Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Re: Adnan Polat | Eski Kulüp Başkanı | 2008-2011

Yaptığın yorumun sadece son cümlesine itirazım var.Adam fransız diye bizden daha mı mantıklı?

Yapmayın gözünü sevin!

Kendinizi küçümsemeyin

Fransız olması farketmez dedim, dikkatini çekerim.Fransız mantığı da diyebilirsin.İsimlere çok takılmamak gerekir

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Eski Başkanı | 2008-2011

Nasıl bir takım biraktiysa Ünal aysal 2 yildir 10 ar transferle zor toparladi takimi bizden uzak olsun

Iyi ben teşekkür ediyorum kendisine siz artık sovermisiniz sayarmisiniz sizin görüşünüz beni bağlamaz. ;)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Zamaninda eller üstünde tutulan, Büyük Baskan denilen eski Galatasaray Yöneticisi ve Baskani. Galatasaray´in gelecegi adina iki tane cok büyük atilimin icinde bulunmustur. TTA ve Sirketlerin birlesmesi. Hatalari coktur, futbolun icine devamli el atip, futbolun ruhuna ihanet etmistir ve sportif anlamda basarisiz olmustur. Mali anlamda ise Fusion ve TTA ile Galatasaray kulübün ufkunu acmistir. Galatasaray baskanligini uzun yillar sonra cazibesi olan bir konum haline getirmistir...

Zamaninda eller üstünde tutulan, Büyük Baskan denilen eski Galatasaray Yöneticisi ve Baskani. Galatasaray´in gelecegi adina iki tane cok büyük atilimin icinde bulunmustur. TTA ve Sirketlerin birlesmesi. Hatalari coktur, futbolun icine devamli el atip, futbolun ruhuna ihanet etmistir ve sportif anlamda basarisiz olmustur. Mali anlamda ise Fusion ve TTA ile Galatasaray kulübün ufkunu acmistir. Galatasaray baskanligini uzun yillar sonra cazibesi olan bir konum haline getirmistir...

Ali Sami Yen'in arazisini devlete verip,devlete başka bir arazide stad yaptırmanın neresi deha?

görevde kalsaydı muhtemelen o muhteşem ekonomik dehasıyla rivayı yarı fiyatına satacaktı. ali sami yen arazisinin satış fiyatı ve tt arena yapım maliyeti karşılaştırıldığında da ekonomik dehası daha net olarak görülebilir.

Ali Sami Yen'in arazisini devlete verip,devlete başka bir arazide stad yaptırmanın neresi deha?
Rahmetli Canaydın'ın dehasıydı maalesef ,
Şirketlerin birleşmesi konusundada Polat'ın sonradan hain ilan ettiği Mehmet Helvacı'nın Aslan payını vermek gerek .

Dehadir demedim, yöneticilerin yaptiklarini abartmayi sevmem. Yigidi öldürelim ama hakkini teslim edelim. Galatasaray´da insanlar baskanlik hatta yöneticilikten bile kacarken , eger Adnan Polat´dan sonra koltuk yarisi haline girdiyseler, mali acidan basarili isler yapilmistir.
Bana göre ASY arazisini vermesi gerekiyordu rahmetli Özhan Baskan, maddi olarak kalkinmamizin en büyük nedeni yeni stattir. TTA yapilmasaydi, sirketleri bile birlestirmezdik. Aslinda o Riva´da coktan Villa´lar dikilmeliydi. Maddi potansiyelimiz cok büyük, ama bunu dogru bir sekilde hic bir zaman kullanamadik.

Dehadir demedim, yöneticilerin yaptiklarini abartmayi sevmem. Yigidi öldürelim ama hakkini teslim edelim. Galatasaray´da insanlar baskanlik hatta yöneticilikten bile kacarken , eger Adnan Polat´dan sonra koltuk yarisi haline girdiyseler, mali acidan basarili isler yapilmistir.
Bana göre ASY arazisini vermesi gerekiyordu rahmetli Özhan Baskan, maddi olarak kalkinmamizin en büyük nedeni yeni stattir. TTA yapilmasaydi, sirketleri bile birlestirmezdik. Aslinda o Riva´da coktan Villa´lar dikilmeliydi. Maddi potansiyelimiz cok büyük, ama bunu dogru bir sekilde hic bir zaman kullanamadik.

TT Arena'da Adnan Polat'ın bir başarısı olduğunu düşünmüyorum.

Onu yapan Özhan Canaydın. Ayrıca bunu yapmaya mecburdu.

Tapa

Rahmetli Canaydın'ın dehasıydı maalesef ,
Şirketlerin birleşmesi konusundada Polat'ın sonradan hain ilan ettiği Mehmet Helvacı'nın Aslan payını vermek gerek .

O zaman Adnan Polat'ın kulübe pek bir katkısı yok diyebiliriz.

Bu adamın yaptığı 2 iyi iş var.Biri şirketleri birleştirmesi,diğeri 20.45 geyiği.Onun dışında katkısı yok bu adamın.GS TV'yi şifreli yapan da bu adamdır.

TT Arena'da Adnan Polat'ın bir başarısı olduğunu düşünmüyorum.

O zaman Adnan Polat'ın kulübe pek bir katkısı yok diyebiliriz.

TTA icin en büyük mücadeleyi Özhan Canaydin vermistir, ama Adnan Polat´in baskanliginda bitirilmistir proje. Maalesef bu konularda da bazi hatalari oldu, ama bana göre o son 1-2 senesinde baskilar ile itildi bu hatalara. Gelecegi degil, günü kurtarmaya calisti...

En berbat sezonda stadı 2 ay erken açıp fazladan 3 kuruş kazanmak için bitmemiş stadı teslim alarak sıçıp batıran muhteşem dehadır.Culio-Stancu transferleri de ayrı bir ironidir

Polat bir süre daha kalsaydı şuan elimizde Riva falanda kalmazdı , Mayıs 2011 de " kovulduğunda " klüp neredeyse sıfır gelir ile ortada idi , Polat sağolsun bir kendini temlik ettirmemişti ,
Polat elini taşın altına soktu vs. türünden laflar ediliyor haklılık payı var ama Galatasaray'a daha büyük haksızlık edilmekte , sanki başkan adayı çıkmamışta Polat tek adaymış gibi bir algı oluşuyor , sportif açıdan herkes son dönemi hatırlıyor ama ben ısrarla 1994 yazını yazmaya devam edeceğim ,
umarım Polat bir daha adımızı bile ağzına alamaz , kankisi Aziz yeter ona !

Geri
Üst Alt