Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Adnan Polat: "Seçimi iptal etmek zorundayım"

Bu koltukta 1 sene sonra kimin oturduğunu herkes görecek dediğinde de aynısıydı. 20:45 gibi oldu

Saat 20:45'te kupayı kimin kaldırdığını tüm Fenerliler görecek demişti ve kaldırmıştık.

BU aynı adammı yahu

UEFA kriterleri bozdu. :p

Sen kimsin? Burda gelip kimseye küfür etmediği sürece karışamazsın.Ayrıca ister Adnan Polat'a sayarım ister sana.

Benle muhattap olma kardeş senin gibilerle işim yok bak işine.. klavye gerisinden sayarsın .. işiniz gücünüz ortalığı pis pis kokutmak milletin tadını kaçırmak ,kirletme ortamı...

eğer kongreyi mahkemeye verenler galatasaraylı olduklarını düşünüyorsa ben değilim! sevdiğin tuttuğun kulubü bu kadar batırmaya hakkınız yok. gelecek seneyi de heba ettiler yazıklar olsun.

Iste böyle cinnet gecittiriyor insanlara bu Adnan Polat :) Mahkemenin dikkatine sunuyorum :)

Lan banlanacaksınız. Durun artık.

Ben birşey demiyorum,herhangi bir hakaretimde yok.Arkadaş ortalığı bulandırıyor.

3 soru daha...!!

5. 3 dava acilmis.. 2 tanesi Red edilmis biri onaylanmis.. Bu Nasil Bir Saçmalik..??? Bu Ülkede Kanun, Kural yolmuyor.?? Kimi Savci, Hakim veya Mahkeme Davayi Kabul edecek Kimi etmeyecek.. Benim akli

Almadi..

6. Anladigim Kadari ile Galatasaray Kulüp Avukati bu Davalara itiraz etmis.. Davalar ile alakam yok Diyen Polat neden bu itirazi geri çekmis..??

7. Bir Dava açarsin baazen Yillarini alir sira alabilmen veyahut yürülüge girmesi.. Bu Davalar hemen birkaç hafta içinde ne çabuk kale alindi böyle..??

3 soru daha...!!

5. 3 dava acilmis.. 2 tanesi Red edilmis biri onaylanmis.. Bu Nasil Bir Saçmalik..??? Bu Ülkede Kanun, Kural yolmuyor.?? Kimi Savci, Hakim veya Mahkeme Davayi Kabul edecek Kimi etmeyecek.. Benim akli

Almadi..

6. Anladigim Kadari ile Galatasaray Kulüp Avukati bu Davalara itiraz etmis.. Davalar ile alakam yok Diyen Polat neden bu itirazi geri çekmis..??

7. Bir Dava açarsin baazen Yillarini alir sira alabilmen veyahut yürülüge girmesi.. Bu Davalar hemen birkaç hafta içinde ne çabuk kale alindi böyle..??

Polat iyi plan yapmış. :mad:

Yanliz devam etme karari alirsa,ki bugüne kadar devam edecegiz filan demedi,yönetimden istifa edenler mutlaka olacaktir.

İkili tartışmaya girmeyelim gençler.

Gidiyor yandaşlarına dava açtırıyor sonra haberim yok diyor.

3 soru daha...!!

Almadi..

5 - Haklısın. İki mahkeme davayı dikkate almadı. Birisi aldı. Şimdi davalarıda birleştireceklermiş.

6 - İşte bu bir skandal. Bunu Duygün Yarsuvat'da söyledi. Bu zaten niyetini ortaya koyuyor Polat'ın.

7 - Davalar dikkate alınır. Bunda problem yok. Tedbir koymak kolay. Asıl önemli olan uzaması. Daha bunun temyizi falan da var. Seneye belki sonuçlanır.

Sözde seçime giden!!!!! ve tekrar aday olmayan başkanın has adamı avrupada neden oyuncu peşinde koşar!!!!!!!!

Adnan bunların hepsini planladı :(

Cevap: Adnan Polat oyun oynuyor!

Bugün tartışılan ne? İbra oylamasının net yapılıp yapılmadığı. “Kapalı oylama olsun. Sonuçlar net açıklansın” diye önerge verenler kimler? Muhalefet.. Oylamanın açık yapılmasını isteyen kim? Polat.. Açık oylama sonucunu kabul etmeyen de Adnan Polat..

:(:(

Adam'in hayati celiski, yalan ve isine ne geliyorsa o. Biz taraftar olarak bukadar mi kötüyüz ki bu adami hakettik diye soruyorum kendime.

beyler kisacasi tunelin ucu gozuktu yine bizlere

yollar dikenli tasli olsadaa...

polat 3 maymunu oynuyor istifa ederlerse yonetim halinde secim karari her halukarda oluyormus.

Geri
Üst Alt