Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Adnan Polat: "Mahkeme tedbiri kaldırmazsa seçimi iptal etmek zorundayım"

Kalkanları indirin. Yada indirmeyin daha iyi olur:D

suan 15- 16 yaslarinda olanlar gercekten gs'nin samp. ligi maclarini nerede ise hic yasayamadi.

avrupa kupalarindaki basarilarindan mahrum kaldi.

adnan polat ve özhan canaydin genc nesili gs'den soguttu.

sen uefa kupasi macini izledinmi renkdas ???

2000 uefa finalimi sadece penaltı vuruşları ve sevinç anı ve her izleyişimdi ağlayasım gelir içim ürperir

Adnan Polat resmini yakalım

Noldu simdi seçim yokmu?

Polat seçimin iptal olacağını söylüyor,diğer yanda hukukçular da dahil bir çok önemli kişi seçimle mahkemenin alakası olmadığını söylüyor,ki bunu zaten en başından beri burda da söylüyoruz yani çok açık ve net bir şey bu.Peki bu borsada olmamızdan ötürü en ufak birşeyi bile bildirmek zorunluluğumuz var,geçenlerde 7 yöneticiye 100bin küsür ceza kesildi,polatın bu yalanlarının cezası yokmu? Borsaya açık bir şirket değilmiyiz biz,hisseler falan yokmu?Bunlar seçimden etkilenmiyor mu? Polatın yalanları bunları etkilemiyor mu?

Bilen biri cevaplarsa memnun olurum,bilmediğimden soruyorum...

2000 uefa finalimi sadece penaltı vuruşları ve sevinç anı ve her izleyişimdi ağlayasım gelir içim ürperir

ozamandan bu yana neredeyse avrupa'da hic basarimiz yok.

luce'nin basimizda oldugu 2 sezon CL'de gruplardan ciktik.

o gitti cöktü takim (ö.canaydin ve polat sagolsun).

gs'yi toparlamak aslinda öyle kolay bir is ki. bu takim en kötü ihtimal ilk 3'e oynar.

Sakin olun arkadaşlar.Önümüzdeki hafta baya yoğun geçecek.

2 Mayıs Renk seçimi

3 mayıs Mahkeme

4 mayıs Divan (Adaylar konuşacak)

Çoğu şeyler basının abartması..Bütün hukukcular seçim olur diyor.

Beyler küfür ve hakaret etmeden sallayin bu adama.

Polat seçimin iptal olacağını söylüyor,diğer yanda hukukçular da dahil bir çok önemli kişi seçimle mahkemenin alakası olmadığını söylüyor,ki bunu zaten en başından beri burda da söylüyoruz yani çok açık ve net bir şey bu.Peki bu borsada olmamızdan ötürü en ufak birşeyi bile bildirmek zorunluluğumuz var,geçenlerde 7 yöneticiye 100bin küsür ceza kesildi,herbirine falan,polatın bu yalanlarının cezası yokmu? Borsaya açık bir şirket değilmiyiz biz,hisseler falan yokmu?Bunlar seçimden etkilenmiyor mu? Polatın yalanları bunları etkilemiyor mu?

Bilen biri cevaplarsa memnun olurum,bilmediğimden soruyorum...

Kardeş Polat seçimi kendi iradesiyle aldığını açıkladı dimi. Resmi sitede de yazdı bunu. Şimdi sanki öyle bir açıklama yapmamış gibi konuşuyor. Birde resmi siteden o yazıyı kaldırttı. Yani illegal oynamaya başladı.

Büyük ihtimalle Polat'ın yandaşlarının avukatı Kezban HATEMİ yaptırıyor bunları. Ama savcılar durumun farkındadır. Bence seçim olacak.

Birde Hayri Kozak bugün bişey dedi. 3 Tane dava açıldı ya. 2 tanesini Kezban Hatemi kaybetti. Bu son şansları. Bence bunu da kaybedecekler.

Komple Adnan Polak'ı yakalım bence.

Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı’na Çağrı

TMK madde 75/1, eski tüzük Madde 26.A, yeni tüzük madde 28.1 ve Yönetim Kurulu’nun 05.04.2011 tarih 013 sayılı kararı gereğince, Kulübümüzün "OLAĞANÜSTÜ SEÇİM GENEL KURUL TOPLANTISI" 7 Mayıs 2011 Cumartesi günü saat 10.00 da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 14 Mayıs 2011 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu

Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı'na Çağrı - 13.04.2011 09:31 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Divan başkanı irfan aktarda bundan bahsediyor.İlanlar böyle verildi..Mahkemede bna karışamaz.

ozamandan bu yana neredeyse avrupa'da hic basarimiz yok.

luce'nin basimizda oldugu 2 sezon CL'de gruplardan ciktik.

o gitti cöktü takim (ö.canaydin ve polat sagolsun).

gs'yi toparlamak aslinda öyle kolay bir is ki. bu takim en kötü ihtimal ilk 3'e oynar.

ya biliyorum ergün penbeli cihanlı kadrolardan tut canaydınlı zamanlardan bu yana polata kadar ben sadece şampiyonlar ligini görmek istiyorum hep uefa uefa bıktım artık 5 senedir uefa uefa son 32'de elen başarı 0 bıktım artık

ya biliyorum ergün penbeli cihanlı kadrolardan tut canaydınlı zamanlardan bu yana polata kadar ben sadece şampiyonlar ligini görmek istiyorum hep uefa uefa bıktım artık 5 senedir uefa uefa son 32'de elen başarı 0 bıktım artık

evet cok iyi anliyorum seni.

insallah yakinda "avrupa fatihi" günlerimize yeniden dönecegiz.

kurumsallasma diye diye galatasaray diye bir kurum birakmayacaklar yakinda.

ama tünelin ucundak isik görünüyor --> 14 mayis :)

evet cok iyi anliyorum seni.

insallah yakinda "avrupa fatihi" günlerimize yeniden dönecegiz.

kurumsallasma diye diye galatasaray diye bir kurum birakmayacaklar yakinda.

ama tünelin ucundak isik görünüyor --> 14 mayis :)

o tünelin ucundaki ışığa adnan bolatı bi hücre yapıp hapsetmek lazım bu kadar karaktersiz olabilirmi bi insan ya omurgasız şaklaban

Kardeş Polat seçimi kendi iradesiyle aldığını açıkladı dimi. Resmi sitede de yazdı bunu. Şimdi sanki öyle bir açıklama yapmamış gibi konuşuyor. Birde resmi siteden o yazıyı kaldırttı. Yani illegal oynamaya başladı.

Büyük ihtimalle Polat'ın yandaşlarının avukatı Kezban HATEMİ yaptırıyor bunları. Ama savcılar durumun farkındadır. Bence seçim olacak.

Birde Hayri Kozak bugün bişey dedi. 3 Tane dava açıldı ya. 2 tanesini Kezban Hatemi kaybetti. Bu son şansları. Bence bunu da kaybedecekler.

reis bu hukuk cok garip bisey...

bazi seyler yapman degil de yapmanin sebebi asil önem tasiyan sey oluyor.

yani aksiyonun'dan fazla, belli bir aksiyonu neden yaptigin önem tasiyor.

polat ve ekbi diyorki: "secime gittik ama ibra olmadigimiz icin gittik. yoksa durduk yere neden gidelim. secime gitmeyecegimizi genel kurul'da beyan ettik zaten"

bence polat cok zeki bir insan. bu senaryolari kesinlikle genel kurul'dan önce ekibi ile konusmustur. zira helvaci ve arkadaslarini bu toplantilara neden katmadiklarini da acikliyor zaten :)

ama insallah bu yaptiklari yanlarina kar kalmayacak.

bu arada celebi de hic utanma arlanma yokmu acaba ?! koskocaman baskanlik yapmis adamin aciklamalarini ve yalanlarini duyunca insan izleyici olarak yüzü kizariyor.

Ntvspor'da sürekli kafa karıştırıcı haber yapıyor.Sabahtan beri habertürkdeki haberi okuyorlar.

Ntvspor'da sürekli kafa karıştırıcı haber yapıyor.

Sorma ya. Sabahtan beri öyle. Bak yazayım sana listeyi

Sabah Adnan Polat'ın röportajıyla başladılar

Sonra Türker Arslan'ı aldılar

Sonra Hayri Kozak

Sonra yine Türker Arslan bu sefer stüdyoya konuk oldu.

Sonra Turgay Kıran'ın kayyum kelimesini nette yayınladılar

Bir sürü ya

Geri
Üst Alt