Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2012 dedi dedi sanki maliyeyi düzeltti anasını satayım.Sayesinde küme düşüyorduk lan az kalsın.
Nedense dedikleri ve yaptıkları çelişiyordu
15 takımın şike yaptığı ligde şampiyon mu yapacaktı ?
Kim başarılı Aziz Yıldırım mı? Metrisde..
Yıldırım Demirören mi? Sahte belgeden BJK men yedi.
Sadri Şener mi? Yaptıkları ortaya cıkacak diye kupayı bile isteyemiyor.
Ezberlemişsiniz mıh gibi stancuyu..
Hala konusu ilk sayfada duran Lincoln'ü kim getirdi.. Kewell'i kim getirdi, Neil'i kim getirdi. Baros'u kim getirdi.. Keita'yı.. Elano'yu Gio'yu..
Diyorsunuz ki kötüye götürdü maddi olarak..
Yahu Rahmetli Canaydın dönemimde klübün oyunculara maaş ödeyemediğini kim unuttu.
Vakti zamanında TV'de yardım kampanyası düzenleyecek duruma düştük. Kim çıktı o kampanyada Televizyonlara..
Adnan Polat sadece son senesinde Sportif olarak başarısız olmuştur.
Ama geldiği dönemden beri Maddi açıdan başarılı olmustur. Son senesini haric Sportif olarakda başarılı olmustur.
Son senesinde Adnan Sezginde ısrar edişi sonunu hazırlamıştır.
Mali yönden iyi yönetmiş kulübü arkadaş o konu tartışılmaz. En azından geçen sene takım kötü diye şikeye bulaşmamış daha ne istiyoruz?
Sportif açıdan çok kötüydü bende birşey demiyorum.
Mali yönden iyi yönetmiş kulübü arkadaş o konu tartışılmaz. En azından geçen sene takım kötü diye şikeye bulaşmamış daha ne istiyoruz?