Adnan Polat: "Kalsaydık kulüp 2014 sonu itibarıyla borçlarını sıfırlamış olacaktı"

Giderken bıraktığı enkaz kadroyu unutmuş galiba Arda'yı satmasak transfere para bulamayacaktık.

Herseyi raylara sokacakmis. Ne yapacaktin 5 sene daha sampiyon olmamamizi mi saglayacaktin?

-Bu adam kombineleri satıp parasını yemedi mi?
-Stadın isminden gelen paranın tamamını yemedi mi?
-Güzelim Sami Yen arazisini verip dağ başından yarım stat aldı. Üzerine bir de açılışta Galatasaray taraftarlarının önünde koca Spor kulübünü rezil rüsva ettirmedi mi?
-Kümeye oynayan bir Galatasaray'la birlikte temlikli gelirler ve 320 milyon borç bırakmadı mı?

Hala konuşabilmesi yüzsüzlüğünün göstergesidir. Başka bir şey değil.

Adnan Polat'tan geriye kalan en güzel şey 20:45 olayıdır gözümde. Genel olarak da yavşak bir isim olarak kalacak hafızamda.

Giderken bıraktığı enkaz kadroyu unutmuş galiba Arda'yı satmasak transfere para bulamayacaktık.
enkaz konusunda haklısında 11-12 sezonu için arda satılmasa hangi transfere para bulamayacaktık renkdaş. riera? yiğit ?

Bir yerde okumustum Baskanliktan düstügünden beri stada mac izlemeye gel(e)memis. Dogru mu bu.

Mali acidan duzluge cikalim ,gecmisteki 14 senelik sabri gostermeye raziyim

cok sukur ki genel kurulun gorusu de bu yonde

guclu ekonomi guclu Galatasaray !

G.Saray'da ağzınızla kuş tutsanız okullu değilseniz sizi indirip koltuğa oturmak isteyen bir grup var.

enkaz konusunda haklısında 11-12 sezonu için arda satılmasa hangi transfere para bulamayacaktık renkdaş. riera? yiğit ?

Onu biraz isimlerden bağımsız Arda hariç para edecek oyuncu yok anlamında yazmıştım.

Cana ,meira ,arda, topal, keita ve misimovic ilk aklima gelenler ,elano yu filan hatirlamiyorum nasil ayrilmisti ama GS tarihinin mali yonden en rayina girmeye basladigi donemdi

bugunku olcekte paralar olmadigi icin sportif basari ya da basarisizliktaki diferans daha kucuk ,makas daha dardi

kafatascilar harcadilar adami

Adnan Polat'tan geriye kalan en güzel şey 20:45 olayıdır gözümde. Genel olarak da yavşak bir isim olarak kalacak hafızamda.

Eleştirileri okurken 20.45 senesini kimse yazmıyor o kadar gömerken bunu unutmayalım diyordum içimden.

Kimden cesaret almaya başladı yine bunlar?

Haklı kalsaydı Galatasaray şuan 17 şampiyonlukta BJK ve FB'yi takip eden sıradan bir 3. takım olurdu. 10 yıldan fazla CL'ye katılamama rekorunu da tazeliyorduk.

Dursun gelene kadar en rezalet Galatasaray başkanıydı, Dursun bunun rekorunu kırmakla uğraşıyor.

İkisini de 50.000 kişilik Galatasaray taraftarının ortasına atacaksın, başka türlü susmazlar.

200 bin euroluk stancu gibi topçulara 5,5 milyon euro bonservis vermeye devam edecektin bir bok değişmeyecekti!!!!

Cana ,meira ,arda, topal, keita ve misimovic ilk aklima gelenler ,elano yu filan hatirlamiyorum nasil ayrilmisti ama GS tarihinin mali yonden en rayina girmeye basladigi donemdi

bugunku olcekte paralar olmadigi icin sportif basari ya da basarisizliktaki diferans daha kucuk ,makas daha dardi

O alinan adamlar ile SIFIR basari yakalandigi icin borclar artti zaten, ne rayina girmekten bahsediyorsun senin.

Burasi Türkiye burada sportif basari olmazsa sen hic bir halt edemezsin. Yok kücülecegim su bu diye de milleti kandirmasinlar.

Cikip adam gibi aciklasalar biz 2-3 sene sportif basari hedeflemiyoruz ilk hedefimiz ekonomiyi düzeltmek diye, inan bana herkes anlayis ile karsilar elinden gelen destegi der verir. Ama sen cikip yok sunu aliriz bunu aliriz yok CL sampiyonlugu diye atip tutarsan samimi degilsindir ve taraftari kandiriyorsundur ancak.

Yeniden yapilanmaya gidilecekse de bunu gerceklestirmesi gereken son adam Dursun dur bu dünyada.

Yonetimler kandirmamali ama bir yonetim de cesurca cikip ornegin 10 sene sportif basari birinci onceligimiz degil yeniden yapilanacagiz dediginde de seyirciler huysuzlanmamali

ne tezattir ki polati sevmeyen sizler onu gonderen lisecileri de sevmiyorsunuz , amaciniz ne ? Kim yonetecek klubu ?

sorsam 100 forum uyesinden 2 tanesi uyelik basvurusu yapmistir , konusmaya gelince mangalda kul birakmayanlar ne yapmis bugune kadar , bana tonla laf ediyorsunuz da hepiniz bir sinansiniz aslinda haberiniz yok

Yonetimler kandirmamali ama bir yonetim de cesurca cikip ornegin 10 sene sportif basari birinci onceligimiz degil yeniden yapilanacagiz dediginde de seyirciler huysuzlanmamali

ne tezattir ki polati sevmeyen sizler onu gonderen lisecileri de sevmiyorsunuz , amaciniz ne ? Kim yonetecek klubu ?

sorsam 100 forum uyesinden 2 tanesi uyelik basvurusu yapmistir , konusmaya gelince mangalda kul birakmayanlar ne yapmis bugune kadar , bana tonla laf ediyorsunuz da hepiniz bir sinansiniz aslinda haberiniz yok
Sinan Arslan

Sana diyor herhal

~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür~~~

Neyse ben kizildenizdeki resifleri deniz altiyla mi yoksa alti camli botla mi izleyecegimin kararina doneyim

geri geldigimde Gs yi kurtarmis olun lutfen

Sayın çakma kongre üyesi 2009 senesi o

Hadi çaktırmamaya çalışıyorsun gsli olmadığını ama bari oturma organından atma

O senedrn sonra 2010 2011 kadrolarına bak ve çöküşü gör ne mali yönden düzelmesi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Neyse ben kizildenizdeki resifleri deniz altiyla mi yoksa alti camli botla mi izleyecegimin kararina doneyim

geri geldigimde Gs yi kurtarmis olun lutfen

Git gez Gs'mizin size ihtiyacı yok.
Taraftar gerekirse kongreyi basar sizin gibilere bırakmaz Gs'yi.
Bjk sevdalılarını bu kulüpten temizleyeceğiz inşallah.

Geri
Üst Alt