Burak Bozdağ
Kırmızı Üye
- 11 Ağustos 2009
- 1.562
- 2
- 1.308
Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar
Tam destek Adnan Polat!
Tam destek Adnan Polat!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten bundan dolayi büyüklügün göstermesi lazimdi..tamam ayibi ve hatayi Helvaci yapti, fakat Baskanimizin ayni hatayi yapmamasi lazimdi. Adi üstünde.. BASKAN
Bugün Helvaci hakkinda daha üstü örtülü bir aciklama yapip, kendi aralarinda onu istifaya zorlayabilirdi. Böylece bugünkü verdigi mesaji daha düzeyli vermis olurdu..
İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum sürekli olarak,ama ne hikmetse Adnan Polat ın avukatı ilan ediliyoruz.
Star tvdeki o programı unutmam..Şimdi herkez başkan olmak istiyor dedi..Bizim miletimiz balık hafızalıdır. Klübün 2005 teki halini hatırlıyorum, Yanilmiyorsam 10 milyon USd ye ihtiyac vardi. Adnan Polat cikti 10 tane Galatasaray isadami cıkıp 1er milyon versin demisti. O zaman yönetimdede degildi. Ondan baska tasin altına elini sokan olmamıştı.
bugune kadar olan olayların cogu helvanın basının altından cıkıyodu demekki..medyada dunya kadar olay duyduk hepsi yalanmış hani kulup provakötlerin ismini vermişti
Peki ya cidden açılışta provoke olmuşsa ve bunlar Helvacı'nın eseriyse?
Yalnız degilsin dostum, dahada eskiye gidip Adnan Polatı elestirenlere Kosecki'yi neden ve nasıl kapı dısarı ettiginide anlatırdım ama bazı arkadaslar anlamazlar. Benimde elestirdigim tarafları vardır. Ama IŞ yapan elestirilir. Adnan Polat cefayı cekti, sefayı da sürsün.
Bence istifa etmesi gereken diğer bir isimde Yiğit Şardandır.
Erdoğan Bayraktar, sıkı bir Galatasaray taraftarıdır. Beni telefonla arayarak kulüpten ve camiadan özür diledi. Hatta bu basın yoluyla insanalara aktarıldı.
Yalnız degilsin dostum, dahada eskiye gidip Adnan Polatı elestirenlere Kosecki'yi neden ve nasıl kapı dısarı ettiginide anlatırdım ama bazı arkadaslar anlamazlar. Benimde elestirdigim tarafları vardır. Ama IŞ yapan elestirilir. Adnan Polat cefayı cekti, sefayı da sürsün.
Bunu medyada gören, duyan?
İnan Kıraç'ın Galatasaray'a ettiği hizmetleri "bizler" görseydik o zaman İnan Kıraç, İnan Kıraç olmazdı. Saçmalamayı kesin bence...
Yeterince objektif olamıyoruz. Dün ben burada Adnan Polat yönetimi istifa etmemeli diyordum, herkes karşımdaydı şimdi herkes Adnancı oldu. Ne iş arkadaş, adam şizofren edersiniz siz vallahi.