Adnan Polat | Başkan (2008-2011)

Cevap: Adnan Polat | Kulüp Başkanı

Kewell'ın ne kadar adam olduğunu söylediği kısımda zıpladım yerimde.

''Futbolu GS'da bırakmak istiyorum'' demiş Kewell, ''Ama şimdi karar veremeyeceğinizi de biliyorum, beni DK'da izleyin sonra karar verin.'' demiş. :ask:

Rijkaard'ın "Kalitesizlik" söylemini Bahri Havadır'a ders niteliğinde anlattı Adnan Polat. Özellikle "Total Futbol sisteminin yerleşmesi için zaman lazım, Sen köy'de büyüdün bir ağaç (dı galiba) ektiğin zaman oluşması için ne kadar süre beklersin?" demesi düşünce yapısının ne olduğunu bize göstermiş oldu.

''Futbolu GS'da bırakmak istiyorum'' demiş Kewell, ''Ama şimdi karar veremeyeceğinizi de biliyorum, beni DK'da izleyin sonra karar verin.'' demiş. :ask:

Adam kral adam ya :)

Kewell Reis :tiphat: :asd:

Adnan Polat: ''Bahri, sen portakal'da vitamindin'' demeye getirdi resmen :)

Başkanın açıklamaları yüreğime su serpti. Zaten hep güveniyordum güvenimi bir kere daha tazeledi. Büyüksün başkan.

Adam gibi adam Kewel kalmalı!

Bir Adnan Başkanda ki asalete bakın,

birde azizeye :D

"Rijkaard'a sezon bitmeden 3 ay önce sözleşmesini uzatalım dedim, önce bunu haketmem gerek"

:016::016::016:

Stoch Transfer için ,

Stoch ile kulübüyle anlaşılmış , oyuncuyla anlaşılmış. Rijkaard büyük faktördü. Fenerbahçe gelip hem maaş hem bonservis olarak iki katı teklif vermiş. Bu tekliften sonra Stoch "U" dönüşü yapmış. Stoch Fenerbahçe'ye böyle dönüş yapmış...

Kewell kalacak mı ? ,

Kalabilir dedi. Futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum demiş Kewell, ama şimdi karar veremeyeceğinizi de biliyorum, beni Dünya Kupası'nda izleyin sonra karar verin. Açıkçası şu transfer çalımından sonra kalacağını bende ağırlıklı olarak düşünüyorum. Taraftarın çok istediği bir adamı da kaybetmek tepkilere yol açabilir. Bu yüzden Kewell'ın kalması büyük bir ihtimal gibi gözüküyor.

Bursaspor ile transfer görüşmeleri ,

İki gün önce İbrahim Kızıl ile görüşülmüş. Sercan ve Volkan transferi için olsa gerek.. Servet + para + oyuncu gibi bir teklif yapılabilir. Bence Servet + Para az kalır ancak yanına bir oyuncu daha eklenirse (Barış veya Ayhan gibi ) o zaman geçerli bir teklif olur. İki taraf için de iyi transferler olur. Umuyorum bu transfer gerçekleşir.

Grella transferi için ,

Sanki bu ihtimal kalmamış gibi gözüküyor.

Yani bu konuşmalardan anlıyoruz ki bugün kadar duyulan , konuşulan isimler Stoch olayından sonra isimler sil baştan olacak, rotalar değişecek. F.bahçe'nin transferlerine de Galatasaray ayak koyacak , el atacak bundan sonra. Bu etik dışı olaylar bize ve Türk Futboluna zarar vermez umarım.

Sofistike Sportive: ve Adnan Polat konuştu...

Başkanım,artık başkanlığınızda bir şampiyonluk,bir şampiyonlar ligi,bir de Türkiye kupası görmek istiyoruz. Biri de olur. Olsun yeter ki artık.

Sanki Tuncay'la alakalı bir girişim olacakmış gibi gözüküyor.

Hıncal Uluç'un geçenlerde Adnan Polat hakkında yaptığı "Ben bu kadar aciz başkan görmedim" açıklaması beni çok düşündürüyordu. Bu konulardaki görüşlerini önemsiyorum. Kaldı ki yaşanan gelişmelerde adeta doğruluyordu.

Adnan Polat bu akşam Lig Tv'deki açıklamalarıyla güvenimi tazelesede kafamda halen şüpheler var.

Adnan Reis müthiş konuşmuş her konuda. Açıkcası bu transfer sezonu hakkında çok şüphem vardı, gelecek sezon adına derin düşünceler içindeydim lakin bu açıklamalardan sonra baya bir rahatladım.

Kewell reis ayrı bir konuşmuş zaten. Boşuna reis demiyoruz.

Güveniyorum ulan bu takıma, hocaya, yöneticilere. Adnan Sezgin'e bile.

Galatasarayın geleceği o kadar parlak ki kapatamıyorlar. İşte böyle küçük oyunlarla yolumuzu kapatmaya çalışıyorlar. Bugün Arsen Wenger her sene şampiyonmu oluyor ya da Ferguson. Bizimde başımızda 15-20 sene bulunacak bir teknik adam neden olmasın ? Adnan Sezgin size naptı bugüne kadar kulübün parasınımı hortumluyor adam ? Adnan Başkan eğer iyi değilse zaten onu niye tutsun takımın başında. Adam işini iyi yapıyor transferlerle uğraşıyor oyuncularla ilgileniyor takımın maddi konularıyla ilgileniyor adam bir holdingte çalışan bir müdür gibi profesyonel olarak çalışıyor işte.

Herşey bir anda olup bitmiyor yavaş yavaş ama sağlam bir şekilde oluyor. Koşulsuz destek olmalıyız bu kulübün önü çok açık... Sadece sabır sabır sabır... Göstermek istemeyen bıraksın köstek olmalarına gerek yok biz bize yeteriz...

Galatasarayın geleceği o kadar parlak ki kapatamıyorlar. İşte böyle küçük oyunlarla yolumuzu kapatmaya çalışıyorlar. Bugün Arsen Wenger her sene şampiyonmu oluyor ya da Ferguson. Bizimde başımızda 15-20 sene bulunacak bir teknik adam neden olmasın ? Adnan Sezgin size naptı bugüne kadar kulübün parasınımı hortumluyor adam ? Adnan Başkan eğer iyi değilse zaten onu niye tutsun takımın başında. Adam işini iyi yapıyor transferlerle uğraşıyor oyuncularla ilgileniyor takımın maddi konularıyla ilgileniyor adam bir holdingte çalışan bir müdür gibi profesyonel olarak çalışıyor işte.

Herşey bir anda olup bitmiyor yavaş yavaş ama sağlam bir şekilde oluyor. Koşulsuz destek olmalıyız bu kulübün önü çok açık... Sadece sabır sabır sabır... Göstermek istemeyen bıraksın köstek olmalarına gerek yok biz bize yeteriz...

Dingonun ahırı değil burası, konuşma üslubuna dikkat et genç. Kimse burda köstek olmak için eleştirmiyor.

Niyetim köstek olmak değil öncelikle oradan başlayayım. Ama bu yönetim hiç eleştirilmeyecek anlamına gelmemeli. içimiz yanıyor burada dert yanıyoruz hepsi bu. Adnan Polat geldiğinde inanılmaz sevinmiştim. Dik duruşu, gündemi gerektiği zaman değiştirmesi ve kulüp anlayışı konusunda kendisine çok güvenmiştim. Ama şu anki mevcut duruma bakıyorum ve üzülerek söylüyorumki Galatasaray Spor kulübümüz *****bahçenin gerisinde kalmıştır. İki sezondur futbolu geçiyorum geriye kalan branşların tümünde bize üstünlük sağlamıştır. Tamam diyelim ki paramız yok ve onlar zengin kulüp. Peki arkadaşım bari bir tanesinde iyi olalım. Diyelim ki *****bahçe basketbol erkek, voleybol erkek, voleybol kız vs. takımlarında iyi ama biz de basketbol kız takımında iyiyiz. Yani koskoca Galatasaray bir branşta *****bahçenin önüne geçemiyorsa bir kere yönetimin şapkasını önüne koyarak düşünmesi gerekiyor. Galatasarayımızı kendi şirketi gibi görüyor ve tek başına hareket ediyor izlenimi veriyor sayın başkanımız. Haldun gibi bir değeri bırakıp takımı Sezgin beceriksizine teslim etmesini kimse izah etmeye kalkmasın ve vicdanı olan arkadaşlar lütfen Haldun Üstüneli eleştirmesin. Galatasaray Tv'yi izleyemiyoruz. Çocuklarımız febe tvyi izliyorlar biz illa digiturk abonesi olmak zorundayız. Arkadaş hadi ben aldım diğeri aldı da digitürk almaya maddi gücü elvermeyen birisi ne yapacak? Bu yüzden belki cüzi bir miktar para kazanıyoruz ama inanılmaz bir taraftar kaybına uğruyoruz (özellikle yeni nesil çocuklar) farkında değiliz. Bütün iyi Türk topçularını rakiplerimiz aldı biz ise barışlara sarplara sabrilere kaldık. Yani yerli futbolcu kalitemiz vasatı geçmez. Stoch gibi bir futbolcuyu 500bin dolar gibi bir rakam için rakibine kaptırarak hem iyi bir futbolcuyu en büyük rakibine kaptırıyorsun hemde prestij kaybediyorsun. Sezon başlamasına kısa bir süre var ve sistemin en kilit oyuncularını daha transfer edememişsin. Geçen seneki 3üncü olabilen takımdan gidenler gelenlerden daha iyi. Herşey belirsizliğini koruyor ve bu yavaşlığın belki de uefa kupasını kaybetmeye malolacak. ***** hanımefendisi senin elinden futbolcuyu hiç de etik olmayan yollardan alıyor. Sen bunun karşısında dik bir duruş sergileyemiyorsun. Aslında yazılabilecek o kadar çok şey varki ama en kötüsü taraftarın heyecanı sönüyor. Dün geceki maçta tribündeki kardeşlerimde zerre heyecan yoktur eminim. Çünkü aynı taass aynı hamam. İnşallah herşey düzelir.

adam gibi orta saha trasnferleri olmazsa ben köstek olurum arkadaş,yetti artık kanser olcağıma köstek olurum anasını satayım.

Geri
Üst Alt