Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Adnan Polat: "Seçimi iptal etmek zorundayim"

Bence iki secenegi var Adnan Polatin,secim iptal olur,Adnan Polat baskilara dayanamayacagi icin tekrar secim karari alir ve secim sadece ertelenmis olur,veya Polat Demirören taktigi uygular,taraftarin sevmedigi isimleri takimdan gönderir,flas bir ismi takimin basina getirir,yildiz oyuncular transfer eder,ve takim iyi giderse 2012 secimlerinde tekrar aday olur,biz millet olarak zaten cabuk unuturuz yapilanlari.

Cevap: Adnan Polat: "Seçimi iptal etmek zorundayım"

Ben anlayamıyorum mahkeme secim surecine nasıl karısıyor.

Oyle boyle 3 Mayıs tarihi bir gün olacak.

Sülalesini karıştırmadan Polat'a saymak serbest olsun.Hatta Ali Serhat'a da sayalım.

Anlayamadiklarim.. Lütfen Madde Madde Cevaplayin..

1. Kallyum ne demek..?? Istifa et olsun bitsin Eger Hukuki Bir iptal olursa..Kulübü kallyuma birakamam diyor..

2. Ibra edilmemek Galatasaray gelenegine aykiri ise, neden böyle Bir oylama yapilirki..? Oylama yapiyorsan demekki ters Bir karar çikmasida gayet Dogal degilmidir..??

3. Medya Birden bire neden bukadar Adnan Polatci oldu..??

4. Galatasaray Baskani olarak Ibra edilmesi diye 4 Yil Hapis yatacagim ne demek..?? Adam Öldürenler Bile okadar yatmiyor ki Galatasaray Baskani Ibra olmus olmamis Mahkemeye ne..??

1 - Kayyum devlet yönetecek demek. Polat diyor ki seçim olmayacak. Bende istifa edersem kim yönetecek. işte o zaman kayyum devralır. Yani devlet

2 - Aynen senin gibi düşünüyorum. İbra aslında hukuksal bir durum. Galatasaray bu hukuk durumuna başvurmamalı deniyor. Yani etik değilmiş.

3 - Çünkü herkes Fenerli. Bide şerefsiz adam çok. Özellikle Ntv.

4 - Yok. İbra edilmediği için seçim kararı almaz zorunda ya Polat. Polat bu kararı aldım ama mahkeme tedbir koydu. Ben yinede seçim yaparsam 4 yıl yatarım diyor. Ama kandırıyor bizi. Seçim kararını ibra olmadığı için değil, resen aldı. Yani isteyerek aldı. Hatta böyle açıklama yaptı. Resmi siteye de koydu. Şimdi siteden kaldırtmış yazıyı. Yazı bu topiğin antında biryerde var

Ali Serhat bak millet sana saydırmak istiyor. Yapma böyle canım kardeşim. Sana ne millet ne yapıyor ediyor. Mod musun sen. Olunca yaparsın. Gerçi o zaman ben forumu terk ederim:D

Polat kendisi canlı yayında demedimi mahkeme bizi ilgilendirmez biz kendi arzumuzla seçim kararı alıyoruz diye.Kulağımla duydum.

Anlayamadiklarim.. Lütfen Madde Madde Cevaplayin..

1. Kallyum ne demek..?? Istifa et olsun bitsin Eger Hukuki Bir iptal olursa..Kulübü kallyuma birakamam diyor..

2. Ibra edilmemek Galatasaray gelenegine aykiri ise, neden böyle Bir oylama yapilirki..? Oylama yapiyorsan demekki ters Bir karar çikmasida gayet Dogal degilmidir..??

3. Medya Birden bire neden bukadar Adnan Polatci oldu..??

4. Galatasaray Baskani olarak Ibra edilmesi diye 4 Yil Hapis yatacagim ne demek..?? Adam Öldürenler Bile okadar yatmiyor ki Galatasaray Baskani Ibra olmus olmamis Mahkemeye ne..??

1. Mahkeme sürecinde yönetim de istifa ederse, kulübü devlet teslim aliyor galiba. Öyle birsey duymustum. Kriz döneminde sahipsiz kalmis bir kuruma sahip oluyor galiba.

2. Polat hayatinin rezilligine kilif bulmaya calisiyor :) Negatif anlamda tek olmayi kimse yediremez kendine :) Oyun yapiyor

3. Medya Fenerli. Ben Fenerbahceli olsam, Adnan Polat´in Baskanliga devam etmesini isterdim tabiki. O yüzden destek vermis gibi yapiyorlar.

4. Onu indirenleri köseye sikistirmak icin, belki de yalvarmalarini saglamasi icin uydurdugu bir yalandir. Nerde görülmüs böyle bir olayda 4 sene yatildigi? Hesabini vermeyecegi seyler mi var acaba? O zaman bu gelir benim aklima

Böyle giderse seçim falan olmayacak rezil polat yoluna devam edicek.Zaten medyada Aysal gelmesin diye polat'ı destekliyor.

bekle bizi bank asya...

Tamam beyler uzatmayin.

İbra edilmedikten sonra kürsüde söylediği " Bu karar umarım Galatasaray'a hayırlı olur " sözünde bir ironi olduğu belliydi. Başkanlık döneminde yaptıklarından sonra, şimdi yaptığı ve yapacakları beni hiç şaşırtmıyor..

İbra edilmedikten sonra kürsüde söylediği " Bu karar umarım Galatasaray'a hayırlı olur " sözünde bir ironi olduğu belliydi. Başkanlık döneminde yaptıklarından sonra, şimdi yaptığı ve yapacakları beni hiç şaşırtmıyor..

Bu koltukta 1 sene sonra kimin oturduğunu herkes görecek dediğinde de aynısıydı. 20:45 gibi oldu

Saat 20:45'te kupayı kimin kaldırdığını tüm Fenerliler görecek demişti ve kaldırmıştık.

BU aynı adammı yahu

Geri
Üst Alt