Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı
Beyler farkında olmadan facianın kıyısından döndük, mali kongreyi izlerken anladım ki adnan polat kendi rızasıyla bırakmayacak bu işi sanki galatasaray derbi maçın son dakikalarındayken rakip takım atak yapıyomuş gibi heyecanlandım ibra edilmediğini öğrenince inanılmaz sevindim, yönetimin içinde 2 sabotajcı var, bi sürü yönetici istifa etmiş onların yerine yedekler gelmiş, galatasaray camiasının büyük kısmı adnan polata muhalefet ediyo, taraftar desteğini hem yönetimden hem futbolculardan çekmiş bunların yanındada tarihimizin en kötü sezonunu geçiriyoruz ve köklü kadro değişiminin şart olduğu ortada ve tüm bunlar varken adnan polat ibra edilseydi hala koltuğu bırakmayacaktı bu nasıl bi zihniyet bu nasıl bi galatasaray aşkı gerçekten anlayamıyorum, yeni yönetim seçildikten sonra artık bu skandal demeçler saçma sapan konularıın hepsi bi son bulacak, eğer adnan polat takımda kalsaydı bu transfer döneminde müthiş harcamalar yapacaktı o ben aslında büyük adamım siz benim değerimi bilemediniz dedirtmek için dünyanın parasını harcayacaktık bakınca sanki iyi bişey gibi görünüyo ama şahsen ben bu kadar inanılmaz hatalar yapmış bi yönetimin ne kadar para harcarsa harcasın başarılı olamayacağından eminim, kulüp korkunç zararlar edecekti gerçekten facianın eşiğinden döndük