Adnan Polat l Seçim Senaryoları

Cevap: Polat ve yönetimden ibraya karşı dava

kesin bu adnan polat biseyler cevirdi yaptigi biseyler varki bu kadar direniyor gitmek istemiyor bunun altindan pis biseyler cikarsa kimse sasirmasin

Geçen yaz transfer döneminde, futbol takımının bu durumda olacağını biliyordu. Bunun hesabını veremedi en azından. Bilerek bu hale soktu takımı. İşte hesap bu.

Galatasaray'a dava açan bir Galatasaray başkanı da gördük ölmeden...

Tüm sevgimizi öldürdün, bir de üstüne nefret ettiriyorsun. Yazıklar olsun, utanmaz adam...

Koca Galatasaray camiasini mahkemeye veren ilk baskanda kendisi oldu.

Yazıklar olsun. Bitirdin tükettin yordun hepimizi. Takatimiz kalmadı.

Bana 5 sene önce sorsalar kimi başkan istersiniz diye bağırarak senin adını söylerdim. Şimdi ihraç edilmeni istiyorum. Defolup gideceğin günü iple çekiyorum. Bide aslında Galatasaray'ı seviyor diyorlar senin için. Biz ne yapıyoruz, bizim hislerimize karşılık bir kelime yok o zaman.

Sen kendi doğrularını, egonu Galatasaray'ın menfaatlerinin önünde tuttun. Bitik, yitik, mahvolmuş bir adamsın. Başkanlığına gelince de tarihe kocaman bir hiç olarak geçeceksin.

İstersen başkan kal, istersen istifa et, istersen bir daha başkan ol, şampiyonluklar kazan. Biz senin o kocaman bir 'HİÇ' olduğunu gördük ya, artık ne yaparsan yap gözümüzde bir 'HİÇ' olmaya devam edeceksin.

İnşallah Galatasaray'a yakışır bir şekilde başımızdan gidersin de kulüp daha fazla zarar görmez.

''Galatasaray'ı mahkemelerde süründürmem.''

Adnan BOL-AT.

Sözün bittiği yerdeyiz gerçekten. :mad:

Flas..Flas..Flas..!!!!

Galatasaray, Arda Turan Transferi için Fenerbahçe ile görüsme sürecine girdiklerini Borsa'ya bildirdi..!!!

Ya kelimeler kifayetsiz kalıyor.Ne desek boşa gidiyor.Ben bu adamın bu kadar karaktersiz,şerefsiz,haysiyetsiz,gurursuz,onursuz olduğunu bilmiyordum.Hain!!:mad:

Yok artık Adnan Polat

Galatasaray başkan makamına yakışmayacak tutumda bulunan bir adama, biz de aynı tutumu sergilemeliyiz.

Sen nası bi belaymışsın Adnan Polat?

polat efendi hapis palavrasından umduğunu bulamayınca şimdi de bu yolu deniyor...

hiç bişey yapamaz. seçim olur. ama seçilecek yönetim bu adamı kulüp üyeliğinden çıkarmalı... ibret-i alem için...

ne istiyorsa taraftar arasında toplayıp versin de gitsin bir an evvel.

İbra olmak için seçim rüşveti vermem

Galatasaray Taraftar Grubu - Pinnwand | Facebook TÜM GALATASARAY CAMİASINI UYANIŞA DAVET EDİYORUZ...

Bu link yayılsa iyi olur... Ne kadar tepkisiz Galatasaray taraftarı böyle... Mahkeme bittikten sonra tepki göstersek ne olur.. Adam Galatasaraya dava açmış... Neyi bekleyeceğiz...

YETER ARTIK!" DEMEYE GİDİYORUZ!

Yer: Taksim Gezi Parkı - Galatasaray Lisesi

Tarih: ?14 Mayıs 2011 Cumartesi 15:00

Geri
Üst Alt