Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."

Cevap: Adnan Polat: "Transferi bitirdik diyebiliriz."

yaser var gençler var. hadi aldık millet manyağı ya trezeguet gelsin yada owen gelsin gönlünüğz hoş olsun yeterki. eee bu adamlardan biri geldi ve sakatlandı ne yapacaksın ? r.madrid miyiz basıp parayı devre arası bide huntelaar alalım. komik o kadar diyorum. ne varsa bizim altyapımızda vardır. alınıcaksada yine orta bir genç olsun diyenlerede selam diyorum bizde zaten var adam.

Zaten bende David villa'lar alinsin demiyorum, sadece gelecekte parlayabilen bir oyuncu alinsin diyorum. Nonda gönderilip, onun yerine genc forvet getirilse kötü mü olur? Ya da Emre Asik´in yerine genc bir defans oyuncusu..

ümit ve hasanın ayıbı ayı gibi olmaları kendilerine profesyonel bakmamaları. hele ki ümit in durumu agresifliği ve artisliğidir. takımımız bence yeterli alınırsa gençleri kullanamayız. başta hoca varken size ne eleştiriyorsunuz ? gidin forma alın kombine alın onu alın bunu alın. taraftarız biz. abuk subuk fikirlerle 10 larca adama(yönetici+teknik heyet) aptal muamelesi yapıyorsun.

İlk önce üslubuna dikkat et..

Sana tavsiyem sırf yazmak için yazı yazma.Biraz daha mantıklı, faydalı ve anlaşılır yazılar yazmaya çalış..

Leo Franco dediğin adam Arjantin milli kalecisi,yıllardır İspanya'da.:rolleyes: Keza Gökhan öyle.Biz bunları bedavaya getirmişiz hala konuşuyorsunuz.

Neyse ben birşey demiyorum,sene içinde göreceksiniz neyin ne oldugunu.

Soykutcum 1 saatir direniyorum anlatamadım saol sende güzel açıklaman için. Kapı önüne konulmuş değil hiçbiri bu adamların. Mantıklı bir taktikl zamanında alındırlar bizim beceriksizliğimiz ile okan ve emrenin bedava gidişi gibidir. kötü oyuncularmıydı onlar peki ? gayet kariyerli ve birçok takımdan teklif alan adamlar hepsi.

bana şunun garantisini ver peki. kewell ve arda nın sakatlanmayacağı yada baroş un ayağının kırılmayacağı garantisi ?

bu adamların sakatlık geçirmiş olması heran sakatlancak olduğu anlamına mı geliyor ?

okan buruk ayağı kırıldı bir daha sakatlık görmedi adam misal ?

bu şanstır 40 yılda bir olacak şansızlıktır. hatta bir cenabetliktir başımızdaki. ama sağlam adamın bile garantisi yoktur değil mi kardeş ?

güveneceğiz başka çare yok. 8 kişi var ise yeterlidir ama igtiyaç elbette vardır lakin altyapı izleniyor ve çalışıtırılıyor harıl harıl. ben artık bir barça olalım derken bu yüzden diyorum. neill miş oymuş buymuş. 30 yaşındaki adama 10 tane genç in alacağı parayı vermek mantıksız heleki Türkiye gibi orta bir ülkenin takımı ise söz konusu olan.

8 kişi değil arkadaşım 6 kişi ama gene de Semih ve muratı saymayalım 4 yani. Benim itiraz ettiğim nokta sayı üzerinden tartışma yapılması. Diyorum ki neden sağ kanatta o kadar adam varken yeni bir transfer istediysek, şimdi de aynı gerekçelerle stoper istiyorum. Avrupada sıkıntı yaşarsak, ve CL ye gidemezsek zaten Keita gibi bonservisli adamları seneye mümkün değil alamayız, ya da alsak da borç çığ gibi büyür. Bu kadar güzel takım kurmuşken ve başına da dünyanın en önemli 3 5 hocasından birini getirdiysek biraz daha paraya kıyıp almalıyız soru işaretleri taşımayan bir adamı. Ben de demiyorumki bu Neill olsun ama Mensah veya Colloccini çok şey katacaktır takıma, yaşları da uygun. Ayrıca bonservise ayırdığımız para bunlardan birine yetecektir.

Sana tavsiyem sırf yazmak için yazı yazma.Biraz daha mantıklı, faydalı ve anlaşılır yazılar yazmaya çalış..

babammısın sen ? bana uslüp dersi veriyorsun. mantıksız olan yeri anlat sana pm ile de açıklarım. ayrıca birde tavsiye isteyen kimki tavsiyede bulunuyorsun ?

Hasan ayı gibidir ve kendine bakmamıştır. buyrun efenim benim fikrim katılmayabilirsin lakin beni uyarma gibi bir görevide üstlenemezsin.

8 kişi değil arkadaşım 6 kişi ama gene de Semih ve muratı saymayalım 4 yani. Benim itiraz ettiğim nokta sayı üzerinden tartışma yapılması. Diyorum ki neden sağ kanatta o kadar adam varken yeni bir transfer istediysek, şimdi de aynı gerekçelerle stoper istiyorum. Avrupada sıkıntı yaşarsak, ve CL ye gidemezsek zaten Keita gibi bonservisli adamları seneye mümkün değil alamayız, ya da alsak da borç çığ gibi büyür. Bu kadar güzel takım kurmuşken ve başına da dünyanın en önemli 3 5 hocasından birini getirdiysek biraz daha paraya kıyıp almalıyız soru işaretleri taşımayan bir adamı. Ben de demiyorumki bu Neill olsun ama Mensah veya Colloccini çok şey katacaktır takıma, yaşları da uygun. Ayrıca bonservise ayırdığımız para bunlardan birine yetecektir.

ben saymadım renkdaş arkadaşın biri 8 demiş. saymak takip etmek hocanın işi. haklısın

Leo Franco dediğin adam Arjantin milli kalecisi,yıllardır İspanya'da.:rolleyes: Keza Gökhan öyle.Biz bunları bedavaya getirmişiz hala konuşuyorsunuz.

Neyse ben birşey demiyorum,sene içinde göreceksiniz neyin ne oldugunu.

Transfer transfer diye açlık yapmayın bu arada.Bütçemiz el verdiğince hemen hemen bütük açıklarımızı kapattık.Sağ bek gerekiyordu,maşallah Uğur sapasağlam ona da gerek kalmadı.Keza Rijkaard gençlerden çok şey beklediği ve onlardan yararlanmayı düşündüğü için transfer istemiyor bence.Emre,Alpaslan,Murat,Yaser,Erhan,Serdar..Daha ne olsun?

Leo Franco en son 2006 yılında Milli takım forması giymiş birisi.Keza Arjantin yıılardır kaleci sıkıntısı yaşayan bir ülke neden o zaman Leo Franco'ya 3 yıldır şans vemiyorlar.Bunun bir nedeni olabilir diye düşünüyorum.

Valla kusura bakma ama gayet mantıklı yazmış yani...Ümitle hasan istedikleri zaman floryayı karıştırabiliyorlardı...Birde yöneticilerimiz bu işi bizden daha iyi biliyor bizim burda bu tarz konuları konuşmamız bir anlamda boş yani...

ben saymadım renkdaş arkadaşın biri 8 demiş. saymak takip etmek hocanın işi. haklısın

Bende sırf transfer olsun diye istemiyorum renktaş, ama açıkçası nedense güvenemiyorum defansa. Forvet istememe konusundaki yorumlarının hepsine katılıyorum, o bölgede çok önemli gençlerimiz var. Stoperde de var ama daha tutmadı ne yazıkki.

Valla kusura bakma ama gayet mantıklı yazmış yani...Ümitle hasan istedikleri zaman floryayı karıştırabiliyorlardı...Birde yöneticilerimiz bu işi bizden daha iyi biliyor bizim burda bu tarz konuları konuşmamız bir anlamda boş yani...

Boş konuşuyorlar işte :D... Pes oynamaya fm kasmaya benzemiyor bu işler. Beyfendiler azcık profesyonel yaşasalardı hem kısa sürede iyileşirlerdi hemde formda olurlardı. avrupada bizim seviyimizde takımdaki adamlar sakatlandığında sahaya dönmeleri hem kısa oluyor üstünede formda oluyorlar. en azından dalga geçtiğimiz f5 in deivid ine bakın. adam taş gibi geri geldi. bizim Hasan ameliyattan sonra hergün adanada kebap götürmüş gibi çıkmış kabası göbeği.

Gökhan Zan ile Servet ikiside resmen canlı bomba.Ne yapacaği belli olmayan iki stoper bakalım görecez inş. haksız çıkarım.

valla kusura bakma ama gayet mantıklı yazmış yani...ümitle hasan istedikleri zaman floryayı karıştırabiliyorlardı...birde yöneticilerimiz bu işi bizden daha iyi biliyor bizim burda bu tarz konuları konuşmamız bir anlamda boş yani...

+1905

:005:

Bir takımın başarı ve hedeflerine ulaşması için, mutlaka çok transfer yapılması gerekir diye bir şey yoktur. Bilakis, gereğinden fazla yapılan transferler, fayda yerine takımın dengelerini bozma yönünde, zararda verebilir. Bu nedenle şuan için, her ne kadar gönlümüz çok daha iyi isimlerin takıma kazandırılmasını istesede, takımımızın elinde bulundurmuş olduğu kadro, yetenekler bakımından, hem ligi, hemde Avrupayı götürebilecek ve buralarda başarılar kazandırabilecek seviyededir diye düşünüyorum. Artı Galatasaray Divan kurulunda, Galatasaray'ın 211 milyon dolar borcu olduğunun açıklanması, bundan sonra yapılacak olan transferlerin, yönetimi dahada sıkıntıya sokacağına inanıyorum ve gelinen bu aşamada Transfere son verilmesinin, faydalı olacağı kanaatini taşıyorum..

Bende sırf transfer olsun diye istemiyorum renktaş, ama açıkçası nedense güvenemiyorum defansa. Forvet istememe konusundaki yorumlarının hepsine katılıyorum, o bölgede çok önemli gençlerimiz var. Stoperde de var ama daha tutmadı ne yazıkki.

Denizcim senden bir renkdaşın olarak isteğim var. birçok kişiye sert çıktım çünkü genç arkadaşlarımız basmış yine forumu ve saydırmışlar " transfer lazım yoksa yuhh yönetime ayıp bilmem ne " gibi.

Önce denizcim git şu yorumları oku: Rijkaard ve Polat'ın geleceğe olan bakış açıları ile ilgili.

Dün yazdık birçok arkadaşlarla gece geç saatte. Galatasaray borç içinde. Gençleri kullanmamız lazım ve dönüşüm lazım. Barcelona yı izlerken "off be abi" çekmedin mi hiç ? çektin o halde Sabırlı olucaz. Seneye çok çok büyük şeyler bekleyip üzülmeyin. İnşallah Allahım yardım etcek sakatlıklar minimum olucak ve istediğimizi yapıp Ş.L gidiceğiz kupaları alıcaz. Ama aksi durumlara hazırlayalım kendimizi.

Barcelona da ilk yıllarında hocamız çok kötü günler geçirmiş. dönüp bakın. Ama tutupta aman aman transfer yaptırtmamış.O zamanın çömezleri Xavi leri Iniestaları Messileri kullanmış adam.

Bizim UEFA kupası alan takımımız bile nerdeyse 6 yılda oturdu. son 2 yıl coştuk. diğer 2 yılki şampiyonluğu saymayalım çünkü ek birşey yapmadık avrupada falan yani bir kupa gelmedi. O zamanlardada F.Terim in arkasında ve o da gençlerin arkasında durdu. Klupte borçta yoktu şimdiki gibi ama transferde yapılmadı yine bonservissiz Hagi Popescu ve Tafarrel geldi yada cuzi miktarlara.

Emek işidir bunlar. O yıllarda kötü mağlubiyelet gördük f5 e 4-0 yenildik. 5.ci de bitirdik. Ama takım dağılmadı. Yani üzüntüler seneyede olucak hazırlayalım kendimizi diyorum ve diyor Başkanımız+T.Direktörümüz.

Ama gençleri kazanacağız. Emre Çolaklar Erhanlar Emrahlar Yaserler Serdarlar Ardalar yetiştiriyoruz ve parlayacaklar daha daha. Stad biticek harika bir geleceğe yönelik çalışma var. Hakkı veririlirse inanın bir Barcelona doğar bizden. Eski hatalar yapılmaz ve kadronun çekirdeği korunur veyahut yerinde takviyeler yapılırsa.

f5 lerde ağzı açık izleri bizi. Bu yüzden diyorum Trezeguet ler anca bize günü kurtatırır. PArasını alır gider ve borç artar olan olur. gerçekten bazı arkadaşlarımızın söylediklerine üzüntüyle bakıyorum. 1 sezondan çıkardığımız ders sadece bazı mevkiilere eksikler ise temele in diyorum sana. yama yaparak günü, temel atarak 10larca yılı kurtarırsın. biz f5 değiliz. Chelsea ye 11 kişi savunma yapmayız üstüne de ahhh çekmeyiz. Alırız geliriz.

Saygılar diliyorum herkese. Gençlere güvenelim. Seneye çok önemli bir başarı gelmesede en azından 3-4 genç ve oturmuş bir sistem kazanacağımızdan üstüne bitmesi beklenen stada geçeceğimizi hatırlatmak istiyorum. Rijkaard da bu dönüşümün bir parçasıdır. Günü kurtarmak için gelmedi adam.

Denizcim senden bir renkdaşın olarak isteğim var. birçok kişiye sert çıktım çünkü genç arkadaşlarımız basmış yine forumu ve saydırmışlar " transfer lazım yoksa yuhh yönetime ayıp bilmem ne " gibi.

Önce denizcim git şu yorumları oku: Rijkaard ve Polat'ın geleceğe olan bakış açıları ile ilgili.

Dün yazdık birçok arkadaşlarla gece geç saatte. Galatasaray borç içinde. Gençleri kullanmamız lazım ve dönüşüm lazım. Barcelona yı izlerken "off be abi" çekmedin mi hiç ? çektin o halde Sabırlı olucaz. Seneye çok çok büyük şeyler bekleyip üzülmeyin. İnşallah Allahım yardım etcek sakatlıklar minimum olucak ve istediğimizi yapıp Ş.L gidiceğiz kupaları alıcaz. Ama aksi durumlara hazırlayalım kendimizi.

Barcelona da ilk yıllarında hocamız çok kötü günler geçirmiş. dönüp bakın. Ama tutupta aman aman transfer yaptırtmamış.O zamanın çömezleri Xavi leri Iniestaları Messileri kullanmış adam.

Bizim UEFA kupası alan takımımız bile nerdeyse 6 yılda oturdu. son 2 yıl coştuk. diğer 2 yılki şampiyonluğu saymayalım çünkü ek birşey yapmadık avrupada falan yani bir kupa gelmedi. O zamanlardada F.Terim in arkasında ve o da gençlerin arkasında durdu. Klupte borçta yoktu şimdiki gibi ama transferde yapılmadı yine bonservissiz Hagi Popescu ve Tafarrel geldi yada cuzi miktarlara.

Emek işidir bunlar. O yıllarda kötü mağlubiyelet gördük f5 e 4-0 yenildik. 5.ci de bitirdik. Ama takım dağılmadı. Yani üzüntüler seneyede olucak hazırlayalım kendimizi diyorum ve diyor Başkanımız+T.Direktörümüz.

Ama gençleri kazanacağız. Emre Çolaklar Erhanlar Emrahlar Yaserler Serdarlar Ardalar yetiştiriyoruz ve parlayacaklar daha daha. Stad biticek harika bir geleceğe yönelik çalışma var. Hakkı veririlirse inanın bir Barcelona doğar bizden. Eski hatalar yapılmaz ve kadronun çekirdeği korunur veyahut yerinde takviyeler yapılırsa.

f5 lerde ağzı açık izleri bizi. Bu yüzden diyorum Trezeguet ler anca bize günü kurtatırır. PArasını alır gider ve borç artar olan olur. gerçekten bazı arkadaşlarımızın söylediklerine üzüntüyle bakıyorum. 1 sezondan çıkardığımız ders sadece bazı mevkiilere eksikler ise temele in diyorum sana. yama yaparak günü, temel atarak 10larca yılı kurtarırsın. biz f5 değiliz. Chelsea ye 11 kişi savunma yapmayız üstüne de ahhh çekmeyiz. Alırız geliriz.

Saygılar diliyorum herkese. Gençlere güvenelim. Seneye çok önemli bir başarı gelmesede en azından 3-4 genç ve oturmuş bir sistem kazanacağımızdan üstüne bitmesi beklenen stada geçeceğimizi hatırlatmak istiyorum. Rijkaard da bu dönüşümün bir parçasıdır. Günü kurtarmak için gelmedi adam.

dedğin hepsine katılıyorum renktaş:007: ancak beni düşündüren noktası şurası yanlış bilmiyorsam rijkaardla sadece 2 yıllık bi anlaşma imzalandı bu da sanki çok uzun vadeli bir plan değilmiş izlenimi uyandırıyor bende. çünkü bu tarz yapılanmalar senin de dediğin gibi daha uzun yıllar gerektirecektir

dedğin hepsine katılıyorum renktaş:007: ancak beni düşündüren noktası şurası yanlış bilmiyorsam rijkaardla sadece 2 yıllık bi anlaşma imzalandı bu da sanki çok uzun vadeli bir plan değilmiş izlenimi uyandırıyor bende. çünkü bu tarz yapılanmalar senin de dediğin gibi daha uzun yıllar gerektirecektir

bence o formalite. takılmayalım buna Sayın başkanımız karar versin. Adama rahat çalışma imkanı veremezsek adam gidebilsin ve tazminat ödenmesin diye de düşünülebilir. Yada Polat başkan farzedelim görevden alındı işler ters gitti dolayısıyla Rijkaard da gidebilir o halde tazminat durumu vs gibi ayrıntılar yüzündendir. Sallıyorum: 2.ci yıl Galatasaray Ş.Liginde Yarı final oynadı diyelim ( inşallah ve daha iyileri olması dileğiyle) bu adam niye gitsin ki ? Yada yönetim göndersin ? Ayrıca 10 yıl kalmasıda gerekmez bknz: Barça şuan o takımın iskeletini oluşturan adam bizde. yani yeni gelen iyi bir hoca düzgün bir yönetimle işi kotarır. Şuan düşünün bir iskeleti yok takımımızın 3-4 oyuncu dışında.Kewell ı falan saymasın kimse şimdiden söyleyeyim. O nedenle dikkat etmişisinizdir Hocamız Keita gibi bir genci ve aydın ile yaser's yükleniyor ki hazırlamak için.

üstüne birçok yıldız genç çıkarıp avrupaya pazarlıyabileceğiz bu adamları. Elimizde para eder bizden çıkma yada bizde parlama yapmış olan bir Topal ve Arda var. Daha niceleri gelicek :) 20-30 milyon Eurolara para teklif edilen.

tebrik ederim kardeşim güzel tespit:005:

genç arkadaşların bazıları çok heycanlı belli oluyor bu durum.tabi birazda fanatizm ön planda olduğundan bazı görünen şeyleri göremiyor.neyse inşallah onlarda görecek

ümit ve hasanın ayıbı ayı gibi olmaları kendilerine profesyonel bakmamaları. hele ki ümit in durumu agresifliği ve artisliğidir. takımımız bence yeterli alınırsa gençleri kullanamayız. başta hoca varken size ne eleştiriyorsunuz ? gidin forma alın kombine alın onu alın bunu alın. taraftarız biz. abuk subuk fikirlerle 10 larca adama(yönetici+teknik heyet) aptal muamelesi yapıyorsun.

Tabirinle (ayı) gibi olan Karanı, bu sezon eskişehirsporda izleyeceğiz. Onun artist tavırları lincolnun yanında birşey değil. zamanındaki direktör lincoln'e verdiği değerin yarısını ümite verse durum bu şekilde olmazdı.. ne alakası var yahu başta hoca varmış eleştirmeyecekmişiz, kombine alacakmışız, forma alacakmışız yok ya..! imkanı olan zaten bunları yapıyor. Onlarca adamın olması yanlışların olmayacağı anlamına gelmez, taraftarız yeri geldiğinde eleştireceğiz tabiki herşeyi güllük gülistan sanmak kadar yanlış birşey olabilirmi.. farklı görüşlere saygılı ol. bu yorumları yapanlara 'velet' sıfatı yapıştıp ahkam kesme hemen..

bence o formalite. takılmayalım buna Sayın başkanımız karar versin. Adama rahat çalışma imkanı veremezsek adam gidebilsin ve tazminat ödenmesin diye de düşünülebilir. Yada Polat başkan farzedelim görevden alındı işler ters gitti dolayısıyla Rijkaard da gidebilir o halde tazminat durumu vs gibi ayrıntılar yüzündendir. Sallıyorum: 2.ci yıl Galatasaray Ş.Liginde Yarı final oynadı diyelim ( inşallah ve daha iyileri olması dileğiyle) bu adam niye gitsin ki ? Yada yönetim göndersin ? Ayrıca 10 yıl kalmasıda gerekmez bknz: Barça şuan o takımın iskeletini oluşturan adam bizde. yani yeni gelen iyi bir hoca düzgün bir yönetimle işi kotarır. Şuan düşünün bir iskeleti yok takımımızın 3-4 oyuncu dışında.Kewell ı falan saymasın kimse şimdiden söyleyeyim. O nedenle dikkat etmişisinizdir Hocamız Keita gibi bir genci ve aydın ile yaser's yükleniyor ki hazırlamak için.

bencede formalite.ama hollandalı hocaların ters yönü vardır.taraftar eğer tribünden istifa diye bağırırsa ozaman rejkaart çeker gider

ama rejkaart ile daha uzun süreli çalışacaz.mutlaka bize yararlı olacaktır.ama herşeyin başı sabır sabır sabır

Geri
Üst Alt