör şubeleri düzeltti kim ne derse desin.

Futbolda başarısız oldu tartışılmaz gerçek bu. Özhan Canaydın'ı 6 sene klübün başında tutan lise lobisi, Adnan Polat'ı 3 senede indirdi.

Kesinlikle bu şekilde gönderilmesi gerekmiyordu. Üzüldüm gönderiliş biçimine. Lise lobisi ve derin Galatasaray yemiştir Adnan Polat'ı. Adnan Polat başarısız oldu ancak Özhan Canaydın kadar başarısızda değildi. Erkek-Bayan basketbol takımlarını ve amatör şubeleri düzeltti kim ne derse desin.

Futbolda başarısız oldu tartışılmaz gerçek bu. Özhan Canaydın'ı 6 sene klübün başında tutan lise lobisi, Adnan Polat'ı 3 senede indirdi.

Bu işin lise lobisiyle falan bi ilgisi yok Galatasaray taraftarının %99 u zaten polatın gitmesini istiyordu. polat 1 yıla okadar olay sığdırdıki bukadar kalması bile büyük mucize bence..

Adnan Polat öncesi;

Bayan basketbol takımı küme düşmüştü, Erkek takımı düşmemek için play off maçları oynayıp son anda kurtarmıştı.

Adnan Polat sonrası;

Bayan basketbol takımı avrupa şampiyonu oldu, Erkek takımı uleb cup'ta ilk kez yarı finale çıkma başarısını gösterdi.

Bak bu doğru. Son zamanlardaki açıklama ve hareketlerine bende fena uyuz olmuştum.

100 GS li kişiden 95 i futbol sonuçlarına bakıyor kalan 5 i diğer spor branşlarına , sen bana basketteki başarıları sayıyorsun bide bayan basket yani adan napsın bayan basketteki başarıyı ayrıcaa ligi de bi kere bile alamadılar fb nin elinden bayan basketbol takımı , şunu da oraya eklesen iyi olur ;

FUTBOL TARİHİMİZİN EN KÖTÜ DÖNEMİNİ YAŞIYORUZ ve BUNUN SORUMLUSU ADNAN POLAT

Sen kasindin 2012adnan, senin gittigin gün benim en mutlu günlerimden biri diyordum sürekli. Harbiden de öyle oldu tümünü bas agrisiyla izledigim kurulda ibra edilmeme kararin aciklaninca bas agrisi yerini alkislara birakti bende... Kamera seni gösterince de usul usul islik caldim Almanya'dan...

Bu ara internete taktin heralde kafayi burayi da okuyorsundur, feyk karakter acip forum trollerinden biri olabilirsin. Unutmadan ben inanmiyordum ama sözünün eri adammissin, harbiden tarihe gectin!

[video]https://www.facebook.com/gs.adanmis.hayatlar#!/video/video.php?v=10150134361519660&oid=160456700642494&comments[/video]

Şu gencin konuşmasından herkes kendi kafasındaki bir soru işaratini bulacak.Çok iyi konuşmuş Gerçek suçuluları bir bir dökmüş ortaya helal olsun...

Arkadaşlar Adnan Polat yönetiminin amatör branşlardaki başarısını yadsıyamayız. Ama o sporların dinamikleri futboldan çok farklı. Bugün voleybol dediğinizde zaten avrupanın tepesinde Türk takımları var. Voleybol ve basketbolda yapbozun parçalarını tamamlamak futboldan daha kolay. Futbola göre çok cüzi bir miktarı ayırıp oyuncuları avrupa pazarına sunabileceğiniz ortamları yaratırsanız iyi oyuncular zaten size gelir. E zaten o sporların başarılarıyla caka satacak yönetici olmadığı için oralara kimse burnunu sokmadığından antrenörler de işlerini daha rahat yapıyorlar ve ilerlemeleri daha kolay oluyor. Var mı bir basketbol Adnan Sezgin'i? 3 günde alaşağı eder valla.

Galatasaray bir mağazaysa buranın vitrini futboldur. Sen istediğin kadar mağazayı 10 numara döşe o vitrine albenisi olan ürünleri koyamazsan o dükkan batar. Maalesef Adnan Polat ısrarla o vitrine Adnan Sezgin'i koymaya kalktı ve sonuç böyle oldu.

Bugün ibra edilse zaten seçime gidecekti lafları var bide. Rijkaard kovulduğu zaman sözde Adnan Sezgin de gidecekti, ama bide baktık sportif direktör oldu hepten futbolun başına geçti. Daha birkaç hafta önce Rijkaard kalacak dedi adamı kovdu, Hagi ile ilgili polemiğe girmem görevinin başında dedi 3 gün sonra adamı kovdu. Her hoca gelecek sezon da takımın başında zaten. Bu kadar yalanı söyleyen adamın seçim yapacağına mı inanalım yoksa seneye kadroyu kaliteli bir şekilde yenileyeceğine mi?

Yalancı çobana bu sefer kimse inanmadı sonuç da bu oldu...

artık resmen vekil başkandır.

Arkadaşlar Adnan Polat yönetiminin amatör branşlardaki başarısını yadsıyamayız. Ama o sporların dinamikleri futboldan çok farklı. Bugün voleybol dediğinizde zaten avrupanın tepesinde Türk takımları var. Voleybol ve basketbolda yapbozun parçalarını tamamlamak futboldan daha kolay. Futbola göre çok cüzi bir miktarı ayırıp oyuncuları avrupa pazarına sunabileceğiniz ortamları yaratırsanız iyi oyuncular zaten size gelir. E zaten o sporların başarılarıyla caka satacak yönetici olmadığı için oralara kimse burnunu sokmadığından antrenörler de işlerini daha rahat yapıyorlar ve ilerlemeleri daha kolay oluyor. Var mı bir basketbol Adnan Sezgin'i? 3 günde alaşağı eder valla.

Galatasaray bir mağazaysa buranın vitrini futboldur. Sen istediğin kadar mağazayı 10 numara döşe o vitrine albenisi olan ürünleri koyamazsan o dükkan batar. Maalesef Adnan Polat ısrarla o vitrine Adnan Sezgin'i koymaya kalktı ve sonuç böyle oldu.

Bugün ibra edilse zaten seçime gidecekti lafları var bide. Rijkaard kovulduğu zaman sözde Adnan Sezgin de gidecekti, ama bide baktık sportif direktör oldu hepten futbolun başına geçti. Daha birkaç hafta önce Rijkaard kalacak dedi adamı kovdu, Hagi ile ilgili polemiğe girmem görevinin başında dedi 3 gün sonra adamı kovdu. Her hoca gelecek sezon da takımın başında zaten. Bu kadar yalanı söyleyen adamın seçim yapacağına mı inanalım yoksa seneye kadroyu kaliteli bir şekilde yenileyeceğine mi?

Yalancı çobana bu sefer kimse inanmadı sonuç da bu oldu...

Kısaca kendi sonunu hazırladı. Ama bu toplantı kesinlikle medyaya kapalı olmalıydı. Utanç duyulacak anlar yaşandı.

Geri
Üst Alt