Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: Polat ve yönetimden ibraya karşı dava
...
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gokay, tam tersi bence umutlanalim.
Nedenmi? Polat 3 mayistaki karara cok guveniyordu, birden KENDISINI riske atip KENDISI dava acti. Acaba niye? Polat degilmiydi mahkeme tedbir'i kaldirmaz ise uymak zorundayiz secimi ertelemek zorundayiz diye?
Simdi durduk yere neden hem kendisi hem yonetici arkadaslari dava acti secim iptal olmak uzereyken (Ona gore)? Biraz mantikli dusununce zaten cevabi ortaya cikiyor.
Ayni zamanda soyle dusunun neden 1 ay once acmadilar davayida simdi actilar
Arkadaş adnan polat ilerizekalımı yoksa bizmi gerizekalıyız ? ''mali yönden ibra olmalarının ve ayrıca denetim kurulunun da ibra olmasının, yönetimin, dernekler kanununda da idari yönden ibra olacağına dair kanıt olduğu tavrını ileri sürüyor.'' diye bi olaydan dolayı dava açmış tamam davayı kazanmış sayalım ! Ey adnan polat sen davayı kazandıktan sonra yönetim kurulundaki üyeler imza toplayıp genel kurul yapma hakkı yokmu var ! Ve genel kurulun karşısına çıktığında bu sefere hem mali hemde idari yönden ibra edilmediğinde ne olacak söylesene adnan polat dene içimizdeki düşman !!!
tamam'da ama bu imzalar olayi da direk secime gidecek diye birsey yokmus.
polat'in yine mahkemeye gitme imkani varmis.
öyle yaziyordu gazeteler...onlarin yalancisiyim.
hatta ve hatta noter nezdinde herkes imzasini atmasini bile isteyebilecegi iddia ediliyordu.
Lütfen küfür serbest olsun lütfen
Yoksa diyorum Adnan Polat cebinden para koyduda onu geri almak içn mi uğraşıyor?:!
“Öyle bir çıkmaza girdik ki tüm ihaleyi bana yüklemeye çalışıyorlar” diyen Adnan Polat, 14 Mayıs’taki seçimin kaderiyle ilgili bomba açıklamalar yaptı: “Mahkeme idari ibrasızlık nedeniyle tedbir koydu. Hukukçulara sordum, ‘Buna rağmen seçime gidersek ceza mahkemelerinde aleyhinde dava açılır’ dediler. Yargıya nasıl karşı gelirim? Seçimi yaparız ama mahkeme 3 Mayıs’ta tedbiri kaldırmazsa seçimi iptal etmek zorundayım. Bir de gidip hapis mi yatayım? İstifa yolunu seçsek kulüp kayyuma gidecek.”