Adnan Polat'tan Açıklamalar

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar

helvacı adnan polata olan bütün kızgınlığımı aldı resmen.yaptığı iki yüzlülüktür ihanettir. ah be başkan şu konuşmaları eskiden yapsaydın ya

Bu konuşma milat olur, çok şey değişir.

300 kişilik grubu bugunde kullandı ali samiyeni anlatrken , ben snin bir lafını hatrlıyorm abi demiştin ki gerçek bir baskan gibi konusursa ( sana göre ) o zaman adnan polata düşüncelerim değişir demiştn bakıyorm hala aynı anti polatsın sorun değil kişisel fikir. GS için futbolun her zaman cok önemli oldugğunu söyledi orda bir çelişme yok . Ve belki duymak istemedin ama stad divan kurulu genel kurul yönetimdeki pislikler hakkında bir cok söz söyledi. Seni suclamıyorum yanlıs anlama fikrimi söylüuorm ama GALATASARAY ı yönetmek cok kolay değil . ve adnan baskan bunu en iyi yapanlardan kendininde söylediği gibi 2006 lar cok çabuk unutuluyor CANAYDIN belki cok efendi bir insandı fakat iyi bir baskan değildi bana göre yaptığı tek iş stadın alt yapısını hazırlamasıdır . He birde Adnan polatı tekrar görevi çağırması var tabiki . Kendi fikrm yanlıs anlama abim

Ben Adnan Polat´a neden kizgin oldugumu hep söyledim kardesim. Bugün bekledigimiz durusu sergiledi sadece. Önceden sergilemedi. Farkindaysan önceden söylediginin tam tersini söyledi bugün her konuda. Bizim kizgin oldugumuz nokta buydu zaten. Ciksin masaya yumrugunu vursun, hakkimizi korusun dedik. Futboldaki basarisizligi aciklanamaz dedik, bugün kendisi de kabul etti 3 sene futbolla ilgilenmedigini. Önceden Toki Baskani her söylediginde hakli dedi, bugün yanlis yapti dedi mesela. Ayni sekilde bakanlara da tepkilerden sonra cevap verdi. Önceden vermedi. Bu yüzden kizginiz. Niye nefret edeyim ki Adnan Polat´tan? Tanimam etmem. Sadece Galatasaray´a asigim

Kombinemi iptal ettiler diyenler vardı twitter da falan görüyordum nerde onlar şimdi??

Bakıyorumda gözünüz yine boyanmış uyanın artık...

aynen arkadas soylediklerinin biri digerini tutmuyo.. herkes ne cabuk unuttu iki gun once taraftarını sattıgını.. adnan polatın her soyledigi yaptıklarıyla celişiyor.. koca konusmadan tek katıldıgım nokta "hiç kimse galatasaray'ın adını kullanıp miting veya yuruyus yapıp siyasete alet edemez" sozudur.. hala 300 kişi sızdı diyo.. ne adamlarmıs arkadas bunlar bole yaa.. GS'de formanın hakkını vermeyen gider diyo da baskanlıgın hakkını vermeyen nasıl oluyor da orda durabiliyor hala.. adnan polatın yaptıgı kıvırmaktan baska bişey degil bence.. beni taraftar asar diyor ancak ama taraftar onu coktan asmısken nden istifasını veremiyor?? bırakın bu işleri kuru sıkı adnan polat.. madem kendine guveniyor gitsin secime.. sonuca bakıp gorelim basarılı mı degil mi.. hatta o kadar guveniyorsa kendine taraftara yaptırsın oylama ya da anket de gorelim..

Gördüğüm şudurki;

İnan Kıraç ın istemediği adam başkanlık yapamaz.

sukadari ortada: inan kirac'in arkasi polat' inkiden daha saglam...sezon sonu yolcudur bence...cünkü kurul üyeleri hakkinda agir konustu...zaten liseli degil diye gicik oluyorlar gibi kendisine ...sonu yakin...sivas macinda da 52.ooo protesto olacagini düsünürsek ...

Bıktım bu liseli gavatlardan, abdülkadir albayrak ve haldün üstünel gibi adamlar istiyoruz yönetimde!

Siz kime gavat diyorsunuz ? Haddinizi bilin öyle konuşun

Ne camianızın tarihinden, ne liselilerin bu camiaya ne verdiğinden haberiniz dahi yok. Bir efsanenin peşine takılmış, popülist söylemlerin esiri olmuş, bu camianın temel yapı taşına küfür ediyorsunuz.

Mektepliler olmasa, bugün ne sizin tuttuğunuz takımın adı Galatasaray olurdu. Ne de kupalarıya şampiyonluklarıyla övünebilirdiniz!

Çok basit bir örnek vereyim size; İstanbul Erkek Lisesi de, Galatasaray lisesi gibi çok eski bir eğitim kurumu ve camiadır. Onlar da Galatasaraylılar gibi spora yönelmiş ve destek vermişlerdir. Dar kesitte başırılı olmuşlardır. Ancak daha sonra camialarına sahip çıkamamışlar, takımlarını bile başka insanların eline kaptırmışlardır ve durumları ortadadır.

Oysa Galatasary Liseliler camia'nın Türkiye mal olmasını sağlamış. Kulübün tüm Türkiye indine yayılmasında büyük çaba ve emek sarf etmiş ve geçmişten bugüne Galatasarayı getirmişlerdir.

Bu yüzden teşekkür etmeniz gerekir.

Hadi nankörsünüz anlıyorum. Ama Galatasaray adını alan bir forumda, bu kadar fütursuz ve terbiyesizce Galatasaray'ın özüne, geçmişine ve geleneğine sahip çıkanlara sövülmesine izin verilemez.

Hiçbir zaman istifasını istemedim.Hatalar olacaktır ancak istifa etmeye gerek yokktu.Endişelerim vardı ancak bugünki konuşmayla da hepsi yerle bir oldu.Geçen seneki video ve haberlere bakın.Helvacı Haldun Üstünel sorulduğunda nasıl cevaplar veriyor.Üstünel'i yollayan da onun fikirleridir.Tam destek Adnan Polat diyorum.

bu zaten cok konusuluyor

haldun üstüneli yollayanlarin basinda helvaci geliyormus.

helvacı adnan polata olan bütün kızgınlığımı aldı resmen.yaptığı iki yüzlülüktür ihanettir. ah be başkan şu konuşmaları eskiden yapsaydın ya

Neden yapmadığı konuşmasında saklı ''bugune kadar efendiliğimi sukuneti korumaya çalıştım sağ duyulu olalım dedim ama yeter''

Ben Adnan Polat ın herşeye rağmen görev süresini doldurması gerektiğini düşünüyorum.Hayata geçireceği önemli projeler olduğunu söylüyor.Bekleyip görmek lazım.Emir Sarıgül canlı yayına bağlandı ve önemli projeler olduğunu söyledi.Tüm ruhsatların ve izinlerin alındığını ve projelerin yakında hayata geçeceğini açıkladı.

Var var. Bunu ilerleyen dönemde görürüz. Selahattin Beyazıt'ın ismi bile yeter.

+1905 zaten desteklenecek baska adam varmı ki :) Helvacıyımı baskan yapacaklardı basarılı olsaydı eğer bu sinsiliğinde MEVCUT GALATASARAY baskanının arkasından iç çeviren adamı mı baskan görecektik saygı duyacaktık Selehatttin Beyazıt Oldguğu sürece polat baskanın her zaman bir + sı vardr

Herkes görüşünü belirtebilir.. Taraftar da, rakipler de, medya da, yöneticiler de görüş alış-verişinde bulunabilir. Sayın Mehmet Helvacı'da durumun parolasını çözmüş ve istifa edilmesi gerektiğini düşünmüştür. Bu gayet olağan bir durumdur -ki, bu durumu OHAL yapanlar suçludur. Sayın Mehmet Helvacı, rakip yönetimde değil, ya da başka bir camia da değil. Adnan Polat'ın ekibinde olan güçlü bir isim. Bunu istemesi herşeyden öte bir Galatasaraylı olarak ilk başta düşündüğü olguların başında geldiği için dile getirmiştir. Zaten sadece bu istifayı sayın Mehmet Helvacı değil, iki-üç gün öncesine kadar tüm Galatasaraylı taraftarlar ve camia beklemiştir. Bunun aksini söylemek, insanın benliğini yitirmesi demektir.

Gelinen durumda, tabiki başkan olarak savunmasını yapacaktır. Ama artık o yoldan sapalı çok oldu. Bu kaos'u elleriyle kendi yaptı. İlk önce Başbakan ve TOKİ'den özür diledi. Ardından Galatasaray taraftarını provake etmekle suçladı ve '300-500 provakatör'ü stada almayacağız' dedi. Sonra 'taraftar bizim herşeyimizdir' dedi.

Yönetimi ikiye bölünmekle beraber, güvenirliliğini kaybetmiştir. Bu artık bir onur meselesi haline dönüşmeden, acil istifa etmelidir. Ne imzayı beklemeli, ne de kongre'yi.. Hem kendine, hem Galatasaray'a zarar veriyor çünkü.

Bazı arkadaşlar komik duruma düşüyor gerçekten artık. Sayın başkan, Haldun Üstünel'e kapıyı göstermedi mi arkadaşlar? Ne Haldun Üstünel'i, o da nerden çıktı? Adnan Polat'ın yönetimine tekrar girme isteği gibi olanağı var mı sizce? Tabiki kocaman HAYIR!

buna ek olarak taraftarlari ve belli ki genel kurulu üyelerini de ikiye bölmüstür...polatin hala koltukta oturmasi huzursuzluk yaratir

aynen arkadas soylediklerinin biri digerini tutmuyo.. herkes ne cabuk unuttu iki gun once taraftarını sattıgını.. adnan polatın her soyledigi yaptıklarıyla celişiyor.. koca konusmadan tek katıldıgım nokta "hiç kimse galatasaray'ın adını kullanıp miting veya yuruyus yapıp siyasete alet edemez" sozudur.. hala 300 kişi sızdı diyo.. ne adamlarmıs arkadas bunlar bole yaa.. GS'de formanın hakkını vermeyen gider diyo da baskanlıgın hakkını vermeyen nasıl oluyor da orda durabiliyor hala.. adnan polatın yaptıgı kıvırmaktan baska bişey degil bence.. beni taraftar asar diyor ancak ama taraftar onu coktan asmısken nden istifasını veremiyor?? bırakın bu işleri kuru sıkı adnan polat.. madem kendine guveniyor gitsin secime.. sonuca bakıp gorelim basarılı mı degil mi.. hatta o kadar guveniyorsa kendine taraftara yaptırsın oylama ya da anket de gorelim..

+1905 çok doğru sölüyosun renktaş..

Geri
Üst Alt