Adnan Polat'tan Açıklamalar

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar

sardan ve helvaciyi atamiyorsan konusmayacaksin

hadi goreve

konustun yap geregini gene kendini rezil etme

Başkan iyi konuşmuş mehmet helvacının yaptığı tam bi hainlik

Helvacı'dan hodri meydan!

Galatasaray'da başkan Adnan Polat'ın istifasını istediği 2. Başkan Mehmet Helvacı, Polat'a cevap verdi!

"Ben Galatasaray için çalışıyorum, Adnan Polat için değil" diyen Helvacı, "Galatasaray'ın neferiyim ve görevimin başındayım. İstifayı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

iistifa:sopa:

arkadaslar polati sevmem yaptigi isler de bugüne kadar ortada ve bu forumda geldigim günden beri en cok elestirenlerden biri benim...ama o da herkes gibi galatasarayli oldugunu bugün anladik...o da kuskusuz gs nin basarisi icin elinden geleni yapiyor...

bir kac kez protesto edilmesini istememe ragmen geri adim atmak istiyorum ve sivas macinda umarim takimiza büyük bir destek ve tezahürat ile baslariz....yeni stadimizin ilk macinda tatsiz olaylarlar karsilasmayiz ve umarim galip geliriz...sezon sonu da belki yeni stadimiz ve kentlenmemiz ile birlikte sampiyon oluruz...seneye bomba gibi bir kadro ile samp. ligine katiliriz :)

sardan ve helvaciyi atamiyorsan konusmayacaksin

hadi goreve

konustun yap geregini gene kendini rezil etme

Kendisinin yapabilecegi fazla bir sey yok. Polat aslinda bu 3 isime istifa et derken sunu demek istedi "Galatasaray taraftari, bu isimler takimi karistiriyor, iceriden bizim basarimizi engelleyecek oyunlar oynuyor, en yakin macta geregini yapin". Bence demek istedigini bu.

Bu arada Sardan ne yapmis?

Açıklamaların videosu yok mu arkadaşlar?

Şardan niye reis?

1 milyon dolar fatura kesti klube:)

bu basina yansidi sonra baskana sordular

oda dediki ben bu lafi basina cikaran kostebekleri bulacagim dedi

bu olay size bir benzerlik cagristiryormu?

hani utanacak adam kostebekmi, sardanmi, baskanmi

ha ayrica bu adam ne olursa olcun cemal nalga olayinin sorumlusudur

istifa etti yalandan gostermelik bilmemne

sevmiyorum

sinsi bir insan

eger baskanin arkasindan is ceviriliyorsa bu adam orada vardir adim gibi eminim

adam medya krali birgun cikip korusaydi baskani

ha birde gene

adam medya krali medyada tecavuze ugruyoruz

baska orneklerde var tabi

icimden birses gene herzamanki gibi soylediklerinin icini dolduramayacak diyor

aksini dusunen?

Cevap: Adnan Polat'tan Açıklamalar

Ben yiğit şardan istifa kampanyası başlatıyorum. hani şu cemal nalga skandalından dolayı takımı rezil edip istifa ettikten sonra tekrar yüzsüzce yönetime sessizce giren adamdan. şu haldun üstünel'in üzerine yürüyen adam, klübe siyasi düşüncelerini alet eden adam, klübe para vermek yerine klüpden şirketinin alacaklarını günü gününe ödeyen adam.......................................saymakla bitmez. kimse farkında değil ama yönetimi mahfeden adam YİĞİT ŞARDAN....

Cevap: Adnan Polat'tan Açıklamalar

Bazı şeyleri değiştirecektir bu konuşma.Güzel konuştu başkan.Keşke baştan böyle olsaydı.

Yiğit şardan hakkımnda bu hafta Azizi Üstel'in yazdıklarını okumanızı tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt