- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: Polat ve yönetimden ibraya karşı dava
Bu adam ya cahil yada cidden Sezgin ile pis isler yaptilar.
Bu adam ya cahil yada cidden Sezgin ile pis isler yaptilar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoksa diyorum Adnan Polat cebinden para koyduda onu geri almak içn mi uğraşıyor?:!
Ulan ben nekadar Salakmisim ...!!!
2007 de bu Foruma yeni Üye olmustum taa su Oguz Serdar Zamani..!! Kalli´nin ilk geldigi Sezon..!! Forumda bunu ve Kalli´yi savunuyordum Sezon boyu ve Kocaman Imza olarak sunu yazmistim..!!!
"Birgün herkes Adnan Polat ve Kalli´ye minnettar olacak...!!"
Yuh..!! Harbiden Herkes Minnettar![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz? Eleştirirken duracak noktayı bilemeyip, hakaret ediyorsunuz (ne olursa olsun, Galatasaray Başkanı'na bunu yapamazsınız) şiddet içerikli yada azmettirici şeyler yazabiliyorsunuz.
Oysa sporda şiddeti önlemek ile ilgili bir yasa var. Başınızın ne kadar derde girebileceği hakkında hiçbir fikriniz olmadığı anlaşılıyor.
Bunları yapanlar hakkında 1 günlük uyarı cezaları ve tekrarı olursa çok daha ağır cezalar uygulamak durumundayız. Herkes ayağını denk alsın.
Arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz? Eleştirirken duracak noktayı bilemeyip, hakaret ediyorsunuz (ne olursa olsun, Galatasaray Başkanı'na bunu yapamazsınız) şiddet içerikli yada azmettirici şeyler yazabiliyorsunuz.
Oysa sporda şiddeti önlemek ile ilgili bir yasa var. Başınızın ne kadar derde girebileceği hakkında hiçbir fikriniz olmadığı anlaşılıyor.
Bunları yapanlar hakkında 1 günlük uyarı cezaları ve tekrarı olursa çok daha ağır cezalar uygulamak durumundayız. Herkes ayağını denk alsın.
Arkadaş adnan polat ilerizekalımı yoksa bizmi gerizekalıyız ? ''mali yönden ibra olmalarının ve ayrıca denetim kurulunun da ibra olmasının, yönetimin, dernekler kanununda da idari yönden ibra olacağına dair kanıt olduğu tavrını ileri sürüyor.'' diye bi olaydan dolayı dava açmış tamam davayı kazanmış sayalım ! Ey adnan polat sen davayı kazandıktan sonra yönetim kurulundaki üyeler imza toplayıp genel kurul yapma hakkı yokmu var ! Ve genel kurulun karşısına çıktığında bu sefere hem mali hemde idari yönden ibra edilmediğinde ne olacak söylesene adnan polat dene içimizdeki düşman !!!
Polat ve ekibi cok zor bir döneme girmistir, bize düsen, onlari kirmadan, yaranin üstüne tuz koymadan, onlari artik su kalan sürede rahat brakmatir.
1 sene ne ki, gözlerini kapa, acmadan gecer...
Gözlerini actiginda kendini Bank Aysa'da bulursun.
ask olsun neco
agzindan cikani, kullagin duyuyor mu