- 20 Ağustos 2009
- 16.774
- 20.342
- 2.973
Giderken bıraktığı enkaz kadroyu unutmuş galiba Arda'yı satmasak transfere para bulamayacaktık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
enkaz konusunda haklısında 11-12 sezonu için arda satılmasa hangi transfere para bulamayacaktık renkdaş. riera? yiğit ?Giderken bıraktığı enkaz kadroyu unutmuş galiba Arda'yı satmasak transfere para bulamayacaktık.
enkaz konusunda haklısında 11-12 sezonu için arda satılmasa hangi transfere para bulamayacaktık renkdaş. riera? yiğit ?
Adnan Polat'tan geriye kalan en güzel şey 20:45 olayıdır gözümde. Genel olarak da yavşak bir isim olarak kalacak hafızamda.
Cana ,meira ,arda, topal, keita ve misimovic ilk aklima gelenler ,elano yu filan hatirlamiyorum nasil ayrilmisti ama GS tarihinin mali yonden en rayina girmeye basladigi donemdi
bugunku olcekte paralar olmadigi icin sportif basari ya da basarisizliktaki diferans daha kucuk ,makas daha dardi
kafatascilar harcadilar adami
Mali acidan duzluge cikalim ,gecmisteki 14 senelik sabri gostermeye raziyim
cok sukur ki genel kurulun gorusu de bu yonde
guclu ekonomi guclu Galatasaray !
Sinan ArslanYonetimler kandirmamali ama bir yonetim de cesurca cikip ornegin 10 sene sportif basari birinci onceligimiz degil yeniden yapilanacagiz dediginde de seyirciler huysuzlanmamali
ne tezattir ki polati sevmeyen sizler onu gonderen lisecileri de sevmiyorsunuz , amaciniz ne ? Kim yonetecek klubu ?
sorsam 100 forum uyesinden 2 tanesi uyelik basvurusu yapmistir , konusmaya gelince mangalda kul birakmayanlar ne yapmis bugune kadar , bana tonla laf ediyorsunuz da hepiniz bir sinansiniz aslinda haberiniz yok
Cana ,meira ,arda, topal, keita ve misimovic ilk aklima gelenler ,elano yu filan hatirlamiyorum nasil ayrilmisti ama GS tarihinin mali yonden en rayina girmeye basladigi donemdi
bugunku olcekte paralar olmadigi icin sportif basari ya da basarisizliktaki diferans daha kucuk ,makas daha dardi
kafatascilar harcadilar adami
Neyse ben kizildenizdeki resifleri deniz altiyla mi yoksa alti camli botla mi izleyecegimin kararina doneyim
geri geldigimde Gs yi kurtarmis olun lutfen