Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Adnan Polat: "Seçimi iptal etmek zorundayım"

Fazla zorlama adnan,

sinirleri hoplatıyorsun.

kusura bakma adnan ,

............. benziyorsun...:mad:

seçim olmasını ve Adnan Polat'tan kurtulmayı belkide hepinizden fazla isterim ama olası bir istifada kayyuma devredilme riski karşısında olayları ua'mı düzeltecek.

İşin hukuki boyutunu tam öğrenmeden birşey demek doğru değil ama bu yazılanlar doğruysa mevcut yönetimin istifası Galatasaray'a daha çok zarar verir.

Ultraslanda söyle köpeklerine davayı geri çeksinler diye baskı yapsın. İstifa etmesin

Beyler Polat herseyi hazırlamıs;

Hoca: Abdullah Avcı

Transferler: Elmander, Ochoa anlasılmıs.

:)

İsterse Messi-Ronaldo-Hulk üçlüsünü alsın istemiyorum bu adamı.Koskoca camiayla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyo adam.

Bu adam düpedüz intihar etmek istiyor.

Dua edin de kararı verecek hakim Galatasaraylı olsun.Eğer art niyetli bi adamın eline geçerse bu dava kayyuma kadar gider bu süreç

Helal olsun Adnan Polat'a!Tek başına milyonlarca taraftarı olan kulüple oyuncak gibi oynuyor.

Tekrarlıyorum, Mahkeme seçimi iptal etse bile, mahkemenin bu kararından sonra Adnan Polat istifa ederse seçime gidebiliriz dimi ? Mahkeme onuda engelleyemez herhalde.

Bu konu hakkında bilgili biri var mı ?

Tekrarlıyorum, Mahkeme seçimi iptal etse bile, mahkemenin bu kararından sonra ****olat istifa ederse seçime gidebiliriz dimi ? Mahkeme onuda engelleyemez herhalde.

ntvsporda türker aslan var

Dua edin de kararı verecek hakim Galatasaraylı olsun.Eğer art niyetli bi adamın eline geçerse bu dava kayyuma kadar gider bu süreç
İsterse jüpiterspor lu olsun.Hakim kanun ne diyorsa onu uygular,daha bunun yargıtayı falan var.

Beyler Polat herseyi hazırlamıs;

Hoca: Abdullah Avcı

Transferler: Elmander, Ochoa anlasılmıs.

:)

ochoa yi benim kadar isteyen yoktur herhalde ama Galatasaray benim icin daha önemli ochoa dan vazgeciyorum yeter ki adnan polat gitsin bir transfer icin vazgecmem ben.

Tekrarlıyorum, Mahkeme seçimi iptal etse bile, mahkemenin bu kararından sonra ****olat istifa ederse seçime gidebiliriz dimi ? Mahkeme onuda engelleyemez herhalde.

Evet ilginç bir soru. Bu hiç düşünülmedi. Neden düşünülmedi. Çünkü Polat istifa etmez. 1 yıl daha oturma şansi varken istifa eder mi hiç?

O zaman imza olayı devreye girecekmiş. Polat o imza olayına da dava açar. İşte o zaman birisi onu.............:D

Varya sana ne beddua ediyorum polat..Bundan sora hiçbir işin doruduzgun gitmicek.Noldu bu adama son 1 sene içinde bambaşka bi insan oldu sanki nefret ettirdi kendinden

Ultraslanda söyle köpeklerine davayı geri çeksinler diye baskı yapsın. İstifa etmesin

kusura bakma ama ne demek istediğini anlayamadım. Ultraslanda söyle köpeklerine ne demek oluyor şimdi.

ben Polat'ın söylediklerinden yola çıkarak ortada kayyum riski olduğunu söyledim. Eğer olayın hukuki boyutunu biliyorsan anlat bilelim öğrenelim ama köpeklerine söyle filan diyerek , laf sokma, hakaretle devam edeceksen yolun açık olsun.

kusura bakma ama ne demek istediğini anlayamadım. Ultraslanda söyle köpeklerine ne demek oluyor şimdi.

ben Polat'ın söylediklerinden yola çıkarak ortada kayyum riski olduğunu söyledim. Eğer olayın hukuki boyutunu biliyorsan anlat bilelim öğrenelim ama köpeklerine söyle filan diyerek , laf sokma, hakaretle devam edeceksen yolun açık olsun.

Tamam yanlış anlamışsın yada ben anlatamadım. Ultraslanın protestosu şu olsun 'Polat, köpeklerine söyle davayı geri çeksinler'.

Tamam yanlış anlamışsın yada ben anlatamadım. Ultraslanın protestosu şu olsun 'Polat, köpeklerine söyle davayı geri çeksinler'.

ok şimdi oldu, ama araya hiç noktalama işareti koymayınca bana demişsin gibi anlaşılıyor :D

Dedin ya sen, ultraslan istifa protestosu yapar ve yönetim istifa ederse kayyuma gideceğiz. İhale ultraslana kalacak. Ben de o zaman istifa değilde benim dediğim protestoyu yapsınlar diyorum. Bu aralar sadece Polat'a hakaret edebilirim.:)

Tekrarlıyorum, Mahkeme seçimi iptal etse bile, mahkemenin bu kararından sonra Adnan Polat istifa ederse seçime gidebiliriz dimi ? Mahkeme onuda engelleyemez herhalde.

Evet.Mahkeme sadece kongre'nin usulsüz veya usulüne uygun yapıldığına karar verebilir.

Dedin ya sen, ultraslan istifa protestosu yapar ve yönetim istifa ederse kayyuma gideceğiz. İhale ultraslana kalacak. Ben de o zaman istifa değilde benim dediğim protestoyu yapsınlar diyorum. Bu aralar sadece Polat'a hakaret edebilirim.:)

:D

adnan polat ...,Benim için Galatasaray başkanı değildir,bu işin içinde buyuk şeyler dönüyor,o koltukta

Cevap: Adnan Polat oyun oynuyor!

kozak ali durustle aysala kapagi yapistirmis

hadi aslanim helvaci ile birlesssssssssssssd

Geri
Üst Alt