Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."

Cevap: Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."

ok anladım da sen benim yazdıklarımı anlamadın veya ben anlatamadım. bu zorlu maç trafiğinde ben bu kadronun işinin zor olduğu kanaatindeyim. öyle avrupa ligi kupası falan hayal etmedim zaten. geçen yılki kadro daha kaliteliydi bence. ortasaha oyuncularının 3 forvetli sistemlerde mutlaka iyi olması gerektiğini söyledim. ne olur ayhan barış daha iyi oynar zaten sorun kalmaz.

özür dilerim yanlış anlamışım seni.ama bazı hayal perestlere cevabım olsun önceki yazım.haklısın 4-3-3 sisteminde orta sahanız iyi olacak.seri, iyi pas atan, pres yapan rakibi bunaltan orta saha olacak.bende isterim şöyle bi tane sağlam adam.ama para sıkıntısı var.rejkaart elbette bizden iyi biliyor takımın durumunu sıkıntısını.ama her şeye rağmen sabredecez

ok anladım da sen benim yazdıklarımı anlamadın veya ben anlatamadım. bu zorlu maç trafiğinde ben bu kadronun işinin zor olduğu kanaatindeyim. öyle avrupa ligi kupası falan hayal etmedim zaten. geçen yılki kadro daha kaliteliydi bence. ortasaha oyuncularının 3 forvetli sistemlerde mutlaka iyi olması gerektiğini söyledim. ne olur ayhan barış daha iyi oynar zaten sorun kalmaz.

renkdaşım, bu söylediğinde haksız değilsin ama bütçemiz ve borçlarımız ortada üstünede gerçekten elle tutulur kalitede gençlerimizin de varlığı ortada iken umutsuz konuşmayalım bu kadar. süper başarı beklemeyelim sadece istikrar ve sistem uyuşması yaratılsın bu sene bunu görelim yeter. şebeklerin ( tv yorumcularının ) diline düşmeyelim yeter.

Geçen sene ile aynı hemen hemen bu takım Hocam ya!

aynı mı? birincisi evet bizde pek uymadı ama meira çok kaliteliydi ve kalsaydı çok değişik olurdu. ikincisi lincoln. oynadığı her maçta skoru değiştirebilen bir görüntüdeydi. skibbe kalsaydı çok daha fazla verim alırdık. belki kabul etmeyeceksiniz ama lincoln bu takımın en yetenekli oyuncularından biriydi ve skibbe gidene kadar 12 asist yapmıştı.

öylemi ? neden bu sene 5.ci olduk ? herşey kondisyon mu ? yani doktormu olduk şimdide hepimiz. Morali var bu işin, maddiyatı var o su var Lincoln u var . Yapmayın . TSL ligi artık o kadar basit bir lig değil. Biraz daha düşünelim.

Bu ne sert cikis hocam hayirdir..

Bu sene kondisyonumuzun olmadigini sende biliyorsun ki sene ortasinda T.D degistirmekten sakatligin en extreme durumuna kadar herseyi yasadik.

5. olma sebebimiz bence bunlardi.

Hersey kondisyon demedim fark ettiysen ilk 3 dedim ki gecen yil Galatasaray son dakikalarda yoruldugu icin yedigi golleri yemeseydi Anadolu takimindan ilk 3 e girerdide..

Morali var demissin morali ni taraftar la yonetim hep verdi verecek.

Lincoln u var demissin Lincoln u yok artik.

Basit bir lig degil demissin cok da basit bir lig kendimizi kandirmayalim..

Bence de sizde biraz dusunerek ,analizini dogru yaparak yorum yapin..

aynı mı? birincisi evet bizde pek uymadı ama meira çok kaliteliydi ve kalsaydı çok değişik olurdu. ikincisi lincoln. oynadığı her maçta skoru değiştirebilen bir görüntüdeydi. skibbe kalsaydı çok daha fazla verim alırdık. belki kabul etmeyeceksiniz ama lincoln bu takımın en yetenekli oyuncularından biriydi ve skibbe gidene kadar 12 asist yapmıştı.

isterse dünyanın en iyi oyuncusu olsun.karaktersiz sorumsuz takımını yarı yolda bırakan bir oyuncunun GALATASARAYDA ASLA AMA ASLA YERİ OLMAZ.

yeteneğe saygım sonsuz. ama Atam bile söylemiş yıllar önce lincoln un babası bile daha sperm iken : " sporcunun zeki çevik aynı zamanda AHLAKLI olanı" diye. ve bu Ahlak kısmını vurgulayarak es çekerek söylemiş. burdan tüm çıkarımı yapalım. Lincoln den bırak topçuyu arkadaş bile olmaz. karaktersiz bir adam. Galatasaray klubu hatta ve hatta hiç bir klup oyuncu nazlama yeri değildir. paranı alır işini ahlaklı bir şekilde yapar alkış toplarsın.

Bknz: Hagi !

Sistem aynı olsaydı sana katılırdım.Fakat bu sistemde zaten Lincoln oynayamazdı.Meira da bize uymadı.O konuda yapacak bişey yok.

özür dilerim yanlış anlamışım seni.ama bazı hayal perestlere cevabım olsun önceki yazım.haklısın 4-3-3 sisteminde orta sahanız iyi olacak.seri, iyi pas atan, pres yapan rakibi bunaltan orta saha olacak.bende isterim şöyle bi tane sağlam adam.ama para sıkıntısı var.rejkaart elbette bizden iyi biliyor takımın durumunu sıkıntısını.ama her şeye rağmen sabredecez

aslında sorun basit. yönetim dese ki borcumuz çok biz transfer yapmayacağız bu sezon burada kimse itiraz etmez. hem söyledikleri gibi geleceğin takımını kurarız. hem de yetiştirdiğimiz gençleri avrupaya pazarlarız. ama çok yüksek beklentilere maalesef yönetim de sevkediyor taraftarları.

Bu sene kondisyonumuzun olmadigini sende biliyorsun ki sene ortasinda T.D degistirmekten sakatligin en extreme durumuna kadar herseyi yasadik.

Hersey kondisyon demedim fark ettiysen ilk 3 dedim ki gecen yil Galatasaray son dakikalarda yoruldugu icin yedigi golleri yemeseydi Anadolu takimindan ilk 3 e girerdide..

Basit bir lig demissin cok da basit bir lig kendimizi kandirmayalim..

göksu cum uykusuz yada alkollusun galiba :D

sert çıkmadım sana bu elde 1.

2.cisi ise "Ligimize basit " diyen senin o ilk yazın. Ben orda ne demişim birdaha oku hatta 2 kere oku ki daha iyi anla beni sonra kötü adam ilan etme beni :(...

Ben Ligimiz artık basit bir lig değil demişim orda bak :)

isterse dünyanın en iyi oyuncusu olsun.karaktersiz sorumsuz takımını yarı yolda bırakan bir oyuncunun GALATASARAYDA ASLA AMA ASLA YERİ OLMAZ.
gitmesi zaten hayırlı oldu ama evimizdeki her maçta I LOVE YOU LINCOLN diyenler de oturp düşünsün.

aslında sorun basit. yönetim dese ki borcumuz çok biz transfer yapmayacağız bu sezon burada kimse itiraz etmez. hem söyledikleri gibi geleceğin takımını kurarız. hem de yetiştirdiğimiz gençleri avrupaya pazarlarız. ama çok yüksek beklentilere maalesef yönetim de sevkediyor taraftarları.

haklısın bu konuda.yama yönetim gidip atom bomnası olacak oyunculr ile ilgilenmiyor.örneğin tevez.bonservisi 25 milyona yakın.senelik en az 5-6 milyon verilecek.alabilirmiyiz şu an mümkün değil.yada robben.tamam realden gidecek istenmiyor.ama adamın markası var ismi var.yaşı daha 24-25.gecen sene reali tek başına taşısı nerdeyse.gidip bu adamı alabilirmiyiz hayır.piyasası var adamın

yönetim bütçeye uygun kendini kanıtlamış oyuncuları alıyor.iyide yapıyor.ben yukarda yazdığım 2 ismi beklemiyorum ve hayal etmiyorum.beklentimiz kaliteli ve takıma uyacak oyuncular olacaktır

Basit bir lig demissin cok da basit bir lig kendimizi kandirmayalim..

göksu cum uykusuz yada alkollusun galiba

sert çıkmadım sana bu elde 1.

2.cisi ise "Ligimize basit " diyen senin o ilk yazın. Ben orda ne demişim birdaha oku hatta 2 kere oku ki daha iyi anla beni sonra kötü adam ilan etme beni ...

Ben Ligimiz artık basit bir lig değil demişim orda bak

Ama yönetimin tutupta "süper transfer yapıcaz ve dünya yerinden oynuyacak" dediğini ben duymadım görmedim. okudum ama totomaçlarda :D.

yani medyanın gazına gelmiş birçok kişi.

haklısın bu konuda.yama yönetim gidip atom bomnası olacak oyunculr ile ilgilenmiyor.örneğin tevez.bonservisi 25 milyona yakın.senelik en az 5-6 milyon verilecek.alabilirmiyiz şu an mümkün değil.yada robben.tamam realden gidecek istenmiyor.ama adamın markası var ismi var.yaşı daha 24-25.gecen sene reali tek başına taşısı nerdeyse.gidip bu adamı alabilirmiyiz hayır.piyasası var adamın

yönetim bütçeye uygun kendini kanıtlamış oyuncuları alıyor.iyide yapıyor.ben yukarda yazdığım 2 ismi beklemiyorum ve hayal etmiyorum.beklentimiz kaliteli ve takıma uyacak oyuncular olacaktır
tamam da avrupa ligini hedef gösterdi daha bu sezon başı yönetim. geçen yılda aynısı olmuştu. benim aslında anlatamıyorum ama transfer yapmayıp sadece arda gibi sembol isimleri takımda tutup farklı bir yapılanmaya gitmek ki bu da 2-3 yıl sürer. şu gerçek de var bonservislere ödenen bedellerden daha çoğunu oyuncular kazanıyor. çok para alan oyuncuları iyi fiyatlara satıp genç ve maaşı düşük oyuncularla devam etmek hem yönetimi hem taraftarın büyük bir bölümünü memnun eder.

Ama yönetimin tutupta "süper transfer yapıcaz ve dünya yerinden oynuyacak" dediğini ben duymadım görmedim. okudum ama totomaçlarda :D.

yani medyanın gazına gelmiş birçok kişi.
sorun bu değil. ben bundan bahsetmedim. ortaya konan hedefler ile yapılanlar arasında bir uyuşmazlık olduğunu öne sürdüm. tabi ki kendi düşüncem bu. size göre apayrı olabilir.

Elimizdeki kadroyu cok iyi incelemek lazım sayısal olarak bir fazlalık var rijkaard umarım bunu cok iyi degerlindircek . Defansa transfer deniliyor bakıyorum suan en az her mevkiye defansta 3 er adam düsüyor . Simdi yapılcak her transfer de o gencleri harcamak demek. Barca bütün kulvarlarda yarısıyor ama en fazla 22-23 kisilik kadro kuruyor . Bizim gecen sene 30 a yakın adamımız vardı ama biz ona ragmen sıkıntı cektik. Rijkaard cok önemli biseye dokundu elimde bir cok mevkide kullanabilcegim adam istiyorum dedi . Keita'da buna cok iyi örnek . Suan takımda tek kafamı mesgul eden lincoln problemi insallah onu da en hayırlı sekilde çözeceklerini inanıyorum . Herkez heycan olsun diye transfer bekliyor anlıyorum cok iyi ama bir de bu aksam emre çolak'ı transfer ettigimizi düsünün birde olaya bu yandan bakalım . Bence suan icin en dogrusu kadroyu iyi bir sekilde su almanya kampında elekten gecirmektir. He o zaman baktık yine bir eksik var emin olun o zaman yine GS yönetimi en iyisini getircektir . Belki adnan polat bugün transfer bitti demistir . Ama önceleride GS'da transfer 365 gün olur dedigini de cok hatırlıyorum . Bu cıkısı bir strateji olarak degerlendirebilirz . Bugün AC Milan kaka'yı 65 M euroya sattı ama sadece transferde serbest olarak onyewuyu aldılar . Ve ayrıca herkez gecen sene en iyi kadro bizde diyordu bu kadro uefa kupasını alır diyordu . Suan da aynı kadromuz mevcut ve üstüne rijkaard faktörü ve 3-4 yeni taze kan oyuncu katıldı . Bence suan yönetim kadroda ki dengeyi bozmak eldekini en iyi sekilde ortaya cıkmasını bekliyor . Önümüzde ki tobol macından kimsenin süphesi olmasın cok emin konusmak istemiyorum ama cok rahatlıkla gecicegimiz bir takım .

tamam da avrupa ligini hedef gösterdi daha bu sezon başı yönetim. geçen yılda aynısı olmuştu. benim aslında anlatamıyorum ama transfer yapmayıp sadece arda gibi sembol isimleri takımda tutup farklı bir yapılanmaya gitmek ki bu da 2-3 yıl sürer. şu gerçek de var bonservislere ödenen bedellerden daha çoğunu oyuncular kazanıyor. çok para alan oyuncuları iyi fiyatlara satıp genç ve maaşı düşük oyuncularla devam etmek hem yönetimi hem taraftarın büyük bir bölümünü memnun eder.

ama elbette göstercek özgür yani. Ne deselerdi : bu sene yapılanma içindeyiz bilindiği gibi şampiyonluk yok uefa da ilk turda gideriz ehh türkiye kupasınıda az zorlarız ama sistem kurarız mı diyeceklerdi ?

Bende diyorum ki elbette şampiyon olalım her alanda kupa alalım ama olmama ihtimali var bunu her mantıklı kafa anlar algılar. o yüzden biz gerçek taraftarlar mantıklı insanlar şunu öngörüp en kötü ihtimale kendimize hazırlayalım. hiçbir başarı olmasada destek olalım ve takım sistem kursun oyuncu ve hoca kazansın.

dediğin yapılanma zaten bu sene başladı.rejkaart yapılanmanın temel taşı olacaktır.ben şahsen 2-3 sene beklemeye razıyım.sabrettikmi başarı kendiliğinden gelecektir

Geri
Üst Alt