Adnan Polat’la Son Nokta

Cevap: Adnan Polat’la Son Nokta | NTV Spor l CANLI

Bu devre arası dışında kaç para harcadığımızı sanıyorsunuz? Haldun döneminde dahi bir sezonda çok büyük para çıkışı olmadı, çünkü senelere yaydılar ödemeleri. Toplamda 10 milyona tabii ki de takım kurulmaz, bunu diyecek kadar da aptal olduğunu sanmıyorum başkanın.

Bu seni sevmeyen ölsün tezahuratını artık neden yapmazlar merak ediyorum. Bizimle özdeşleşmiş bir tezahurat ama yapmıyorlar yahu

Siz gercekten sizin sorularinizi Polata sorduklarinimi saniyorsunuz :) gecin bunlari abi ya onlari kendileri hazirlmadilar ise bende ne olayim

Hayri Kozakı gordunuz mu? Yuhhhhhhh diye bagırıyo kongredeki goruntulerde :D

adnan sezginin tez konusu olabilcek transferlerini anlatır mısınız diye sordum 15 dk once keske soyleseler :D

Siz gercekten sizin sorularinizi Polata sorduklarinimi saniyorsunuz :) gecin bunlari abi ya onlari kendileri hazirlmadilar ise bende ne olayim

Ondan degil de bizlerin gercekleri bildigini bilsinler diye. Belki Polat sonradan bakar sorulara merakindan.

aynen.. ztn ordaki muhabirler de pek oyle sert , saglam soru sorcak kişiler degil bence..

Galatasaray baskanligi Polata bir kac gomlek buyuk gelmistir.Kendisinden cok guzel ikinci adam ,yoneteci olur ama Galatasaray baskani olmaz,nitekim olmadida.Galatasaray baskanligi farkli vasiflar gerektirir,bunlarda malesef Polatda yok.Gitmesinin sebebide ekonomiydi ,sampiyonluktu ,futboldu bunlar degil.Asil sebeb bu makami kaldiramamis olmasidir,bilenler biliyor demek istediklerimi.Ben genede tesekkur ediyorum , yaptigi hizmetlerden dolayi,.

dava acan kimseleri tanımıyormuş:D

mahkeme organizasyonunu ben yapsadım duman ederdim diyor özetle :)

Yalnız programın adı süper :D:D

Geri
Üst Alt