Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Adnan Polat: "Seçimi iptal etmek zorundayım"

Peki arkadaşlar Adnan Polat şöyle demişti "Biz seçim kararını İbra edilmediğimiz için değil kendimiz istediğimiz için aldık."Bugün de çıkıp "O kararı iptal ediyoruz" diyebilir mi.Hukuki olarak hakkı var mı?

Birisi sağlıklı bir açıklama yapsa,insanlar bu kadar galeyana gelmeyecek.Herkes farklı birşeyler söylüyor.

taraftardan cok büyük bir tepki gelirse bu mahkemeyide olumlu etkiler

Peki arkadaşlar Adnan Polat şöyle demişti "Biz seçim kararını İbra edilmediğimiz için değil kendimiz istediğimiz için aldık."Bugün de çıkıp "O kararı iptal ediyoruz" diyebilir mi.Hukuki olarak hakkı var mı?

yok.secimi sadece divan kurulu iptal edebilir

Yapamaz..Gazetede verdiğin ilanda dahi yönetim kararı ile alındığı yazıyor..Divanın yayınladığı tutanaktada bu yazıyor.

Beyoğlu 2. Asliye Hukuk mahkemesinin kongre için aldığı tedbir kararının 14 Mayıs'ta yapılacak seçimi engellemeyeceği bildirildi.

27 Mart'taki mali kongreyle ilgili olarak ihtiyati tedbir kararı alan Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nden kulübe gönderilen mektubu camiada heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Ancak Başkan Adnan Polat 'mali ya da idari olarak aklanamayan yönetimler 30 gün içinde seçime gitmek zorundadır' diyen tüzüğün 87. maddesinin 22. fıkrasına göre değil, seçimle ilgili olağanüstü toplantı ve gündemi belirleyen 28. maddenin 1. fıkrasına göre seçim kararı aldığı için 14 Mayıs'taki olağanüstü kongrenin önünde engel bulunmadığı ifade edildi.Lig TV

Zira, 07-14 Mayıs 2011 günlü olağanüstü genel kurul toplantısı kararının, genel kurulun 27.03.2011 tarihli kararına dayanılarak değil, Yönetim Kurulunun Tüzüğün 25’nci maddesi 3’ncü bendine istinaden alındığı tespit edildi.

İş bu TUTANAK, 14 Nisan 2011 günü birlikte tanzim ve imza edildi.

Divan Başkanlığı'ndan Duyuru - 18.04.2011 13:12 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Ancak mevcut şartlarda devam etmek Galatasaray’a zarar vereceğinden, Yönetim Kurulu kararı ile 7 Mayıs 2011 günü, çoğunluk sağlanamayacağı için de 14 Mayıs 2011 günü kulübümüzün Seçim Genel Kurulu’nu yapma kararı aldık

Başkan Adnan Polat Basın Toplantısı Düzenledi - 06.04.2011 14:17 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Işın Çelebi:Kendi irademizle seçim kararı aldık demişdi (Telegolde)

https://www.gscimbom.com/forum/gala...oktayi-koydu-_quot_secim-olacak_quot_-32.html

Polat'tan açıklamalar

Adnan Polat’tan özel açıklamalar

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yaşanan olaylar nedeniyle son derece üzgün olduğunu ve yıprandığını söyledi.

4-5 HAFTADIR ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLI

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan Polat, “Olan Galatasaray’a oluyor. Bu kaosun bitmesi gerekir. 4-5 haftadır elimiz kolumuz bağlı. Oysa, yeni sezonun hazırlıklarını şimdiden yapmalıydık. Bu süreç Galatasaray’ın gelecek sezonunu da etkileyen bir süreç” dedi.

ŞU ANDA YENİ SEZON PLANLAMASI VE TRANSFER GÖRÜŞMELERİ YAPMALIYDIK

Abdullah Avcı ile anlaştınız mı? Hamit Altıntop, Sezer Öztürk ve Avrupa’dan bazı ünlü futbolcularla görüşme yatığınızdan bahsediliyor; doğru mu? “ şeklindeki soruya ise “Arayış içerisinde değiliz, nasıl olalım. Abdullah Avcı ile görüşmedim. Aslında arayışların, hatta yeni sezon planlamasının, transfer temaslarının yapılması gereken bir süreçteyiz. Ancak elimiz kolumuz bağlı. Ben bu dönemde bir teknik direktörle görüşsem, anlaşsam doğru olur mu? Bilemiyorum. Tam anlamıyla bir kaos ve karmaşanın içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

AĞIR CEZA MAHKEMESİ’NDE BİLE YARGILANABİLİRİZ

Arda Turan’ın geleceği ya da diğer konularda yorum yapmayacağını belirten başkan Polat, 6 Nisan’da seçim kararını açıkladıklarını hatırlatarak, yürütmeyi durdurma ve seçimin yapılmaması yönündeki kararın, yeni bir duruma işaret ettiğine vurgu yaparak, “Ünal Aysal ve Turgay Kıran’la da konuştuk. Her şey 3 Mayıs’taki ara celseye bağlı. Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin mali genel kurulla ilgili yürütmeyi durdurma kararı, 22 Nisan günü elden kulübümüze teslim edildi. Daha önce posta ile gelmişti; ancak elden teslim edilmesinin anlamı, hukukçularımıza göre, idari yönden ibrasızlığın kaldırılmasına ve seçim yapılmamasına yönelik muhalif davranış veya kararın ağır ceza mahkemesinde yargılanmaya götürecek sonuçları var. Böyle ciddi bir sorunla karşı karşıyayım” dedi.

3 MAYIS’TA ÇIKACAK KARARA SAYGI DUYMALIYIZ

Polat, konuşmasının sonunda camiaya seslenerek, bu kaos, Galatasaray’ı iyi yerlere götürmüyor. İçinde bulunduğumuz duruma nereden bakarsanız bakın zarar gören kulübümüz oluyor. Bu, benim ya da bir başka ismin çekişmesi değil. Söz konusu olan kulübümüzün geleceği… 3 Mayıs’ta nasıl bir karar çıkar, sonrasında ne olur bilemem; ama bir gerçek var herkes karara saygı duymak zorunda. Ayrıca istisnasız tüm Galatasaraylılar, isimler ya da belli çekişmelerin dışına çıkıp, kulübü bu mevcut durumdan kurtarmanın düşüncesi içerisinde olmalılar” diye konuştu.

Radyospor

Cevap: Polat'tan açıklamalar.:mad:

“Olan Galatasaray’a oluyor. Bu kaosun bitmesi gerekir. 4-5 haftadır elimiz kolumuz bağlı. Oysa, yeni sezonun hazırlıklarını şimdiden yapmalıydık.

Ulan sen neyin hazırlığını yapcaksın...Son hafta getirmiyomuydun zaten senle kankan topçuları...Bu adam kafayı yedirtecek bana yaa..

Cevap: Polat'tan açıklamalar.:mad:

başlığa işaret koyduğun için kocaman bil alkış geliyor sana :asd:

Protestoyu da taraftar yapar.. Ama herkes konuşuyor. ÜÇ BEŞ BİR TARAFTAR TAKSİM DE PROTESTO EDİP, GÜDEMİ DEĞİŞTİRİP, POLAT EĞER KOLTUKTA KALIRSA, HER YERDE BÜYÜK PROTESTOLAR OLACAĞI ile ilgili bir basın açıklaması yapılamaz mı.. BİTMİŞ BU G.SARAY .. TARAFTARI İLE DE BİTMİŞ.. TARAFTAR TAKIMINA SAHİP ÇIKMAZSA, KİM ÇIKAR Kİ..

alintidir

Tarafar sayısı azaldı seyirciler çoğaldı malesef

Ceza almaya razıyım ama taraftarın sessiz kalmasına, bu olayları öylece izlemesine razı değilim...İllika tepki kırıp dökme ile yapılmaz, sesimizi duyaracak bir çok yol var. Galatasaraya yakışır şekilde sesimizi duyurmalıyz.... Ama öylece susup oturmamalıyız...

Adam kısa ve net benim egom Galatasaray'dan daha önemli, koca camiayı mahkemede süründürürm diyor gururla.Bu adamı bundan sonra destekleyen Galatasaraylı değildir.Haindir.

Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı'na Çağrı

TMK madde 75/1, eski tüzük Madde 26.A, yeni tüzük madde 28.1 ve Yönetim Kurulu’nun 05.04.2011 tarih 013 sayılı kararı gereğince, Kulübümüzün "OLAĞANÜSTÜ SEÇİM GENEL KURUL TOPLANTISI" 7 Mayıs 2011 Cumartesi günü saat 10.00 da Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda, yeterli çoğunluk olmadığı takdirde ikinci toplantı 14 Mayıs 2011 Cumartesi günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu

GÜNDEM

1. Açılış,

2. Genel Kurul Başkanlık Divanının oluşması,

3. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi,

4. Seçimler;

1. Kulüp Başkanı

2. Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri

3. Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri

4. Disiplin Kurulu asil ve yedek üyeleri

5. Sicil Kurulu asil ve yedek üyeleri

5. Kapanış

Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı'na Çağrı - 13.04.2011 09:31 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Demekki en başından beri planı varmış, sanki ben mahkemeye şikayet ettim bide ben yapayım benim yapacak bişeyim yok demiş, eskiden başarısız derdim ama galatasaraylı adam derdim, bugünden sonra sen benim için galatasaraylıda değilsin, bu gidişle bu adam bizi sinir hastası yapacak, o koltukta oturacağını falan sanıyo ulan taraftar seçim olacak diye sustu yeni yönetimi beklemeye başladı, sen bi seçim iptal 1 sene daha görevimin başındayım de bakalım taraftar susuyomu ADNAN POLAT, ADNAN SEZGİN, MEHMET HELVACI azıcık ..... varsa gidin be bizde şöyle derin bi ***** alalım ne uğursuz becericksizmişsiniz be

Demekki en başından beri planı varmış, sanki ben mahkemeye şikayet ettim bide ben yapayım benim yapacak bişeyim yok demiş, eskiden başarısız derdim ama galatasaraylı adam derdim, bugünden sonra sen benim için galatasaraylıda değilsin, bu gidişle bu adam bizi sinir hastası yapacak, o koltukta oturacağını falan sanıyo ulan taraftar seçim olacak diye sustu yeni yönetimi beklemeye başladı, sen bi seçim iptal 1 sene daha görevimin başındayım de bakalım taraftar susuyomu ADNAN POLAT, ADNAN SEZGİN, MEHMET HELVACI azıcık ..... varsa gidin be bizde şöyle derin bi ***** alalım ne uğursuz becericksizmişsiniz be

helvacimi:)

ciddimisin:)

adam polat secime gitmezse imzalari devreye sokacagim dedi dun

helvacimi:)

ciddimisin:)

adam polat secime gitmezse imzalari devreye sokacagim dedi dun

Gayet ciddiyim ne derse desin kardeşim, onun ne olduğunu şu son 1 yılda çok güzel gördük ne yani imza toplayacakmış diye yaptıklarını unutalım mı? Kulubü bu hale getirenler bana göre sırasıyla 1-polat 2- sezgin 3- helvacı

Dayanamıyorum arkadaş jose'nin dediği gibi burada hissettiklerimi açıklasam 1 yıl ban alırım forumdan.Mahkemede bu amiayı süründüren, taraftarını camiasını satan adam bizm başkanımız lan.Şaka gibi.Galatasaray diye birşey kalmayacak ortada.

Bugün ilk defa güldüm, sizde bir bakın

Geri
Üst Alt