salih atacan
Sarı Üye
- 15 Haziran 2009
- 668
- 0
- 1.286
Cevap: Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."
özür dilerim yanlış anlamışım seni.ama bazı hayal perestlere cevabım olsun önceki yazım.haklısın 4-3-3 sisteminde orta sahanız iyi olacak.seri, iyi pas atan, pres yapan rakibi bunaltan orta saha olacak.bende isterim şöyle bi tane sağlam adam.ama para sıkıntısı var.rejkaart elbette bizden iyi biliyor takımın durumunu sıkıntısını.ama her şeye rağmen sabredecez
ok anladım da sen benim yazdıklarımı anlamadın veya ben anlatamadım. bu zorlu maç trafiğinde ben bu kadronun işinin zor olduğu kanaatindeyim. öyle avrupa ligi kupası falan hayal etmedim zaten. geçen yılki kadro daha kaliteliydi bence. ortasaha oyuncularının 3 forvetli sistemlerde mutlaka iyi olması gerektiğini söyledim. ne olur ayhan barış daha iyi oynar zaten sorun kalmaz.
özür dilerim yanlış anlamışım seni.ama bazı hayal perestlere cevabım olsun önceki yazım.haklısın 4-3-3 sisteminde orta sahanız iyi olacak.seri, iyi pas atan, pres yapan rakibi bunaltan orta saha olacak.bende isterim şöyle bi tane sağlam adam.ama para sıkıntısı var.rejkaart elbette bizden iyi biliyor takımın durumunu sıkıntısını.ama her şeye rağmen sabredecez