Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Polat: "Seçim olmayacak ki zaten.."

sadece bolatin söylediklerine takilmayin.bakin orda kimler nerler söyledi.hepsi bolatin dümenleri biliyor.koskoca divanda ne avukatlar var

Bence secim olmayacak. Mahkeme kararindan bagimsiz biz hala secim yapabiliriz dersin ve bunu simdi soylersin, konu kapanir. Simdi boyle birsey ozellikle demedigine gore yapilmayacak. Bosuna umitlenmeyin, ben simdiden alistirdim kendimi. 1 transfer sezonu daha geciricez Polat`la. Sarigul zaten cok mutlu. Hala liseli-liseci ayrimi var. Adnan lisecilere inat duruyor su anda. Gs umrunda degil.

Yalnız o videonun 1:20. dakikasına dikkat edin, Ünal Aysal o zaman kapalı oy usulü yaparız diyor,adam hiç yıpranacağa benzemiyor.Başkan olmakta ısrarcı,bu güzel haber.

Türker Aslan:

-Kongre sağlıksız denilebilir ve yenilenebilir imasında bulunurken ,

Ünal Aysal cevap veriyor hemen;

-Neticede böyle bir şey bir daha olursa,kapalı oy atmamzı gerekecek.

adnan kendi caliyor kendi oynuyor :) hadi bir secim olmasin bakalim taraftar bu sefer onu asar(diyorduya beni sadece taraftar asar diye)

eger secim olsa bile polat aleyhine tazahürat beklyiorum taraftardan.yar saclarin lüle lüle polat sana güle güle :)

ya adnan polay allah seni bildiği gibi etsin. 1 ay kalacaksın o koltukta neler yapıyorsun ya! tekrar kongre olur seni hem mali hem idari ibra etmezler mahkemelerde sürünürsün inşallah!

isin celebi ne gicik herifmis yaw

polat öylede böylede basklanlik koltugunda oturamaz.diyelim mahkeme kongreyi iptal etti ve polat devam ediyor.ozaman ya kongre tekrar edilirse bu sefer hem mali hemde idari olarak ibra edilmez.diyleim kongre tekrarlanmaz.ozaman divan üyleri imza toplar ve polat yine gider.bukadar basit.hee sonuc;olan galatasaraya olur sürec uzar

Ah birde 3 Mayıs' da "seçime engel yoktur" kararı çıkarsa!! Bakalım bir daha o insanların yüzüne nasıl bakacaksınız, o stada nasıl geleceksiniz!!! Bok atmadığınız divan kalmıştı, bugün onu da yapmış Çelebi!! Divan tarafsız olmalıymış, hukuka saygı duyulmalıymış!!! Yüzsüz herifler, çocuklarınıza yazık..Ömür boyu sizin soyadınızı taşıyor olmaktan dolayı ezilip büzülecekler...

Divan Başkanlığı'ndan Duyuru

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı'ndan bildirilmiştir.

13 Nisan 2011 günü Divan kurulundan alınan yetki ile kurulan Hukuk komisyonu 7 – 14 Mayıs 2011 tarihinde yapılacak olan olağanüstü seçim genel kuruluna katılabilecek adaylar ile ilgili aşağıdaki tespitleri yapmıştır.

TUTANAK

Galatasaray Spor Kulübü Divanı’nın 13.04.2011 günlü toplantısında almış olduğu karar uyarınca, kurulmuş bulunan Hukuk Kurulu, Divan Başkanı sayın İrfan AKTAR başkanlığında toplandı.

Başkan tarafından 27.03.2011 günlü olağan genel kurul toplantısında alınan kararlar uyarınca, yeni yapılacak yeni Yönetim Kurulu seçimine katılma bakımından mevcut Yönetim Kurulu Üyelerinin ve müstafi Yönetim Kurulu Üyelerinin 07-14 Mayıs 2011 tarihinde yapılacak seçimlere adaylık için Divan Başkanlığı’na liste verip veremeyecekleri, seçime katılıp katılamayacakları tartışıldı.

Yapılan görüşmeler neticesinde, Beyoğlu 1, 2 ve 3’ncü Asliye Hukuk Mahkemelerinin kararları incelenerek, müzakere edildi. Beyoğlu 1. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2011/143 E ve Beyoğlu 3. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2011/144 E sayılı kararlarında, davacıların ihtiyati tedbir kararı verilmesi taleplerinin reddedildiği, Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesinde 2011/141 E. sayıyla açılmış olan davada ise davacının talebi veçhile genel kurulda alınmış olan kararların uygulanmasının ertelenmesi yolunda ihtiyati tedbir kararı verildiği anlaşıldı.

Bu durum karşısında, 27.03.2011 günlü kararın evvelemirde Mahkeme tarafından itiraz üzerine veya re’sen kaldırılmadığı ya da davanın Mahkemelerce birleştirilerek nihai olarak reddedilip derecattan geçinceye kadar hüküm ifade edeceği cihetle 07-14 Mayıs 2011günlü seçimlere, bu günkü haliyle mevcut ve müstafi Yönetim Kurulu Üyelerinin yapılacak seçimlere katılmalarında hukuken bir sakınca olmadığı görüldü.

Zira, 07-14 Mayıs 2011 günlü olağanüstü genel kurul toplantısı kararının, genel kurulun 27.03.2011 tarihli kararına dayanılarak değil, Yönetim Kurulunun Tüzüğün 25’nci maddesi 3’ncü bendine istinaden alındığı tespit edildi.

İş bu TUTANAK, 14 Nisan 2011 günü birlikte tanzim ve imza edildi.

Divan Başkanı

İrfan AKTAR

Üye

Prof.Dr.Oğuz İMREGÜN

Üye

Prof.Dr.Duygun YARSUVAT

Üye

Prof.Dr. Köksal BAYRAKTAR

Tüm üyelere saygıyla duyurulur.

herkez rahat olsun seçim olacak divan kurulu seçim kararının tüzüğün 25. maddesinin 3. bendine göre alındığına karar vermiş (MADDE 25: Genel Kurul üç tür toplantı yapar:

25.1) Yıllık olağan toplantı,

25.2) Seçim toplantısı,

25.3) Olağanüstü toplantı.)

buda A.Polat seçim kararını kendi isteğiyle olağanüstü toplantı yaparak aldı demek

Yalnız o videonun 1:20. dakikasına dikkat edin, Ünal Aysal o zaman kapalı oy usulü yaparız diyor,adam hiç yıpranacağa benzemiyor.Başkan olmakta ısrarcı,bu güzel haber.

Türker Aslan:

-Kongre sağlıksız denilebilir ve yenilenebilir imasında bulunurken ,

Ünal Aysal cevap veriyor hemen;

-Neticede böyle bir şey bir daha olursa,kapalı oy atmamzı gerekecek.

evet ben de dikkat ettim ona.. inşallah yaparlar da hiçbir yonden ibra edilmesin de gorsun gununu Adnan Polat...

Neden baskan allah askina neden?

Adnan Polat şu anda kendi aldığı kararın arkasında duramayacak kadar zavallı durumda..Mahkemeden çıkacak karara yaslanmaya çabalıyor, resmen mahkeme yolu gözler oldu.. Herkesin gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar, koca profesörlere aptal muamalesi yapmaya çalışıyorlar. "Mahkemenin aldığı karar bizim seçim sürecimizi etkilemeyecektir, yönetim olarak seçim kararını biz kendi irademizle aldık" diyebilseler sular durulacak ama kasten yapmıyorlar, çünkü kötü niyetliler ve G.Saray' a zarar vermeye yemin etmişler!!

Videonun linki ilk sayfaya eklenmistir.

ne baskani yaw.bu adam düpedüz galatasaray düsmani,truva truva

takmayin bolata yaw.son cirpinislari.isin celebide tutturmus yargiya saygimiz sonsuz diye.bu iste baska sey var.zamana oynuyorlar.bence yolsuzluk var

'3 Mayıs'ı bekleyeceğiz'

Işın Çelebi, mahkemenin 3 Mayıs'ta vereceği karar sonrasında yol haritası belirleyeceklerini ve hukuka saygılı olacaklarını söyledi.

Galatasaray'da bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan kulübün ikinci başkanı Işın Çelebi, mahkemenin 3 Mayıs'ta vereceği karar sonrasında yol haritası belirleyeceklerini ve hukuka saygılı olacaklarını söyledi.

Çelebi, şunları söyledi:

"Sayın başkan 14 Mayıs'taki kongrede aday olan arkadaşlarımızdan Ünal Aysal ve Turgay Kıran ile görüştü. Bu toplantıda dünkü görüşmeleri de değerlendirdik. Sonuçta 3 Mayıs'taki mahkeme kararını beklemeyi kararlaştırdık. Hukukun üstünlüğüne inanan ve yargının kararlarına saygılıyız. Bu nedenle, Sayın Başkan Adnan Polat, mahkeme kararının ardından 3 başkan adayıyla 4 Mayıs'ta bir araya gelerek toplantı yapacak ve önümüzdeki süreci netleştireceğiz."

DHA

Yüz karaları!!

6731.jpg

6734.jpg

ulan kendimi zor tutuyorum burda küfür etmemek iicn.

3 mayis gelsede rahatlasak bari,bakalim ozaman ne yapacak

Geri
Üst Alt