Adnan Polat'tan Açıklamalar

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar

a.polat:onurları varsa istifa etsin dedi

peki brütüsler çıkıp polata aynısı derse ne olacak(ki bence böyle diycek)

Liseli kısım Galatasaray ın büyüyüp elden kaçmasından korkuyorlar.Küşük ama bizim olsun zihniyetindeler.Faruk Süren di galşiba şöyle demişti;

Uefa yı kazandıktan sonra İnan Kıraç tan ( yanlış hatırlamıyorsam amblemin kullanımı için) izin isteyipte verilmediği hakkında bir şeyler demişti..Büyük zarar etmiştik gibisine bir şeyler söylemişti.İnAn Kıraç ve o zihniyet Galatasaray ın el frenidir.

Mehmet Helvacı: "Ben Galatasaray için çalışıyorum, Adnan Polat için değil. Galatasaray'ın neferiyim, görevimin başındayım. İstifayı düşünmüyorum."

bu helvacı elmadakı kurt gıbıydı gs kemırdı durdu

destek zamnı

Helvacı'dan hodri meydan!

Galatasaray'da başkan Adnan Polat'ın istifasını istediği 2. Başkan Mehmet Helvacı, Polat'a cevap verdi!

"Ben Galatasaray için çalışıyorum, Adnan Polat için değil" diyen Helvacı, "Galatasaray'ın neferiyim ve görevimin başındayım. İstifayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

Bizim miletimiz balık hafızalıdır. Klübün 2005 teki halini hatırlıyorum, Yanilmiyorsam 10 milyon USd ye ihtiyac vardi. Adnan Polat cikti 10 tane Galatasaray isadami cıkıp 1er milyon versin demisti. O zaman yönetimdede degildi. Ondan baska tasin altına elini sokan olmamıştı.

İşte sırf bu yüzden Adnan Polatın seçim süresi bitene kadar şans verilmesi ve desteklemesi taraftarıyım..bizim milletimiz cidden çok ama çoook balık hafızalı!!

Mehmet Helvacı: "Ben Galatasaray için çalışıyorum, Adnan Polat için değil. Galatasaray'ın neferiyim, görevimin başındayım. İstifayı düşünmüyorum."

Al sana işte sinsilik, her şey var bu adamda...

Yani kısaca 1 milyon dolar verin diyor Helvacı..

Liseli kısım Galatasaray ın büyüyüp elden kaçmasından korkuyorlar.Küşük ama bizim olsun zihniyetindeler.Faruk Süren di galşiba şöyle demişti;

Uefa yı kazandıktan sonra İnan Kıraç tan ( yanlış hatırlamıyorsam amblemin kullanımı için) izin isteyipte verilmediği hakkında bir şeyler demişti..Büyük zarar etmiştik gibisine bir şeyler söylemişti.İnAn Kıraç ve o zihniyet Galatasaray ın el frenidir.

Öyledirler muhakkak. Ne bela imiş şu liseliler. Hepsinin kellesi tiz vurmalı. Okul binası yakılmalı ya da yıkılmalı ki bu zararlı yaratıkların yeni nesilleri yetişmesin. Mazallah yeni entrikalar falan düzenlerler (!)

Basin Toplantisinda Yanlismi Hatirliyorum Bilmiyorum Ama Helvaci "Ya Istifa Edersin Baskan, Yada Ben Imza Toplayip Kongreye Götürecegim" demis....Yanlismi? Sen Kim Oluyorsunda Galatasaray Baskanini Tehdit Edercesine Istifaya Zorlamaya Calisiyorsun? Adnan Polata Tek Kizdigim Konu Helvaci Gibi S.....z'leri Bugüne Kadar Nasil Taniyamayipta Yaninda Barindirabildi? Yedigin Kaba S....mak'tir Bunun Adi Bence! Yol Arkadaslarina Ihanettir!!!

Iste bende bunu diyorum, helvaci en az 6 aydir kasiniyor, en az.

A.Polat: "UEFA'nin kara listesinde 1. sirada oldugumuz donemleri hatirlayin."

sahi ya batıyodu bi ara kulup

o senin inan kıraç dediğin adam hayatını vermiş bu kulübe...adını ağzına alırken dikkatli konuş.

ne vermiş anlatsana.kulubün kapısına hacizler geldiğinde ne yapmış kulüp borç batağındayken elini taşın altına mı sokmuş

2000 yılında para kazanamamızın tek sebebi bu adam.başında olduğu G.Saray eğitim vakfı kulubün logosunun sahibi idi ve kulube lisanslı ürün satışı için logoyu vermedi git bunları öğren önce

Geri
Üst Alt