- 23 Aralık 2008
- 60.338
- 57.953
- 4.933
yeşil veya kırmızı olmaları , onların çilek olduğu gerçeğini değiştirmez..
Ünal AYSAL.. 
yani ikisi de kanka

yani ikisi de kanka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam başarısız olmuştur veya hataları vardır falan ama Adnan Başkan da o kadar kötü Galatasaraylı değildir.
Ayrıca futbolu da iyi bilen bir başkandır.
Ha ben kızmıyorum hiç. Elbette kızıyorum. Kızdığım çok nokta var.
Sadece takım ve futbol olayında değil; Aramızdaki şahsi bazı meseleler yüzünden de kızgınım ona.
Mesela 2009'da kendisiyle başkanlık odasında yaptığım görüşmede Aslan Forma fikrini anlatan, açıklayan ve onun aklına sokan, sonrasında birçok örnek tasarım yapıp gönderen ben olduğum halde benim hiç adımın geçmemesine çok içerledim.
Benim ona anlatmaya çalıştığım konsept ise çıkan forma gibi ten rengi bir fon üzerine çak bi aslan resmi değildi.
Eğer benim dediğimi yapsalardı o forma rekor kırardı.
Gelelim futbol konusuna. Onunla ilgili de bir anektot anlatmadan geçemeyeceğim;
O görüşmede kendisine o dönemde Ç.Dardanelspor'da gol kralı olan Koray Kurt'tan bahsettim kendisine.
Bana " Çanakkaleden H.Kabze'yi aldık ama ayak uyduramadı bize" dedi. Sonra yanındakilere bir araştırın bakalım dedi.
Çanakkale'ye döndükten 2 gün sonra gazetelerde bir haber : " Galatasaray Koray Kurt ile ilgileniyor" !
Bunu neden anlattım. Adnan Polat'ın yanında hep yanlış adamlar oldu. Kişisel hesaplar yapan insanlar. Galatasaray hep 2.plandaydı o kişiler için.
Adnan Polat'a yakın olup cukkayı kapma peşinde olanlar. İşte Adnan Polat o insanları yanında bulundurarak yanlış yaptı.
Örnek : Adnan Sezgin...