Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Polat: "Seçim olmayacak ki zaten.."

Ekşi Sözlükten TELEGOL yorumcusu Işın Çelebi' ye!!

"Zamanında nasıl bakanlık yapabildiğini ciddi merak ettiğim zat. Ağızdan çıkan her cümlede bu kadar saçmalanabilir mi yahu? Olabiliyormuş demek ki..Sokaktan çevireceğin kara cahil bir insan bile böyle abuk subuk konuşmaz. Bakanlık yapmış, yaşını başını almış bir insanın bildiğin tribün holiganı ağzıyla konuşması türkiye adına ne kadar yazık bir durum?

Cevap: Polat: "4 yıl hapis yatabilirim!"

1 ay önce Adnan Polat'ın uzaylı olduğunu düşünmeye ciddi ciddi başladığımı söylemiştim :) şimdi iyiden iyiye kuşku duymaya başladım :) işin şakası bi yana bu kadar karaktersizleşeceğini tahmin etmiyordum bu herkesi ya salak sanıyor yada kendini çok akıllı sanıyor gene yaptığını kendine yaptı bundan sonra floryanın kapısından giremez 106 yıllık klübümüzün ilk dansöz başkanıdır kendisi bu ayıp ona yeter tarih bunuda yazar polat

Divan kurulundan sonra Polatın yaptığı bu manevralara, kimler ortaksa hepsinin GALATASARAY üyeliği iptal edilmeli.Polat, çelebi, şardan vs...

kendi çalsın kendi oynasın dediklerine kendinden ve yönetiminden başka kimse inanmıyor zaten

Bunlar ne iş cevirdide böle koltuğa yapıştı..

inşallah yatarsın.. ztn yatmasan da ekip olarak aldıgınız beddualar elbet bir gun cıkıcak..

Başkan bizi fener yada bjk ile karıştırıyo heralde bizde ne fb gibi dikta rejimi olur nede bjk gibi kulübü kendine borçlandırıp diğer başkan adaylarına borcumu ödiyecekseniz gelin başkan adayı olun diyerek tehdit edebilirsin.BİZDE KONGRE GİDECEKSİN DİYORSA GİDECEKSİN SAYIN BAŞKAN.

Ajitasyon kralı Adnan Polat!!

- Şantaja boyun eğmem!

- 300-500 pravokatör!

- G.Saray Başkanı aslandır!

- Erkeksen çık karşıma!

- Ruhum sizden davacıdır!

- Son bomba "Hapis yatabilirim!"

Sen bir zavallısın...

- Şantaja boyun eğmem!

- 300-500 pravokatör!

- Erkeksen çık karşıma!

Sen bir zavallısın...

Bu böyle olmaz. İlk TTA'da ki maçta tepkimizi göstermeliyiz Polat'a. 90 dk yönetim istifa protestosundan sonra sıkıysa yapmasın seçim.

- Şantaja boyun eğmem!

- 300-500 pravokatör!

- Erkeksen çık karşıma!

Sen bir zavallısın...

yakinda "3 aylik ömrüm kaldi" derse sasirmayin...

MEDYASPOR ÖZEL

Adnan Polat yönetiminin aldığı seçim kararı sonrası mahkemenin, "Seçime giderseniz suç işlersiniz" yönünde karar vermesi üzerine yönetim bugün acil olarak toplandı.

3 Mayıs'taki duruşmanın beklenmesi gerektiği konusunda fikir birliğine varan Adnan Polat ve arkadaşları, "3 Mayıs'ta yapılacak duruşmayı bekleme kararı aldık. Bu seçim yapıp, yapmayacağımız anlamına gelmiyor. 3 Mayıs sonrası hukuki açıdan en sorunsuz karar ne ise o alınacak" diyerek seçimle ilgili tavırlarını belirlemiş oldu.

Yönetim adına açıklama yapan Işın Çelebi de bu kararı doğrulayarak "Alınmış bir seçim kararımız var. Ancak mahkemeyi beklemeliyiz" şeklinde görüş belirtti…

Bu durum camiada Adnan Polat ve ekibinin seçimlerin iptali yönünde bir karar çıkacağına inandığı şeklinde yorumlandı.

SON CÜMLEYE DİKKAT!!

Çok canım sıkılıyor bu konuda.

Sorun anladığım şu ibra meselesi ile alakalı. Helvacı aday olur ve kazanırsa ama mahkeme daha sonrada karar verip, ibra olmadığından kayyum atarsa veya seçime hiç giremez derse çok büyük sorun çıkarıcağından seçimin ertelenmesi gerekiyor. ibra edip, orda bir "gayrıresmi" bir oylama ile "ibra etmezdik ama seçim kararı alın" denseydi. bunların hiçbiri olmazdı.

helvacı'ya taraftardan destek yok evet. ama adam 2500 imza toplamış. ibra etmeyen 700-800 kişi. seçimde 12.000 kişi oy verecek. bunları da düşünerek yazıma cevap verin, verecek olanlar.

Bu kadarınada pes! Sen GS Kongresine Saygı duyma. Kongrenin istedigi Seçimi Allem et Kullem et Erteletmeye çalış.. Ve $imdide çıkıp Mahkeme kararına Saygılı olmalıyız de..

Bu Adam Mahkeme Kararıyla Başkanlıga devam ederse Ben Başkanım demem.. Diyeninde GALATASARAY'lılıgından Şüphe duyarım..

Cenazeden geliyorum haberler kötü.

basliycam mahkemesinede kararrinada...

bir isimizde düz yürümezmi ya...

yönetim degil kahpeler ordusu...

bence sirketler birlesmesi, stad falan, bir sürü kisiye ve kendilerine rant saglayacaklar.

ibra olayina inanmadilar ve düstükleri durum ortada...

yemin ederim ligden düssekte, sahada birileri futbolcularin donunu indirip tecavüzde etse bu herifler kadro olarak baska seylerin pesinde!

Geri
Üst Alt