Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Polat: "Seçim olmayacak ki zaten.."

Artık neleri hesaplıyoruz

Ona mı cevap verdi buna mı?

Konuşurken kime bakıyordu?

Gülüyor muydu?

İyice cinayet masası tadına döndü

Bi yandan da hukuk bilgilerimizi kuvvetlendiriyoruz

Seçim arapsaçı zaten

Yok kardeşim baskı altında mı alınmışta

Kendi özgür iradesiyle yönetim kurulu mu almış

Olayların kişisel meseleler haline gelmesi ihtimalini

düşünmüyorum dahi

O zaman zaten ne desen boş

Herkese iyi geceler

sen cok pis bi adammissin Adnan Polat bunu da yaptin ya yatacak yerin yok düs yakamizdan yeter ya

secim falan olmiyacak goreceksiniz. bir ornek vereyim isterseniz. burda kopek ticareti yapan bir adami yakaliyorlar, ve gizli bir kamerayla yasak bir kopek turunu satmaya calistiginin kanitida var ellerinde, yani yasak kopek oldugunu biliyor. adam mahkemede kopegi satabilmek icin yalan soyledigini soyluyor ve boylece olaydan kurtuluyor. adnan polat ve yonettimde mahkemede cikip taraftar baskisi vardi diye boyle bir cevap vermek zorunda kaldik derse nolacak?? zaten kanit olarakta ellerinde secim kararini acikladiklari ayni gun geldi ibra karari donduruldu :D super komik bir durum ya. gulermisin aglarmisin :D

E seçime gitmeyip istifa ederlerse komple yönetim olarak gene mi seçime gidemiyoruz?

E seçime gitmeyip istifa ederlerse komple yönetim olarak gene mi seçime gidemiyoruz?

Gideriz o şekilde seçime ama mahkeme süresinin de bu kez sonuçlanması gerekebilir.. yani seçim süreci uzarsa gelecek yılda kaybedilmiş bir yıl olacak ki taraftarın buna asla tahammülü yok...

Gideriz o şekilde seçime ama mahkeme süresinin de bu kez sonuçlanması gerekebilir.. yani seçim süreci uzarsa gelecek yılda kaybedilmiş bir yıl olacak ki taraftarın buna asla tahammülü yok...

Sanki kasıtlı birşeyler dönüyor arkadaş,koskoca hukukçu adamlar var hiçbiri uyarmadı mı bakın şimdi seçim kararı alırsanız böyle böyle engellenir diye,tezgah dönüyor ama şunu söyleyeyim yazıklar olsun,koskoca Galatasarayımızı düşürdükleri duruma bakar mısınız?

Utanıyorum gerçekten nasıl yönetiliyoruz böyle..

Ayıptır ya..

Hadi adam gibi yönetemediniz,bari adam gibi gitmeyi bilin,onuda beceremiyorlar..

Sanki kasıtlı birşeyler dönüyor arkadaş,koskoca hukukçu adamlar var hiçbiri uyarmadı mı bakın şimdi seçim kararı alırsanız böyle böyle engellenir diye,tezgah dönüyor ama şunu söyleyeyim yazıklar olsun,koskoca Galatasarayımızı düşürdükleri duruma bakar mısınız?

Utanıyorum gerçekten nasıl yönetiliyoruz böyle..

Ayıptır ya..

Hadi adam gibi yönetemediniz,bari adam gibi gitmeyi bilin,onuda beceremiyorlar..

Bence bu olayların böyle olacağı kongre de belliydi, bile bile lades dendi.. olay basit yönetim kurulu tümden istifa edecek ve mahkeme dilekçelerinin geri alınması için baskı uygulayacaklar..

Bence bu olayların böyle olacağı kongre de belliydi, bile bile lades dendi.. olay basit yönetim kurulu tümden istifa edecek ve mahkeme dilekçelerinin geri alınması için baskı uygulayacaklar..

ben boyle yonetimin boyle galatasaraylinin ......... ne diyeyim daha ne diyeyim

bak sovecem sonrada ceza aliyoruz yazamiyoruz

Arkadas Bu Adnan Polatin derdi ne?

Cevap: Polat: "4 yıl hapis yatabilirim!"

Sana hapis bile az

Bu gun klubu ariyacam

Azerbaycandan aradigi soyleyecem Galatasarayi bu hale dusrmenin hic kimsenin hakki yok diyecem

O seçim olmayacak ki deyip gülüşünden sonra sana 4 değil 14 sene az.

Er yada geç gideceksin. En fazla bir sene daha kalacaksın başımızda. Sonra seni Galatasaray camiası tamamen içinden kazıyıp atacak. Belki istifa etseydin tekrar başkan olma şansın vardı. Şimdi bırak aday olmayı kulübün önünden geçirtmeyecekler seni. Biz sabrederiz. Bu kulüp ne sana ne bize kalacak. Galatasaray dünya döndükçe yaşayacak

Bişey bilmeden sallamayın,milletin kafasını daha fazla karıştırmayın. Yok iş Polat'ta bitermiş. Seçim kararı yönetim kurulunca verildi. Bunun mali,idari ibra ile ALAKASI YOK. 14 Mayıs'ta seçim olacak. NOKTA.

Gördün mü kardeş Işın Çelebi'nin açıklamalarını.Adam ibra olmadığımız için seçim kararı aldık dedi.Bundan sonra mahkeme kararını beklemek zorundayız.Eğer mahkemeden kongre'nin iptali çıkarsa bittik demek.

Orda başka bir şeyden bahsediliyor.

Yargı kararında ısrar eder ve bizde seçimi yaparsak kayyuma gider diyor.

Yani belirli bir süre için devlet Galatasaray Yönetimine el koyar diyor.

Seçim olur. Olağanüstü kongre sonucu yaşananlar sebebiyle olmazsa sonrasında alınacak yeni bir kararla seçim yapılır.

Gördün mü kardeş Işın Çelebi'nin açıklamalarını.Adam ibra olmadığımız için seçim kararı aldık dedi.Bundan sonra mahkeme kararını beklemek zorundayız.Eğer mahkemeden kongre'nin iptali çıkarsa bittik demek.

Aynen. O hani ibra olmadığımız için değil, resen seçime gidildi lafı var ya içi boş bir laf. Safsata.

Adamlar biz ibra olmayınca seçim kararı almak zorundaydık o sebeple aldık derse ne dicen. Kendimizi kandırmayalım. Durum kritik

Aynen. O hani ibra olmadığımız için değil, resen seçime gidildi lafı var ya içi boş bir laf. Safsata.

Adamlar biz ibra olmayınca seçim kararı almak zorundaydık o sebeple aldık derse ne dicen. Kendimizi kandırmayalım. Durum kritik

tamam kabul. yönetim ibra olmadigi iicn secim karari aldi.

ama farkinda iseniz, yönetimden 3 kisi daha istifa etti (yalcinkaya, eskinat ve helvaci). bunlarin isitfalarindan dolayi zaten yönetimin olaganüstü secime gitmesi gerektigi söylenmisti.

üzmeyin tatli canlarinizi. secim ölye veya böyle olacak. polat ve ekibi ortaligi bulandirmaya calisiyor. ayrica bu yönetimin basarisiz olmama gibi bir ihtimali yoktu.

bu kaniya nasil vardim derseniz, isin celebi'nin telegol'de yaptigi aciklamar yeter zaten

bir insan ancak bu kadar yalanlar ve sacmaliklar anlatabilir. :o

tamam kabul. yönetim ibra olmadigi iicn secim karari aldi.

ama farkinda iseniz, yönetimden 3 kisi daha istifa etti (yalcinkaya, eskinat ve helvaci). bunlarin isitfalarindan dolayi zaten yönetimin olaganüstü secime gitmesi gerektigi söylenmisti.

üzmeyin tatli canlarinizi. secim ölye veya böyle olacak. polat ve ekibi ortaligi bulandirmaya calisiyor. ayrica bu yönetimin basarisiz olmama gibi bir ihtimali yoktu.

bu kaniya nasil vardim derseniz, isin celebi'nin telegol'de yaptigi aciklamar yeter zaten

bir insan ancak bu kadar yalanlar ve sacmaliklar anlatabilir. :o

Doğru. O konuyu atlamıştım. İstifalar oldu dimi? Ama yinede derse biz ibra olmadığımız için bu kararı aldık. Neyse. Ulan bu Helvacı ne kurnaz adam yahu. Bilerek istifa etti ki seçim kararını bu nedenle almak zorunda kalsınlar da seçim olsun diye.

Gökay dün Helvacı'ya dönmüştü ibren. Bugün Aysal'cısın heralde. Aman diyim kardeş. Sen akıllı adamsın böyle bir anlık gafletlere düşme.

Gerçi haklısın Aysal'dan endişe etmede ama onlar medyanın korkaklığından kaynaklanan yalan veya abartılı haberler

eğer o koltukta kalmayı başarırsa ilk ttarenadaki maçta taraftar tarafından linç edilmeyeceğini kim garanti edebilir ? Taraftar klübüne ihanet eden insanı affetmez o koltuktan bir şekilde kaldırır bu böyle biline

Geri
Üst Alt