Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Adnan Polat: "Mahkeme tedbiri kaldırmazsa seçimi iptal etmek zorundayım"

reis bu hukuk cok garip bisey...

bazi seyler yapman degil de yapmanin sebebi asil önem tasiyan sey oluyor.

yani aksiyonun'dan fazla, belli bir aksiyonu neden yaptigin önem tasiyor.

polat ve ekbi diyorki: "secime gittik ama ibra olmadigimiz icin gittik. yoksa durduk yere neden gidelim. secime gitmeyecegimizi genel kurul'da beyan ettik zaten"

bence polat cok zeki bir insan. bu senaryolari kesinlikle genel kurul'dan önce ekibi ile konusmustur. zira helvaci ve arkadaslarini bu toplantilara neden katmadiklarini da acikliyor zaten :)

ama insallah bu yaptiklari yanlarina kar kalmayacak.

bu arada celebi de hic utanma arlanma yokmu acaba ?! koskocaman baskanlik yapmis adamin aciklamalarini ve yalanlarini duyunca insan izleyici olarak yüzü kizariyor.

Gökay sana bişey diyim. Polat kongrede oylamanın açık kullanılmasını istediğinde bile bunu hesaplıyordu. İlerde dava açarım diyordu. O var ya senden benden kat kat kurnaz. Yemişl yutmuş bu işleri.

Ve acayip inatçı bir adammış.

Polat ve ekibi öyle diyor ama seçime kendi irademizle gittik dediler başta. Resmi sitede de yayınlandı. Şimdi kıvırıyorlar. Bu avukatları Kezban HATEMİ var ya o da çok kurnaz. Avukat abi işte. Yönlendirdi bunları. Tecrübeli bi kadınmış. İşinin ehliymiş

Ntvspor mahkeme olayını habertürkdeki gazeteciye soruyor.Oda tek çare uzlaşmak lazım diyor.Polat'a hakta veriyormuş..Yuh be..

Gazeteci kim,Hukuk okumuş mu?

Milletin aklını bulandırmak için herşeyi yapıyorlar.

Ntvspor mahkeme olayını habertürkdeki gazeteciye soruyor.Oda tek çare uzlaşmak lazım diyor.Polat'a hakta veriyormuş..Yuh be..

Erhan Telli mi? LESH feci LESH

Gökay sana bişey diyim. Polat kongrede oylamanın açık kullanılmasını istediğinde bile bunu hesaplıyordu. İlerde dava açarım diyordu. O var ya senden benden kat kat kurnaz. Yemişl yutmuş bu işleri.

Ve acayip inatçı bir adammış.

Polat ve ekibi öyle diyor ama seçime kendi irademizle gittik dediler başta. Resmi sitede de yayınlandı. Şimdi kıvırıyorlar. Bu avukatları Kezban HATEMİ var ya o da çok kurnaz. Avukat abi işte. Yönlendirdi bunları. Tecrübeli bi kadınmış. İşinin ehliymiş

reis polat secime gitmez ise...bak sen gör onu ne ypaiyorlar..

hayri kozak bugün ntvspor'da resmen meydan okudu.

polat ve arkadaslari vazgecsinler, namuslu insanlar vs bunlari ypamazlar dedi.

yani resmen namussuzlar demek istedi dava acanlara ve davanin arkasinda duranlara.

polat hayatina huzur icinde devam etmek istiyor ise mecbur secime gidecek. yoksa cok kötü seyler olacak bundan eminim. herkesin nefret ettigi insanlar haline gelirler...

Herşeyin altında Adnan Polat var abi.Ya gelip bana yalvarın diyo ya da klübün ağzına edecem diyo resmen.

suan gs üzerinden dünyanin reytingini ve parasini kiriyorlar reis.

medya bu firsati kacirirmi ?! :o

rahat olun helvaci dun ne dedi

secim olacak dedi

14 mayista olmazsa bende imzalari devreye sokarim dedi

korkmayin

ha sundan korkun secim hazirana sarkinca klup zorlanirmi zorlanmazmi bu sorun

ama oda asilamayacak sorun degil

Habertürk'den meriç diye biri.

Birde diyorki bu bilgiler iyi ışık tuttu diyor..Ne ışığı:mad:

Yok polatla uzlaşılackamış.Veya listeler birleşecekmiş.Adam resmen polata bırakma diyor.

Seçim aleyhine kim yorum yapıyorsa ntvspor hemen onu canlı yayına alıyor.Vaybe herkez hukukcu olmuş.Adamlar polat hapis yatar diyor..

Tüzükte herşey yazıyor..SEÇİM OLACAK !

reis polat secime gitmez ise...bak sen gör onu ne ypaiyorlar..

hayri kozak bugün ntvspor'da resmen meydan okudu.

polat ve arkadaslari vazgecsinler, namuslu insanlar vs bunlari ypamazlar dedi.

yani resmen namussuzlar demek istedi dava acanlara ve davanin arkasinda duranlara.

polat hayatina huzur icinde devam etmek istiyor ise mecbur secime gidecek. yoksa cok kötü seyler olacak bundan eminim. herkesin nefret ettigi insanlar haline gelirler...

Hayır gitmeyecek. Göreceksin bak. Mahkemeden önce gitmez bu adam Gökay. Adam inatçının kralı çıktı. Bana muhtaçsınız diyo resmen. Ben Hayri biyi dinledim. Daha neler dedi neler. Ama anlamıyor adam. Yahu kongrede ibra olmayacağını bile bile seçim kararı almayan adam bu adam değil mi?

Bu adam daha kongre olmadan mı tam emin değilim. Göreceksiniz 1 sene sonra bu koltukta kim oturacak dedi

Benim tek ümidim diğer yöneticilerin istifa etmeleri. Zaten 2 istifa sonra yönetim düşüyor.

Ama bu durumda da kayyum var.

Oglum her türlü bu durumu yicez. Yemem yok. Herkes yicek. İpler bu adamın elinde

rahat olun helvaci dun ne dedi

secim olacak dedi

14 mayista olmazsa bende imzalari devreye sokarim dedi

korkmayin

ha sundan korkun secim hazirana sarkinca klup zorlanirmi zorlanmazmi bu sorun

ama oda asilamayacak sorun degil

Serdar imza toplanırsa bile seçim olmaz. Mahkeme tedbiri kaldırmadıkça ne seçiminden bahsediyosun. O zaman boku yeriz. Kayyuma kalırız valla. Ben sana bişey diyim. Her türlü mahkemenin elindeyiz. Mahkeme tedbiri kaldırırsa seçim olur. Kaldırmazsa Polat'a muhtacız. Sen bırak Helvacı'yı. O sadece sinerji oluşturmak istiyo

hicbisey olmayacak,secim olacak göreceksiniz

Ayrıca bence de seçim olacak. Dağılın

Serdar imza toplanırsa bile seçim olmaz. Mahkeme tedbiri kaldırmadıkça ne seçiminden bahsediyosun. O zaman boku yeriz. Kayyuma kalırız valla. Ben sana bişey diyim. Her türlü mahkemenin elindeyiz. Mahkeme tedbiri kaldırırsa seçim olur. Kaldırmazsa Polat'a muhtacız. Sen bırak Helvacı'yı. O sadece sinerji oluşturmak istiyo

birak yaw polat bir b yapamaz.secim o-la-cak.bu medyanin hepsi oyuncu

birak yaw polat bir b yapamaz.secim o-la-cak.bu medyanin hepsi oyuncu

Yok kardeş bende olacak diyorum ama Gökay, Polat seçime gider dedi de ona cevap verdim. Polat gitmez. Mahkeme tedbiri kaldırır diyorum bende.

divan kurulunun yerind eolsam mali olarak dnetleme yaparim.polat aciklari cikmasin diye zamana oynuyor,bunu herkes biliyor

Şu söylemde bile çelişki var..

Adnan Polat: "Mahkeme tedbiri kaldırmazsa seçimi iptal etmek zorundayım

Mahkeme genel kuruldan çıkan kararı engelledi.Seçim iptali ile ne alakası var.

Seçim tüzük'ün 28-1 maddesine göre alındı..(Yönetim kararı),Resmi sitede ve Gazetelerdede bu yönde ilan verildi.

Bunada mahkeme karışamaz..Polat'ın işi yokuşa sürdüğü net anlaşılıyor.

Bu adam yüzünde 3 gün ceza aldım yeni bitti.:mad:Yine alsammı ne yapsam:p

MAHKEME TEBBIRI KALDIRSIN polat gene mahkemeye gidicek adım gibi eminim..

allah belani versin allah seni bildi gibi yapsin bu kadar bedua aliyorsun kalp krizinden gidersin insallah serefsiz adam adnan polat yeter artik yeterrrrrrrrrrrrr.

Seçim olacak...

Geri
Üst Alt