Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Polat: "Seçim olmayacak ki zaten.."

ünal aysal biraz akıllı insansa bence oldukça zeki biri bu tuzaklara düşmeyecektir,hiçbir hakim böyle karar veremez,iddia ediyorum bunlar hakimede yalan söyleyip genel kurulu iptal kararı almıştır,

Bu yuzsuz,ar damari catlamis insana cok buyuk kufurler etmek geliyor icimden...Lanet olsun sizin bu kulube geldiginiz gune

secim karari ibra edilmedikleri icin mi alindi yoksa yonetim in kendi karari mi,suanda onemli olan bu.

yonetim ibra edilmedikleri icin secim karari aldik deyip davayi uzatip gorevde kalmak istiyor.

hukukcular ise yonetimin kendi karari diyor,nedeni de secim karari alinmadan 15 dk once mali kongre icin tedbir karari alindi ama yonetim kurulu yinede cikip secim karari aldi.

Galatasaray üzerinden çıkar sağlamaktan Polat'ın vazgeçmesi lazım.bu bize zarar veriyo,polat bunun farkında değil mi?bu seçim de olmak zorunda.bu takımın şu andan itibaren transferlerini yapması lazım,ama başımızda ki yönetimin hiç umrunda olmadığımız da bariz şekilde belli.yeter artık,taraftarın gözünde daha da küçülme polat.

Laftan anlamayanın hakkı kötektir. Buyursun çıksın taraftarın önüne.

Simdi Lig Tv'de haberlerde gecti, bu haber.

Polat'ın tek amacı kralının yanında dolaşıp onu eğlendirmek. Ama artık amacını aştı ve bizi de eğlendirmeye başladı. :asd:

Adnan Polat başkan kalamayacağını,öyle yada böyle seçim yapılacağını biliyor.

amacı 3 mayıstan sonra Helvacının mahleme kararı ile başkan adayı olarak seçime girmesinin önüne geçmek ve seçim iptal olursa çekilirim diyen Aysalı saf dışı bırakmak.

Bu durumda ortada aday kalmayacağı için, kendiside seçime girmeyeceği için tek aday olarak girersem aday olurum diyen Haluk Ulusoy ile beraber hareket etmek.

nasil bir isdir kendisi en kisa zamanda ve en az zararla bu isin icinden cikmamiz lazimdi demisti simdi ise yaptigina bak sayin polat bu sekilde devam ederse geri dönüsü olmayan bir yola girer tarafatarin %70 nefret ediyordu simdi bütün GS taraftari düsman olucak bence a.polat o az taraftar destegide bu yaptiklariyla yikmis oldu destek veren kise kaldigini zanetmiyorum artik

Bazi arkadaslar M.Helvaci girmesin diye yapiyor diyolar lafmi bu yani M.Helvaci'nin secime girmemesini saglamak icin ibra edilmemis sayilmasi gerekir ama ibra icin ugrasiyorlar mahkemelerle

Kendileri dememişmiydi kendi irademizle aldık seçim kararını diye,ne oldu şimdi?

Raporlanan mesajımın tamamen arkasındayım taaa ki bu adam defolup gidene kadar o mesajı hergün buraya yazacam...:lol:

LigTv videosunda izleyin ben kanaldan izledim gulerek piskin piskin konusuyor "Neler olmadiki savcim " diye oyle utanmaz arlanmaz herifler

Bu da yeni numara eğer seçim kararını kendi iradeleriyle aldılarsa seçim olur ama ibra olmamadan dolayı zorunlu aldılarsa mahkeme seçimi engelleyip mevcut yönetim devam edecek diyebilir şimdi bunlarda akılları sıra habire yargı masalı anlatmaya başladılar Işın çelebi de 2-3 gündür yargı kararına uymak zorundayız diye alt yapı hazırlamaya başladı yeni kılıflarına, önemli nokta şurası seçim kararını kendilerimi aldılar zorunlumu aldılar bu konuda kesin bir açıklama yapmadılar ve şimdi 3 mayısı bekliyorlar eğer mahkeme şeçim olamaz derse kesinlikle biz seçim kararını zorunlu almıştık mahkeme kararı var seçim yapamayız göreve devam etmek zorundayız diyecekler bir şekilde gitseler bile seçimi mümkün olduğu kadar geciktirip yeni yönetimin transferlerini yeni yıl planlarını engelleyecekler yani Adnan Polat olsada olmasada 1 yıl daha çöpe gitti bu yaşananlar ve GALATASARAY başkanlık makamını bu hallere getirdiği içi ben bir GALATASARAY taraftarı olarak Adnan Polat a hakkımı helal etmeyeceğim!!! YAZIKLAR OLSUN !!!

Taraftarın ruhuda seni affetmeyecek Polat Efendi...

Geri
Üst Alt