Adnan Polat’la Son Nokta

Cevap: Adnan Polat ve Basın Mensupları l Ntvspor l CANLI

210 Milyonluk gelirle bir tane çivi çaktın mı bu klübe? Yaptıklarının hepsi kağıt parçası. Yatırım sıfır- SIFIR.

Cevap: Adnan Polat’la Son Nokta | NTV Spor l CANLI

Bekledigim baska bir söz; bunlari (yaptiklarimizi?) kimse görmüyor. Bunlari da görsünler.

simdi bu degerler Manchester United ile falan esit duzeylerde miyiz? bunu mu anlamamız gerekiyor :D

Galatasaray,tarihinde hiç bu kadar dile düşmemişti.Zamanında bende az desteklemedim ( Maddi açıdan), ama hata yapmışım.Bana göre, değil Galatasaray'ın,Türk Futbol tarihinin en başarısız başkanı.Tüm camiayı birbirine düşürmeyi başaran ,yegane bir insan kendisi. :(

ben adnan polati desteklemiyorum, dedigim gibi bence`de cok yanlislar yapti. ben 96-2000 senelerini cok iyi hatirliyanlardanim, yani basariyla basarisizligi ayirt edebiliyorum. tabiki basarisiz oldu ama o zaman 14 sene sampiyon olamadigimiz senelerdeki baskanlara ne denilmeli?

adnan polat uzulmesin kulubu sıfır borcla devretti.. bol sıfırlı hem de :D

Haluk Yürekli ağzına sağlık. Bravo soru buna denir bahri örnek al lan!

ben adnan polati desteklemiyorum, dedigim gibi bence`de cok yanlislar yapti. ben 96-2000 senelerini cok iyi hatirliyanlardanim, yani basariyla basarisizligi ayirt edebiliyorum. tabiki basarisiz oldu ama o zaman 14 sene sampiyon olamadigimiz senelerdeki baskanlara ne denilmeli?

O 14 sene Galatasaray kulübü bu kadar rezil olmamıştı.

O zamanlar bile, camia omuz omuza idi.

Ahah.Bombaladı adam.

Bu arada Adnan Polat 10 milyon euro transfer bütçesi yeterli olur dedi. :o

İyi ki kurtulduk şu adamdan.

Dostum puan tablosuna bak, 3 4 senede kaç tane hoca gönderdi birde onları öğren sonra tartışalım seninle.

Kusura bakma miğdem seninki kadar geniş değil benim.

Ben taraftarım, futbola, başarıya, başarızlığa bakarım. Burada yönetici ağzı yapıp durma.

eminim en az senin kadar takip ediyorum galatasarayi.

Ali Kürek kim:asd:

Haluk Yürekli şuanda orda katılanlara göre daha iyi habercidir..

Bu arada Adnan Polat 10 milyon euro transfer bütçesi yeterli olur dedi. :o

İyi ki kurtulduk şu adamdan.

arda'yı satardı 10'a, sonra bonservissiz 5-6 adam alır. bir tane de transferin son günü birine 10 milyon'u basardı. işte sana bir ton transfer :D

Geri
Üst Alt