Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Polat ve yönetimden ibraya karşı dava

Bu adam ya cahil yada cidden Sezgin ile pis isler yaptilar.

La Hevla Vela Kuvvete İlla Billahil Aleyyül Azim... Aksam Aksam agzimdan kötü laf cikacak yaaa.

Adnan bey, kutluyorum sizi. Artik tarihimizde belgeli bir yeriniz var.

O da mahkeme belgesi.

Ulan ben nekadar Salakmisim ...!!!

2007 de bu Foruma yeni Üye olmustum taa su Oguz Serdar Zamani..!! Kalli´nin ilk geldigi Sezon..!! Forumda bunu ve Kalli´yi savunuyordum Sezon boyu ve Kocaman Imza olarak sunu yazmistim..!!!

"Birgün herkes Adnan Polat ve Kalli´ye minnettar olacak...!!"

Yuh..!! Harbiden Herkes Minnettar :D :D :D

Yoksa diyorum Adnan Polat cebinden para koyduda onu geri almak içn mi uğraşıyor?:!

para yemis olabilirler onun icin gitmek istemiyor olabilirler...

elano, misimovic ve keita'nin gidisini baska türlü "kar ettik" diye aciklayamazlar. özellikle keita'nin araplara satilmasindan dolayi cok kuskulaniyorum.

stancu, culio ve zapata transferleri de cidden gözden gecirilmeli.

Arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz? Eleştirirken duracak noktayı bilemeyip, hakaret ediyorsunuz (ne olursa olsun, Galatasaray Başkanı'na bunu yapamazsınız) şiddet içerikli yada azmettirici şeyler yazabiliyorsunuz.

Oysa sporda şiddeti önlemek ile ilgili bir yasa var. Başınızın ne kadar derde girebileceği hakkında hiçbir fikriniz olmadığı anlaşılıyor.

Bunları yapanlar hakkında 1 günlük uyarı cezaları ve tekrarı olursa çok daha ağır cezalar uygulamak durumundayız. Herkes ayağını denk alsın.

Ulan ben nekadar Salakmisim ...!!!

2007 de bu Foruma yeni Üye olmustum taa su Oguz Serdar Zamani..!! Kalli´nin ilk geldigi Sezon..!! Forumda bunu ve Kalli´yi savunuyordum Sezon boyu ve Kocaman Imza olarak sunu yazmistim..!!!

"Birgün herkes Adnan Polat ve Kalli´ye minnettar olacak...!!"

Yuh..!! Harbiden Herkes Minnettar :D :D :D

büyük lokma yut ama asla büyük laf etme...

atalarimiz bosuna dememis ibrahim aga :o

herkez negatif yönden bakiyor, ben simdi positif bakmaya calisacagim: adnan polat secimi iptal etmek zorundayim demisti yoksa hapis var dedi. eger bu mahkemeyi kazanirsa secim oldugu takdirde hapis yatmayacak. not:polat yancisi degilim hepiniz kadar bende gitmesini istiyorum

Taraftarin olaya el atmasi lazim.

Arkadaşlar siz ne yapıyorsunuz? Eleştirirken duracak noktayı bilemeyip, hakaret ediyorsunuz (ne olursa olsun, Galatasaray Başkanı'na bunu yapamazsınız) şiddet içerikli yada azmettirici şeyler yazabiliyorsunuz.

Oysa sporda şiddeti önlemek ile ilgili bir yasa var. Başınızın ne kadar derde girebileceği hakkında hiçbir fikriniz olmadığı anlaşılıyor.

Bunları yapanlar hakkında 1 günlük uyarı cezaları ve tekrarı olursa çok daha ağır cezalar uygulamak durumundayız. Herkes ayağını denk alsın.

Benim psikolojimin içine ettiler sevdiğim aşık olduğum klubü ne hale soktular kim vericek bunların hesabını ?

Türk Futbolunda Siddet gayet normal Abdullah abi.. :)

Atalarimiz ne demis "Hoca Osurursa, Cemat Altina Sicar" Bu durumda Hakem odalarini Tekmeleyen Hoca Aziz Yildirim, Küfür eden, Siddet uygulayan Cemaat´da Taraftar..

Ama Tabiki sen haklisin... Hakaret etmeyelim Lütfen...

Bu gidişle muhtemelen seçim olmayacak ve 1 senemiz daha bu utanmaz yüzünden boşa gidecek. Allahından bul, koca kulübü ne hale getirdin.

Arkadaş adnan polat ilerizekalımı yoksa bizmi gerizekalıyız ? ''mali yönden ibra olmalarının ve ayrıca denetim kurulunun da ibra olmasının, yönetimin, dernekler kanununda da idari yönden ibra olacağına dair kanıt olduğu tavrını ileri sürüyor.'' diye bi olaydan dolayı dava açmış tamam davayı kazanmış sayalım ! Ey adnan polat sen davayı kazandıktan sonra yönetim kurulundaki üyeler imza toplayıp genel kurul yapma hakkı yokmu var ! Ve genel kurulun karşısına çıktığında bu sefere hem mali hemde idari yönden ibra edilmediğinde ne olacak söylesene adnan polat dene içimizdeki düşman !!!

sanki divandakiler salakmida sadece idari olarak ibra etmediler :) bos isler bunlar.ayrica divanin yerinde olsam kongreyi tekrarlar ve hem mali hemde idari olarak polati ibra etmem.

galatasaray baskani derken?

Polat ve ekibi cok zor bir döneme girmistir, bize düsen, onlari kirmadan, yaranin üstüne tuz koymadan, onlari artik su kalan sürede rahat brakmatir.

1 sene ne ki, gözlerini kapa, acmadan gecer...

Hangi yüzle kulübün başında kalmayı umuyor ki zaten? Tek amacı 1 senemizi daha berbat etmek.

polat ve yandaslarinin asil derdi gelecek yönetimin yapacagi inceleme.yolsuzluk var bu iste

Polat ve ekibi cok zor bir döneme girmistir, bize düsen, onlari kirmadan, yaranin üstüne tuz koymadan, onlari artik su kalan sürede rahat brakmatir.

1 sene ne ki, gözlerini kapa, acmadan gecer...

Gözlerini actiginda kendini Bank Aysa'da bulursun.

bu işin cılkı cıktı artık tez elden bişiler gerekli bu adama..

Geri
Üst Alt