Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Adnan Polat: "Seçimi iptal etmek zorundayim"

Yalancı oğlum adam YALANCI. Bu kadar basit. Türker Aslan söyledi. Ben divan kurulunda hiç bir kadını azarlamadım dedi. Polat Habertürk'e öyle demiyo ama.

Kesin bir yerlerde bu adamın Fenerbahçe formasıyla sevinçten ağlarken falan bir resmi var. Bulun o resmi

Adnan Polat Divan´in yaptigi aciklamayi resmi siteden cikartmis ya. Var mi böyle birsey? Divan secim yapilir dedi diye cikartiyor resmi siteden :)

Kusura bakmayin ama artik rahatca söylemek serbest olmali.

Vay hain vay

Adnan Polat oyun oynuyor!

G.SARAY’DA kaos var. Kaosun çözümleri var. Tabii çözüm isteniyorsa. Ama benim gördüğüm kadarıyla özellikle Adnan Polat kanadı çözüm istemiyor. Biraz “Bize yaptıklarını ödesinler” havası da var bunun içinde biraz da “Bu koltuktaan kalkmam” havası.. 27 Mart Mali Genel Kurulu’ndan sonra oluşan karmaşanın ve açılan davaların da tek sorumlusu Polat yönetimidir.. Her ne kadar Polat “Dava açanları tanımıyorum” diyorsa da ben iddia ediyorum ki hepsini tanıyor hem de çok yakından..

DAVA açanlar kimler? Yıldırım Baki.. Tanınan adıyla Samim Baki.. Başkan Adnan Polat’ın çok yakın arkadaşı.. Bora Palaska.. Haldun Üstünel’in 30 yıllık arkadaşı.. Kayhan Berberoğlu.. Haldun Üstünel’in tribünlerde desteklediği genç ekibin lideri.. Kulübe üye olurken üyelik formunun altında Murat Yalçındağ ve Işın Çelebi imzası olan tanıdık bir sima.. Ki Işın Çelebi Kayhan Berberoğlu’nu hiç tanımadığını Haldun Üstünel’in ricasıyla formu imzaladığını söylüyor.. Ve en önemlisi Berberoğlu 27 Mart 2010 seçimlerinde 24 nolu sandığın Adnan Polat tarafından temsilcisi.. Yani anlayacağınız dava açanlara ulaşamayacak hatta tanımayacak kadar uzak değil Adnan Polat..

‘BİZ ETTİK SEN ETME’ DENMESİNİ BEKLİYOR

MADEM bugün tanıtım yapıyoruz.. Mali Genel Kurul’da 6 üyenin imzaladığı divan tutanaklarını imzalamayan 7. üye Begüm Özkan’ı da tanıyalım.. Özkan, Polat’ın seçim ofisinde çalışan, Polat tarafından Divan heyetine önerilen, Arena’da sanatsal faaliyetler yapmak için Polat’tan vaat alan bir üye. Bugün ipin ucundaki genel kurulun divan başkanı Türker Arslan’ın da Polat tarafından bu görevi kabul etmesi için baskıya uğradığının, bu konuda muhalefetin de Polat tarafından ikna edildiğinin bilinmesi gerek.. Bugün tartışılan ne? İbra oylamasının net yapılıp yapılmadığı. “Kapalı oylama olsun. Sonuçlar net açıklansın” diye önerge verenler kimler? Muhalefet.. Oylamanın açık yapılmasını isteyen kim? Polat.. Açık oylama sonucunu kabul etmeyen de Adnan Polat..

ANLAYACAĞINIZ Adnan Polat bir oyun kurdu ve onu oynuyor.. Dava açtırmak da, bu davanın sonucunu bekleyip ona göre bir seçim prosedürü uygulatmak da, açılan davalara kulübün yaptığı itirazı geri çektirmek de, sonrasında basına ‘Bu seçim olmaz, tebligat yeni geldi. Mahkeme kararı var’ haberini sızdırmak da, Jerfi Fıratlı’nın cenazesinde ‘Bu seçim olmaz. Yargı kararı var’ demek de Polat’ın işi.. Tabanına karşı ‘Yoruldum, bırakıyorum’ rolünü çalan da, gazetecilere ‘Bir sene sonra bu koltukta kimin oturacağını göreceksiniz’ diyen de Adnan Polat..

BURADAN şu çıkıyor ortaya... Ya Adnan Polat gerçekten çok kırıldı ve camianın yerlerde sürünerek ‘Biz ettik sen etme’ demesini bekliyor, ya da oturuduğu koltuğu bırakamayacak kadar ‘gizli’ işler çevirdi içeride ve bırakıp gitmek istemiyor ki gerçekler ortaya çıkmasın..

İnan Kıraç vesayeti!

G.SARAY’DA başkan adayı Ünal Aysal’ı benimseyemeyenler var. Kulübe geç üye olmasına, hisselerle girdiği ilişkiye, İnan Kıraç tarafından işaret edilmesine bozulanlar var.. Ben bunların içerisinde en çok “Kıraç vesayetine” takılıyorum.. Çünkü hem mevcut yönetimin 2. Başkanı Işın Çelebi, hem de Polat yönetiminden ayrılıp başkan adaylığını açıklayan Mehmet Helvacı bu konuyu ağızlarına sakız yapmış durumdalar.. Amaçları ters sinerji üretip kendilerine fayda sağlamak..

AYSAL BAŞKAN OLSA RAHATSIZ OLMAZLAR

İKİSİNİN de bu konuda hiç konuşmaya hakkı olmadığını düşünüyorum.. Çünkü aynı Kıraç 27 Mart 2010 seçimlerinden önce (Adnan Polat’ın 3000 oy barajına dayandığı seçimler) Milliyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Murat Sabuncu’ya bir röportaj vermiş (17 Mart 2010- Röportajdan alındı: G.Saray’ın “abisi” Kıraç’ın gönlünden 27 Mart’taki seçimlere tek listeyle gitmek geçiyor. Polat’ın yönetimini, özellikle 70 milyon dolarlık banka borçlanmasıyla G.Saray’ı AIG döneminden başlayan sorununa çözüm getirdiği için beğeniyor. Polat için, “İşini gücünü bırakmış, tüm gücüyle G.Saray için çalışıyor” diyor. Öztürk’ü vakıftan tanıyor. Onunla ilgili fazla konuşmuyor. Ama “Her şeyin bir öğrenme süresi vardır” diye de ekliyor), özetle “Desteğim Polat’a” demişti..

O gün o desteği kabul edenler bugün Kıraç’ın “Aysal başkan olsun” demesinden rahatsız olamazlar.. Eğer gerçekten rahatsızlıkları olsaydı, o destek röportajından sonra “Bizim buna ihtiyacımız yok.. Kıraç kulübün iç işlerine karışmasın. Biz bu seçimi Kıraç’ın desteği olmadan da kazanırız” derlerdi. O gün sustular bugün konuşuyorlar..

Gokmen Ozdemir

O zaman madem bir yıl daha kalacak kısıtlama getirsinlerde kulübün parasını gereksiz adamlara dağıtmasınlar.

Adnan Polat Divan´in yaptigi aciklamayi resmi siteden cikartmis ya. Var mi böyle birsey? Divan secim yapilir dedi diye cikartiyor resmi siteden :)

Kusura bakmayin ama artik rahatca söylemek serbest olmali.

Vay hain vay

Ciddi misin? Ben bakmaya üşendim. Vardır bir yerlerde dedim. :( Yazacak bir şeyim kalmadı artık. Çok yoruldum. Allah'ından bul ADNAN POLAT.

TUTANAK

Galatasaray Spor Kulübü Divanı’nın 13.04.2011 günlü toplantısında almış olduğu karar uyarınca, kurulmuş bulunan Hukuk Kurulu, Divan Başkanı sayın İrfan AKTAR başkanlığında toplandı.

Başkan tarafından 27.03.2011 günlü olağan genel kurul toplantısında alınan kararlar uyarınca, yeni yapılacak yeni Yönetim Kurulu seçimine katılma bakımından mevcut Yönetim Kurulu Üyelerinin ve müstafi Yönetim Kurulu Üyelerinin 07-14 Mayıs 2011 tarihinde yapılacak seçimlere adaylık için Divan Başkanlığı’na liste verip veremeyecekleri, seçime katılıp katılamayacakları tartışıldı.

Yapılan görüşmeler neticesinde, Beyoğlu 1, 2 ve 3’ncü Asliye Hukuk Mahkemelerinin kararları incelenerek, müzakere edildi. Beyoğlu 1. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2011/143 E ve Beyoğlu 3. Asliye Hukuk Mahkemesinin 2011/144 E sayılı kararlarında, davacıların ihtiyati tedbir kararı verilmesi taleplerinin reddedildiği, Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesinde 2011/141 E. sayıyla açılmış olan davada ise davacının talebi veçhile genel kurulda alınmış olan kararların uygulanmasının ertelenmesi yolunda ihtiyati tedbir kararı verildiği anlaşıldı.

Bu durum karşısında, 27.03.2011 günlü kararın evvelemirde Mahkeme tarafından itiraz üzerine veya re’sen kaldırılmadığı ya da davanın Mahkemelerce birleştirilerek nihai olarak reddedilip derecattan geçinceye kadar hüküm ifade edeceği cihetle 07-14 Mayıs 2011günlü seçimlere, bu günkü haliyle mevcut ve müstafi Yönetim Kurulu Üyelerinin yapılacak seçimlere katılmalarında hukuken bir sakınca olmadığı görüldü.

Zira, 07-14 Mayıs 2011 günlü olağanüstü genel kurul toplantısı kararının, genel kurulun 27.03.2011 tarihli kararına dayanılarak değil, Yönetim Kurulunun Tüzüğün 25’nci maddesi 3’ncü bendine istinaden alındığı tespit edildi.

İş bu TUTANAK, 14 Nisan 2011 günü birlikte tanzim ve imza edildi.

ŞİMDİ BU ADANA POLAT VE YANINDAKİ GALATASARAY YÜZÜ BİR DAHA GÖRMEMESİ GEREKEN YÖNETİM 25. MADDENİN 3. BENDİNE GÖRE ALMADIK DİYORLAR AÇIK AÇIK..

IŞIN ÇELEBİ :

27 Mart'daki Mali Kongre'nin, kulübe sonuçları itibariyle ciddi bir sıkıntı getirdiğini vurgulayan Çelebi, bu sıkıntıyı oluşturan kişilerin öz eleştiri yapmalarını istedi.

Çelebi, olağanüstü seçim kongresi kararının, idari ibrasızlığının getirdiği ortam içinde alındığına dikkati çekerek, "Mahkeme idari ibrasızlığı durdurdu, yani olağanüstü kongreyi durdurmuş durumda.

YANİ KISACASI BİZ BU KOLTUĞU BIRAKMAYIZ DİYORLAR...

30 MİLYON TARAFTAR BİNLERCE KONGRE ÜYESİ FALAN HİKAYE DİYORLAR. BİZ YÖNETMEK İSTİYORUZ.SİZİ KİM SALLAR DEMEK BU?

Bu taraftarada yazıklar olsun..Şu adam bile demeye değmez insana gerekli olan sert tepki verilseydi bu durumları gelinmezdi..Hala ultarslan denen kendisini Galatasaraylı zanneden ama alakası olmayan grup başta olmak üzere o stada giden taraftarın çoğu kaptanına küfretmekten,oyuncusunu yuhlamaktan,bam da bam demekten başka bir şey yapmadığı için bu durumlara geldik..Bu taraftar ne zaman sesini çıkaracak,bu adamın daha ne kepazelikler yapması gerekiyor çok büyük tepki görmesi için..Bu adam kim yahu..Nasıl bir adnan polat aşkıymış bu. Yahu nedir bu kişiliği özel kılan..Kalın sesimi,karizması mı neyidir...benim gibi Galatasaray aşığı desen palavra,İşi biliyor zeki desen palavra,Klübe par5a bağişlamış palavra eee ne var bu adamda...yazıklar olsun be..

Bu arada o mehmekemye veren sizi yalakalar bunun hesabını vereceksiniz...

Cevap: Adnan Polat oyun oynuyor!

Dava açanlar belli olmuş. Bulmak lazım bu adamları. Face ten falan. Hadi saldırın. Mesaj atalım bol bol

Bora Palaska, Samim Baki, Kayhan Berberoğlu

Bugün tartışılan ne? İbra oylamasının net yapılıp yapılmadığı. “Kapalı oylama olsun. Sonuçlar net açıklansın” diye önerge verenler kimler? Muhalefet.. Oylamanın açık yapılmasını isteyen kim? Polat.. Açık oylama sonucunu kabul etmeyen de Adnan Polat..

:(:(

arkadaşlar türker aslan ne dedi ben kaçırdım?

Besiktas macina giden taraftar bir sekilde sesini duyurmali,maci insallah tarihi bir farkla kaybederiz,saka gibi,derbide rakip takimi tutacagim,beni bu duruma getiren Polatin...........

eger kalırsa seneye bank asyayı ciddi ciddi dusunmeye baslayalım bence.. bu iş boyle gitmez.. mutlak saglam bi tepki verilmeli.. sadece stadda da olmaz.. mesela her salı hala yonetim toplantısı yapıyorlarsa onun cıkısında falan olabilir.. ayrıca stadda da yapılcaksa belli bi kesimin degil stadın cogunlugunun katılması gerek.. artık bu adamın bişileri anlaması gerek..

Haldun Üstünel´e de yaziklar olsun. Benim icin bitmistir. Niye ayrildin Polat Abinden o zaman o kadar tutuyorsan? Bir daha nah destekleriz seni

KARAR DEFTERİ :

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI VE GÜNDEMİ

MADDE 28: Olağanüstü toplantı,

28.1) Yönetim Kurulu kararı,

28.2) Denetim Kurulunun yazılı isteği,

28.3) Kaydı açık üyelerin 1/5 (beşte bir)'inin yazılı isteği üzerine yapılır.

28.2 ve 28.3 fıkralarında belirtilen istekler üzerine Yönetim Kurulu en çok 21 (yirmibir) gün içinde Genel Kurulu olağanüstü toplantıya çağırmak zorundadır.

Yönetim Kurulu, Genel Kurulu toplantıya çağırmaz ise üyelerden birisinin başvurusu üzerine, mahalli Sulh Hukuk Hâkimi duruşma yaparak Kulüp üyeleri arasından 3 (üç) kişilik bir heyeti Genel Kurulu olağanüstü toplantıya3 çağırmakla görevlendirir.

Olağanüstü toplantı gündeminde toplantı istemini yapanların görüşülmesini istedikleri konulardan başka konu bulunmaz.

Olağanüstü toplantıda gündeme ilave ve değişiklik yapılamaz.

Besiktas macina giden taraftar bir sekilde sesini duyurmali,maci insallah tarihi bir farkla kaybederiz,saka gibi,derbide rakip takimi tutacagim,beni bu duruma getiren Polatin...........

Artık maç sonucunun etkisi olmaz. O yüzden boşa gitmesin desteğin. Sen yine takımını destekle.

Mod oldugumu dua et, yoksa cok pis söverdim simdi sana.

Yaziklar olsun

Dava acan kisilerin bir bölümü Haldun Üstünel´in 30 yillik arkadaslariymis. Haldun Üstünel´e de yaziklar olsun. Benim icin bitmistir. Bundan sonra nah desteklerim Haldun´u.

Geri
Üst Alt