Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Polat: "Seçim olmayacak ki zaten.."

eğer başkan adayları bişeyler yapmazsa seçim falan olmaz :(

Tamam olmasın seçim, taraftarlarımızda seneye orada oturduğun sürece bir sonraki aşamaya geçer.Adam resmen linç edilmek istiyor.Bu kadar pişkin biri dünyada zor bulunur.

bize bunu biliyoruz,peki yalancı ışın çelebi neden hala çıkıp idari yönden ibrasızlıktan dolayı secim kararı aldık diyor.bu herifte hiç şeref onur yok mu?helvacı bunların yanında 50 kere daha adam...polat hatayı yaptı secimi kendi rızalarıyla aldı,cok pişmandır buna,ama işte bukadar akıllısın sen....artık bir taraflarını yırtmasınlar bence...yoksa tır bile rahat girer

ışın çelebinin sölediğinin yalan oldugununda kanıtı var mahkeme mali kongrede ibra olayının askıya alındığını açıkladıktan sonra seçim kararını açıkladılar oyun oynanıyor başkan adaylarının çekilmesi için bezdirmeye çalışıyorlar olay tamamen bu tam bir GALAYASARAY düşmanı bu başkan ve yönetimi 14 mayıs 2011 camiamız için kurtuluş tarihi olacak o kadar ...

Daha ne kadar nefret ettirebilirsin kendinden?İstenmiyorsun işte.Uzatma kardeş.Aç şu kulübün önünü.Madem çok seviyorsun Galatasaray'ı.Ne bu fırsatçılık?Bu adam Galatasaray'ı falan düşünmüyor abi.Kendi kişisel çıkarları var mutlaka.Ya da bir nane yediler onun açığa çıkmasından korkuyor.

Cevap: Polat: "4 yıl hapis yatabilirim!"

Hayır benim anlamadığım bizim iç işlerimize mahkeme ne karışıyor.Saçma sapan şeyler.Adamı bir türlü atamadık şu klüpten.

nasil bir isdir kendisi en kisa zamanda ve en az zararla bu isin icinden cikmamiz lazimdi demisti simdi ise yaptigina bak sayin polat bu sekilde devam ederse geri dönüsü olmayan bir yola girer tarafatarin %70 nefret ediyordu simdi bütün GS taraftari düsman olucak bence a.polat o az taraftar destegide bu yaptiklariyla yikmis oldu destek veren kise kaldigini zanetmiyorum artik

Aynen. Hatta tam Tersine insanlar helvaciya Sempati duymaya basliyor :)

Olacak ve olduktan sonra umarim birileri seni galatasaray üyelini iptal etdirir cünkü sen galatasarayli degilsin.

[video=youtube;v6CR3x_EAXw]https://www.youtube.com/watch?v=v6CR3x_EAXw&feature=related[/video]

A.P.'ye kapak üstüne kapak, bunu hic izlememistim.

Mahkeme divan kurulunu iptal etsin veya etmesin seçim kararını Adnan Polat ve ekibi kendileri divan kurulundan ayrı aldılar. Yani seçim olmaması gibi bir ihtimal yok.

Seçim olacak arkadaşlar. Bunlar sadece ibra edilmedikleri divan kurulunu mahkemeye verdiler ibra olabilmek için.

Bir ben, bir de Allah bilir çektiğimi

Olur ya ben bile unuturum da kimi

Sakın umutlanma, sakın hayırsız

Bitmez asla, sana yüreğimin kini

Bir zamanlar, öyle yeminler edip

Söylerken Galatasarayli oldugunu

Gösterdin bak şimdi cümle aleme

Hıyanetin en rezilini

Git artık, düs yakamizdan

Ne görmek isterim yüzünü

Ne de duymak sesini

Git artık, dünyamizdan sildik seni

Git artık, sen hiçbir şeye değmezsin

Git artık, birazcık vicdan varsa içinde

Ben seni Allaha havale ettim

Sen benim için çoktan bittin

Bir ben, bir de Rabbim bilir ettiklerini

Sakın umutlanma, bir daha giremeyeceksin bu kapidan

Tükenmez asla, sana yüreğimin kini

Git artık, ömrünce öde günahının bedelini…

ADNAN POLAT!

Adam taraftarı şair yaptı... :asd:

Takılmayın şu videoya felan.İş Adnan Polat'ta biter.Kongre kararından bağımsız seçim jararı aldım derse seçim olur.Yok ibra edilmedim,ondan seçim kararı aldım derse,mahkemeden çıkacak karar herşeyi netleştirir.

Takılmayın şu videoya felan.İş Adnan Polat'ta biter.Kongre kararından bağımsız seçim jararı aldım derse seçim olur.Yok ibra edilmedim,ondan seçim kararı aldım derse,mahkemeden çıkacak karar herşeyi netleştirir.

Bişey bilmeden sallamayın,milletin kafasını daha fazla karıştırmayın. Yok iş Polat'ta bitermiş. Seçim kararı yönetim kurulunca verildi. Bunun mali,idari ibra ile ALAKASI YOK. 14 Mayıs'ta seçim olacak. NOKTA.

Bişey bilmeden sallamayın,milletin kafasını daha fazla karıştırmayın. Yok iş Polat'ta bitermiş. Seçim kararı yönetim kurulunca verildi. Bunun mali,idari ibra ile ALAKASI YOK. 14 Mayıs'ta seçim olacak. NOKTA.

Adnan Polat ibra olmadığım için seçim kararı aldım derse ne olacak?Ayrıca seçim kararını yönetim kurulunun dışında kim alabilir sence.Bende seçim olacağını düşünüyorum ama,iş Adnan Polat'ta bitiyor.

[video=youtube;ll981hdUO2w]https://www.youtube.com/watch?v=ll981hdUO2w&feature=related[/video]

oha lan, biri bana böyle konussun, bir saniye bile kalmam orada, alin size Adnan Polat.

Adnan Polat ibra olmadığım için seçim kararı aldım derse ne olacak?Ayrıca seçim kararını yönetim kurulunun dışında kim alabilir sence.Bende seçim olacağını düşünüyorum ama,iş Adnan Polat'ta bitiyor.

Gazete ilanında açıkca, ibra olmadıkları için değil, isteyerek seçim kararı aldıkları belli. Bunun tartışması olmaz. Araştırın biraz.

mahkeme bi b yapamaz

Geri
Üst Alt