Adnan Polat mı Aziz Yıldırım mı?

images

yeşil veya kırmızı olmaları , onların çilek olduğu gerçeğini değiştirmez..

Ünal AYSAL.. :)

yani ikisi de kanka​

Tamam başarısız olmuştur veya hataları vardır falan ama Adnan Başkan da o kadar kötü Galatasaraylı değildir.

Ayrıca futbolu da iyi bilen bir başkandır.

Ha ben kızmıyorum hiç. Elbette kızıyorum. Kızdığım çok nokta var.

Sadece takım ve futbol olayında değil; Aramızdaki şahsi bazı meseleler yüzünden de kızgınım ona.

Mesela 2009'da kendisiyle başkanlık odasında yaptığım görüşmede Aslan Forma fikrini anlatan, açıklayan ve onun aklına sokan, sonrasında birçok örnek tasarım yapıp gönderen ben olduğum halde benim hiç adımın geçmemesine çok içerledim.

Benim ona anlatmaya çalıştığım konsept ise çıkan forma gibi ten rengi bir fon üzerine çak bi aslan resmi değildi.

Eğer benim dediğimi yapsalardı o forma rekor kırardı.

Gelelim futbol konusuna. Onunla ilgili de bir anektot anlatmadan geçemeyeceğim;

O görüşmede kendisine o dönemde Ç.Dardanelspor'da gol kralı olan Koray Kurt'tan bahsettim kendisine.

Bana " Çanakkaleden H.Kabze'yi aldık ama ayak uyduramadı bize" dedi. Sonra yanındakilere bir araştırın bakalım dedi.

Çanakkale'ye döndükten 2 gün sonra gazetelerde bir haber : " Galatasaray Koray Kurt ile ilgileniyor" !

Bunu neden anlattım. Adnan Polat'ın yanında hep yanlış adamlar oldu. Kişisel hesaplar yapan insanlar. Galatasaray hep 2.plandaydı o kişiler için.

Adnan Polat'a yakın olup cukkayı kapma peşinde olanlar. İşte Adnan Polat o insanları yanında bulundurarak yanlış yaptı.

Örnek : Adnan Sezgin...

Tamam başarısız olmuştur veya hataları vardır falan ama Adnan Başkan da o kadar kötü Galatasaraylı değildir.

Ayrıca futbolu da iyi bilen bir başkandır.

Ha ben kızmıyorum hiç. Elbette kızıyorum. Kızdığım çok nokta var.

Sadece takım ve futbol olayında değil; Aramızdaki şahsi bazı meseleler yüzünden de kızgınım ona.

Mesela 2009'da kendisiyle başkanlık odasında yaptığım görüşmede Aslan Forma fikrini anlatan, açıklayan ve onun aklına sokan, sonrasında birçok örnek tasarım yapıp gönderen ben olduğum halde benim hiç adımın geçmemesine çok içerledim.

Benim ona anlatmaya çalıştığım konsept ise çıkan forma gibi ten rengi bir fon üzerine çak bi aslan resmi değildi.

Eğer benim dediğimi yapsalardı o forma rekor kırardı.

Gelelim futbol konusuna. Onunla ilgili de bir anektot anlatmadan geçemeyeceğim;

O görüşmede kendisine o dönemde Ç.Dardanelspor'da gol kralı olan Koray Kurt'tan bahsettim kendisine.

Bana " Çanakkaleden H.Kabze'yi aldık ama ayak uyduramadı bize" dedi. Sonra yanındakilere bir araştırın bakalım dedi.

Çanakkale'ye döndükten 2 gün sonra gazetelerde bir haber : " Galatasaray Koray Kurt ile ilgileniyor" !

Bunu neden anlattım. Adnan Polat'ın yanında hep yanlış adamlar oldu. Kişisel hesaplar yapan insanlar. Galatasaray hep 2.plandaydı o kişiler için.

Adnan Polat'a yakın olup cukkayı kapma peşinde olanlar. İşte Adnan Polat o insanları yanında bulundurarak yanlış yaptı.

Örnek : Adnan Sezgin...

Adnan Polat "Yildiz Futbolcu Sevdasi" ile takimi sportif anlamda son senesinde batirmistir. O yüzden cok para harcadigimiza ragmen, herzaman eksik kadro kurmusuzdur... Ama kimse diyemez ki Adnan Polat mali acidan kulübü kötü yönetti diye. O carcur edilen paraya ragmen, Galatasaray maddi anlamda öyle bir seviyeye geldiki, baskanlik koltugundan yillardar kacan kimler varsa, hepsi birden tek tek aday olmaya basladi... Merhum Özhan Canaydin´in da bu konuda katkilari büyüktür... Bu gercekleri de unutmayalim lütfen...

Baskanlar futboldan anlasa bile sportif meselesine girmemeleri lazim. Adnan Polat futboldan anlayabilir, burada her taraftar bir nevi futboldan anliyordur, ama profesyonel olmak baska bir seviyedir bu konuda.

Adnan Polat en zor dönemimizde herkesin başkan olmaktan kaçdığı zamanlarda sorumluluk aldı ve iyisiyle kötüsüyle bir stad kazandırdı nankörlük etmeyin lütfen. herşey bitmiş hazıra konmayı herkes bilir bugün çilek,böcek deniyorsa bunda Adnan Polatın katkısı yadsınamaz.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

100 yıllık fenere şikeci damgasını vurdurmuş, hapislerde yatmış, asker kaçağı adamla

sportif olarak başarısız oldu diye Adnan Polatı kıyaslamak doğru değil diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt