Adnan Polat'tan Açıklamalar

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar

İlahi arkadaş yaa ikinci başkan herseye medya önunde posta koyuyada yapılan durumda mı hatırladın Adnan polat'ın başkan olduğunu.O postayı koyarken helvacının 2. başkan olduğunu unuttun galıba.

Zaten bundan dolayi büyüklügün göstermesi lazimdi..tamam ayibi ve hatayi Helvaci yapti, fakat Baskanimizin ayni hatayi yapmamasi lazimdi. Adi üstünde.. BASKAN

Bugün Helvaci hakkinda daha üstü örtülü bir aciklama yapip, kendi aralarinda onu istifaya zorlayabilirdi. Böylece bugünkü verdigi mesaji daha düzeyli vermis olurdu..

göreceksiniz helvaci maalesef istifasini vermiyecek ve ortalik cok karisacak KENDI GÖRÜSÜM

Geç kaldı ama iyi konuşmuş.Helvacı gibi yöneticiler ile bu iş olmazdı.Her ne kadar kendisini tekrar Galatasaray başkanı görmek istemesem de FARUK SÜREN DAHA 2 YIL ÖNCE BU KADRO İLE OLMAZ YÖNETİM DEMİŞTİ.Adam haklı çıktı.

büyük baskan adnan polat!!! helbaci helva yapmaya hadi

HeeerŞeeey boŞŞŞdaaa...

Adnan polat baŞkanimizi sevmeyenlere kapaĞi takmiŞtir... Bu saatten sonra adnan polat İstİfa dİyenler boŞ laftan İlerİ gİtmez... BaŞkanimizin arkadasina durmak mecburİyetİndeyİz.. Galatasaray deĞİŞİyor 3 4 yil sonra gÜÇÜmÜzÜ herkez gÖrecek.. Bİ daha dİyorum ben dahİİİl herkezİ kapak yapmiŞtir.. Adnan polatla devam

Bizim miletimiz balık hafızalıdır. Klübün 2005 teki halini hatırlıyorum, Yanilmiyorsam 10 milyon USd ye ihtiyac vardi. Adnan Polat cikti 10 tane Galatasaray isadami cıkıp 1er milyon versin demisti. O zaman yönetimdede degildi. Ondan baska tasin altına elini sokan olmamıştı.

Helvacı istifasını vermezse görevden alınır.Bu büyütülcek bir durum değil.

Bizim miletimiz balık hafızalıdır. Klübün 2005 teki halini hatırlıyorum, Yanilmiyorsam 10 milyon USd ye ihtiyac vardi. Adnan Polat cikti 10 tane Galatasaray isadami cıkıp 1er milyon versin demisti. O zaman yönetimdede degildi. Ondan baska tasin altına elini sokan olmamıştı.

+1905

arkadaslar tekrar soruyorum sızce acılıstakı olayların helvayla ilgisi var mıdır ???

rüzgar tersine döndü....bide adnan sezgin den vazgec

yönetim birbirine girer buradada taraftar birbirine giriyor. biraz sakin renkdaslar

Geri
Üst Alt