Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Adnan Polat: "Seçimi iptal etmek zorundayım"

ben polatın secim tarihini acıkladıgı gün bunları söylemişdim,acık secik bunda oyun oldugunu anlamışdım keza mayısın ortasına atılan bir secim tarihi önümüzdeki yıl için ihanet olurdu ,polat bu arayı kullanarak secimi iptal peşinde..

acık secik söylüyorum bu karmaşaya transfer falan olmaz seneyede koskoca klüp ligdenn düşer..

Yaw bi insan bukadar mi kufur yemek ister ya :o

Biz bu adamdan kolay kolay kurtulamicagiz anlaşılan.

Cevap: Adnan Polat oyun oynuyor!

face kullandığımı düşünmüyorum ama bence artık kaliteli ve etikili protestolar düzenlenebilir.. bunun içinde tüm taraftar dernekleri ortak deklerasyon yayınlayıp ortak bir yürüyüş te düzenleyebilirler.. Adnan Polatın dava açanları tanımıyorum demesi biraz ironik ve komik.. Polatın seçime gitmekten başka şansı yok

Gokmen Özdemir şu rehanın programında orda bi kaç şey söylediginde yani doğruları söylediginde. ŞU ismini siz söyleyin.. .....REHA ;tamam gökmen oralara girme.. diyordu..

Adnan Polat Galatasaray'ın deccalidir.

WİKİLEAKSTEN manşet bekliyorum hala, polatı febeliler özel olarak yetiştirdi manşetini gördüğüm gün, en azından bu yaptıklarının sebebi ortaya çıkmış olacak

Bugün Habertürkte Adnan Polatın açıklamasını okuyabilirmisin forumda vardı ? orada yazıyordu 16 kişi dava açmış durumda diye

tmm gordum sagol ;) heryerde 3 kişi gtti 2si red 1 kabul edidi yazıyodu da ondan sordum.. hatta bugun hayri kozak da 3 kişi demişti.. adnan polatın oyle soyledigini bilmiyrdum.. ;)

Lan aziz yıldırım yapmaz bunu..

Eger Taraftar Grubu dedigimiz uA adamsa. TT ARENA' Yerle bir edip istifaya zorlar..

tmm gordum sagol ;) heryerde 3 kişi gtti 2si red 1 kabul edidi yazıyodu da ondan sordum.. hatta bugun hayri kozak da 3 kişi demişti.. adnan polatın oyle soyledigini bilmiyrdum.. ;)

sende sağol... Hayri kozak güzel bir cümle kullandı bugün.. olaki 81 ilde 81 dava açılırsa her il için ayrı ayrı mahkeme olacak böyle saçmalık olurmu dedi.. çok mantıklı..

Adnan Polatin yeni slogani:Hukuk

Beyler en kısa yol bu davayı açanlar davayı geri çekecek yoksa 1 sene daha çöpe gider

sende sağol... Hayri kozak güzel bir cümle kullandı bugün.. olaki 81 ilde 81 dava açılırsa her il için ayrı ayrı mahkeme olacak böyle saçmalık olurmu dedi.. çok mantıklı..

aynen ya hayri kozak cok dobra ve net biri.. yonetime girmeme konusunu bile hiç lafı yuvarlamadan direkt cevapladı.. neyse dogru bildigi onu soyluyo hiç kıvırmadan cevirmeden.. kesinlikle yonetimde olmalıydı ama neyse artık.. yonetimde olmasa da GS için dogru neyse onu yapcagına inandıgım biri haline geldi valla.. onun gibi bi muhalefete sahip olmak bile cok iyi bişidir bence :)

Polat:" Secim 14 mart`ta da olabilir 1 sene sonrada olabilir, olmiyadabilir".

Bunu bekliyorum kendisinden.

aynen ya hayri kozak cok dobra ve net biri.. yonetime girmeme konusunu bile hiç lafı yuvarlamadan direkt cevapladı.. neyse dogru bildigi onu soyluyo hiç kıvırmadan cevirmeden.. kesinlikle yonetimde olmalıydı ama neyse artık.. yonetimde olmasa da GS için dogru neyse onu yapcagına inandıgım biri haline geldi valla.. onun gibi bi muhalefete sahip olmak bile cok iyi bişidir bence :)

Zaten Kozak gidince Aysal'da kaybediyo

"geri cekilse bile dernekler kanununa baglı oldugu icin dava devam eder" diyenler de vardı diye hatırlıyorum dogru mu ki??

O zaman her türlü minimum 1 sene bu kaos devam eder.Bizim mahkemelerin ne kadar uyuz olduklarını bilmeyen yok.En dandik karar için bile 3-4 ay uğraşıyolar.Yani şimdiden geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt