Adnan Polat'tan Açıklamalar

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar

Tam destek Adnan Polat!

Zaten bundan dolayi büyüklügün göstermesi lazimdi..tamam ayibi ve hatayi Helvaci yapti, fakat Baskanimizin ayni hatayi yapmamasi lazimdi. Adi üstünde.. BASKAN

Bugün Helvaci hakkinda daha üstü örtülü bir aciklama yapip, kendi aralarinda onu istifaya zorlayabilirdi. Böylece bugünkü verdigi mesaji daha düzeyli vermis olurdu..

Üstad;

1-Helvacı o ayıbı 1 yıldır yapıyor kuyu kazıyor ve sürekli başkanı medya ve kitlenin önüne atıyor.

2- Yapılan bu yanlışlar sonucunda doğal olarak kurunun yanında yaşta yanıyor.

3-Polat helvacı hakkındaki açıklamaları ile daha önce yapılması gerekeni geçte olsa yapmıştır.Sonuna kadar haklı vede doğru bir üslup dur.

4-Artık içerideki çürük domateslerin temizlenme vakti geldide geçiyor.Bunlar yüzünden bir arpa boyu yol alınamadı taraftarda farkına varamadı.

5.Gün destek günüdür köstek günü değildir.

İşte bende bunu anlatmaya çalışıyorum sürekli olarak,ama ne hikmetse Adnan Polat ın avukatı ilan ediliyoruz.

Yalnız degilsin dostum, dahada eskiye gidip Adnan Polatı elestirenlere Kosecki'yi neden ve nasıl kapı dısarı ettiginide anlatırdım ama bazı arkadaslar anlamazlar. Benimde elestirdigim tarafları vardır. Ama IŞ yapan elestirilir. Adnan Polat cefayı cekti, sefayı da sürsün.

Bizim miletimiz balık hafızalıdır. Klübün 2005 teki halini hatırlıyorum, Yanilmiyorsam 10 milyon USd ye ihtiyac vardi. Adnan Polat cikti 10 tane Galatasaray isadami cıkıp 1er milyon versin demisti. O zaman yönetimdede degildi. Ondan baska tasin altına elini sokan olmamıştı.
Star tvdeki o programı unutmam..Şimdi herkez başkan olmak istiyor dedi..

Bence istifa etmesi gereken diğer bir isimde Yiğit Şardandır.

bugune kadar olan olayların cogu helvanın basının altından cıkıyodu demekki..medyada dunya kadar olay duyduk hepsi yalanmış hani kulup provakötlerin ismini vermişti

polat demisti: "kulubun, ailenin icindeki sorunlari medyaya falan cikartan biri var, ben bunu bulacam ve buldugum anda bu kulubeden uzaklastiracam."

buldu iste sonunda

İnan Kıraç'ın Galatasaray'a ettiği hizmetleri "bizler" görseydik o zaman İnan Kıraç, İnan Kıraç olmazdı. Saçmalamayı kesin bence...

Yeterince objektif olamıyoruz. Dün ben burada Adnan Polat yönetimi istifa etmemeli diyordum, herkes karşımdaydı şimdi herkes Adnancı oldu. Ne iş arkadaş, adamı şizofren edersiniz siz vallahi.

İlk defa Galatasaray başkanı gibi konuştu.

Yalnız degilsin dostum, dahada eskiye gidip Adnan Polatı elestirenlere Kosecki'yi neden ve nasıl kapı dısarı ettiginide anlatırdım ama bazı arkadaslar anlamazlar. Benimde elestirdigim tarafları vardır. Ama IŞ yapan elestirilir. Adnan Polat cefayı cekti, sefayı da sürsün.

Onu ben hatırlarım :)

adnan başkan şu 3 gündür çok şeyler düşünmüş. hatasından dönmekte bir erdem. en doğru laflarından biri 20 senedir kimse bişey yapmadı 3 senede biz yaptık diye şimdi bunlar başımıza geliyor. 2000 senesinden buyana kaç başkan gördük hangisi stad için bir adım hep borc batagına sürükledi. futbol takımına göstermediği özeni bundan sonra göstericem demeside kendi eleştirisi. seni isteyen taraftardı evet % 92 ile çünkü seni sesi gür çıkacak masaya yumruğunu vuracak takımımızı kulubumuzu savunucak biri olarak bildik. bu konuşmaları zamanında yapsaydın adnan başkanım ama ne olursa olsun sen dürüst bir insansın hatalarının farkına vardın bunu icraatlarındada görmeliyiz. helvacıyda ilk günden göndermen lazımdı taraftarına kafa tutan bu şahsiyeti. GALATASARAY ETİKLERİ İÇİNDE GENEL KURULLA GELDİN GENEL KURULLA GİTCEKSİN. GALATASARAY TÜRKİYE'DİR. TÜRKİYENİN ÇAĞDAŞ YÜZÜ VE GELECEĞİDİR. BİRLİK VE BÜTÜNLÜK İÇİNDE 2000 RUHUNU YÖNETİM,TAKIM VE BÜYÜK TARAFTARIMIZLA GÖSTERME ZAMANI BUGUNDÜR. (HATALARIDA OLSA TEK YUMRUK TEK SES HERYERDE HER ZAMAN EN BÜYÜK CİMBOM CİMBOM... saygılarr

Erdoğan Bayraktar, sıkı bir Galatasaray taraftarıdır. Beni telefonla arayarak kulüpten ve camiadan özür diledi. Hatta bu basın yoluyla insanalara aktarıldı.

Bunu medyada gören, duyan?

kesinlikle Kosecki'yi aldığında yer yerinden oynadı, bi yanlışından dolayıda gözünün yaşına bakmamıştı.

Basin Toplantisinda Yanlismi Hatirliyorum Bilmiyorum Ama Helvaci "Ya Istifa Edersin Baskan, Yada Ben Imza Toplayip Kongreye Götürecegim" demis....Yanlismi? Sen Kim Oluyorsunda Galatasaray Baskanini Tehdit Edercesine Istifaya Zorlamaya Calisiyorsun? Adnan Polata Tek Kizdigim Konu Helvaci Gibi S.....z'leri Bugüne Kadar Nasil Taniyamayipta Yaninda Barindirabildi? Yedigin Kaba S....mak'tir Bunun Adi Bence! Yol Arkadaslarina Ihanettir!!!

Hep görmek istediğimiz gibi konuştu..

Bence bugünde eleştirilecekse bu adam hiçbir gün aklanmaz..

Yeter yahu bir insanın üstüne bu kadar gidilmez,ben artık futbolla ilgilenmek istiyorum,yönetim işini yapsın,biz takımımızı destekleyelim..

Temiz bir sayfa daha açalım,defalarca açtık daha önce..

İnan Kıraç'ın Galatasaray'a ettiği hizmetleri "bizler" görseydik o zaman İnan Kıraç, İnan Kıraç olmazdı. Saçmalamayı kesin bence...

Yeterince objektif olamıyoruz. Dün ben burada Adnan Polat yönetimi istifa etmemeli diyordum, herkes karşımdaydı şimdi herkes Adnancı oldu. Ne iş arkadaş, adam şizofren edersiniz siz vallahi.

Daha dur Adem bu birşey değil :) Bir iki transfer daha olursa linç dahi edilebilirsin :)

hersey bıranda olmuyor arkadaslar ekonomımız yavas yavas guclenıyor stadla beraber daha hızlı guclenecek ve bundan sonra baskanın da dedıgı gibi sportıf basarı gelecektır..biraz sabredelım geçiş dönemindeyiz renktaşlar

Helvacı'dan her türlü entrika beklenir. Sinsi bir duruşu var zaten.

Geri
Üst Alt