Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Polat ve yönetimden ibraya karşı dava

Gokay, tam tersi bence umutlanalim.

Nedenmi? Polat 3 mayistaki karara cok guveniyordu, birden KENDISINI riske atip KENDISI dava acti. Acaba niye? Polat degilmiydi mahkeme tedbir'i kaldirmaz ise uymak zorundayiz secimi ertelemek zorundayiz diye?

Simdi durduk yere neden hem kendisi hem yonetici arkadaslari dava acti secim iptal olmak uzereyken (Ona gore)? Biraz mantikli dusununce zaten cevabi ortaya cikiyor.

tamam iste 3 mayis'daki dava da demekki tedbir kalkacak.

lakin polat'in yeni bir dava acmasi ile secimin mümkün olmayacagini düsünüyorum dava sürdügü sürece.

bir de süreci mümkün oldugu kadar uzatmak icin hepsi teker teker dava acmis.

ben secimin 14 mayis'da olacagindan umutsuzum eger bu actiklari dava 3 mayis'a kadar sonuclanmaz ise.

kusura bakmayin ama bukadarini düsman bile yapmaz.

Arkadaş adnan polat ilerizekalımı yoksa bizmi gerizekalıyız ? ''mali yönden ibra olmalarının ve ayrıca denetim kurulunun da ibra olmasının, yönetimin, dernekler kanununda da idari yönden ibra olacağına dair kanıt olduğu tavrını ileri sürüyor.'' diye bi olaydan dolayı dava açmış tamam davayı kazanmış sayalım ! Ey adnan polat sen davayı kazandıktan sonra yönetim kurulundaki üyeler imza toplayıp genel kurul yapma hakkı yokmu var ! Ve genel kurulun karşısına çıktığında bu sefere hem mali hemde idari yönden ibra edilmediğinde ne olacak söylesene adnan polat dene içimizdeki düşman !!!

Ayni zamanda soyle dusunun neden 1 ay once acmadilar davayida simdi actilar

Artik acmak zorunda olduklari icin malum tutustular, onlarda anladi secimin olacagini ama ne yapip edip bu sureci uzatmak istiyorlar uzatabildikleri kadar.

Fakat anlamadiklari birsey var: Davalar secimi ETKILEMIYOR.

Arkadaş adnan polat ilerizekalımı yoksa bizmi gerizekalıyız ? ''mali yönden ibra olmalarının ve ayrıca denetim kurulunun da ibra olmasının, yönetimin, dernekler kanununda da idari yönden ibra olacağına dair kanıt olduğu tavrını ileri sürüyor.'' diye bi olaydan dolayı dava açmış tamam davayı kazanmış sayalım ! Ey adnan polat sen davayı kazandıktan sonra yönetim kurulundaki üyeler imza toplayıp genel kurul yapma hakkı yokmu var ! Ve genel kurulun karşısına çıktığında bu sefere hem mali hemde idari yönden ibra edilmediğinde ne olacak söylesene adnan polat dene içimizdeki düşman !!!

tamam'da ama bu imzalar olayi da direk secime gidecek diye birsey yokmus.

polat'in yine mahkemeye gitme imkani varmis.

öyle yaziyordu gazetelerde...onlarin yalancisiyim.

hatta ve hatta noter nezdinde herkesin imza atmasini bile isteyebilecegi iddia ediliyordu.

tamam'da ama bu imzalar olayi da direk secime gidecek diye birsey yokmus.

polat'in yine mahkemeye gitme imkani varmis.

öyle yaziyordu gazeteler...onlarin yalancisiyim.

hatta ve hatta noter nezdinde herkes imzasini atmasini bile isteyebilecegi iddia ediliyordu.

Bu olaylardan sonra bırak noteri 30 milyon taraftarın önünde bile imza atarlar sadece adnan polat denen düşmandan kurtulmak için ! Mali yönden ibra edilmezse bir nevi soyguncu anlamına geliyor ve her türlü hapis isteyerek dava açılabilir !!! Adnan polat bunu bilerek ateşle oynuyorsa kendi yanar !!!

Daha önce de dedim; yine diyorum: tez zamanda kulüpten ihrac edilmesini diliyorum.

böyle yaparak bir sürü spekülasyonlara yol aciyor

hem gs'yi lekeliyor hem kendini yipratiyor...

yazik!

"stada ilk defa girdigimde demir parmakliklar arasindan kacak girmistim bir de sopa yemistim" demisti...

stad'dan son cikisinda da dayak yiyerek ugurlanacak bu gidisle :o

Bu adamların GALATASARAY ile olan tüm bağları kesilmeli, üyelikleri iptal edilip yönetimde iken yaptıkları tüm icraatlar gözden geçirilmeli ve en ufak hatası olanı mahkemenin karşısına çıkartılmalı.

Ulan ALLAHTAN korkmaz kuldan utanmazlar, kendinizi rezil ettiniz kulübü batırdınız, taraftarı da yoldan çıkarmak mı istiyorsunuz ? AMACINIZ NE ? Efendiler aklınızı başınıza alın, gitdiğiniz yol yol değil.

Yuhh diyorum, ölmüşüz ağlayanımız yok .

Yoksa diyorum Adnan Polat cebinden para koyduda onu geri almak içn mi uğraşıyor?:!

senin gibi baskan düsman basina adnan polat yaziklar olsun sana ve saz arkadaslarina cok pis birseyden korkuyor bana göre.

Bu Dava´nin Secim ile alakasi yokki..!!

Secim benim anladigim kadari ile var.. Bu Dava Saadece kendisini aklamak icin..

Galatasaray Gelenekleri neymis ben anlamadim..!!!

Arkadas eger Galatasaray Baskanini Ibra etmemek Galatasaray Gelenegine aykiri birsey ise neden böyle Sacma bir Oylama yapilir..!! Ibra edin gitsin herzaman..!!!! Bu Sacma Cümleyi Ben Hala anlayamadim..!!!

bu adamin yolsuzluk yapmis olma ihtimali oldukca gucleniyor

Kesin bişeyler var kesin ! Yoksa bu işler böyle arapsaçına dönmezdi, ulan insallah bişeyler çıkarda adnan polat ............ hapis yatar

“Öyle bir çıkmaza girdik ki tüm ihaleyi bana yüklemeye çalışıyorlar” diyen Adnan Polat, 14 Mayıs’taki seçimin kaderiyle ilgili bomba açıklamalar yaptı: “Mahkeme idari ibrasızlık nedeniyle tedbir koydu. Hukukçulara sordum, ‘Buna rağmen seçime gidersek ceza mahkemelerinde aleyhinde dava açılır’ dediler. Yargıya nasıl karşı gelirim? Seçimi yaparız ama mahkeme 3 Mayıs’ta tedbiri kaldırmazsa seçimi iptal etmek zorundayım. Bir de gidip hapis mi yatayım? İstifa yolunu seçsek kulüp kayyuma gidecek.”

Diğer konudan alıntı acaba diyorum.

Hukukcularin yaptigi aciklamadan sonra böyle bir dava acmislar. O mahkemenin secimi engellemeyecegini anlamis diyorlar. Ayni sekilde bu idari ibra olayinin da secimle alakasi yok.

Geri
Üst Alt