Adnan Polat'tan Açıklamalar

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar

Mehmet helvaci istifia kampanya istiyoruz lutfen yonetim duy sessimizi galatasarayimiza sahip cikalim icimizdeki brutusleri yikalim..

Hata herkes yapabilir ve gördümki başkan yaptığı hataların farkında yapılanma tamam artık tüm mesaimi futbola vereceğim dediğine göre oda BAM dan rahatsız :)

Yapabilir de, bir de inatciligini biraksa daha iyi olur diye dusunuyorum. Bir de dikkat etmemik. O siralar halamin torunu "Cizgi film, cizgi film" diye basimin etini yiyordu. Hakikaten Helvaci'ya "Istifa eden senin gibi olsun" dedi mi?

kulubün büyümesini düşünmeyen sığ kafalı G.Saray a hayrı dokunmamış adamlar tek korkuları halkın G.Saray a sahip olması deniz baykal misali küçük olsun benim olsun anlayışındaki adamlar.

Bundan bu kadar eminsiniz yani.

Peki sorabilir miyim size hayatınızda kaç tane mektepliyle iletişiminiz oldu da haklarında bu kadar keskin ve net yorumlar yapabiliyorsunuz ?

Yapabilir de, bir de inatciligini biraksa daha iyi olur diye dusunuyorum. Bir de dikkat etmemik. O siralar halamin torunu "Cizgi film, cizgi film" diye basimin etini yiyordu. Hakikaten Helvaci'ya "Istifa eden senin gibi olsun" dedi mi?

Yok öyle birşey demedi

Kendini yormaya değmez boşver Telegol izlemeye devam etsinler.

aynen böyle adamlar halkı küçüp görüp kendilerini bir şey zannederler.eminim o söylediğim programı sen izliyorsundur zaten abiniz inan kıraç da açıklamalarını oraya yapıyor.

arkadaşlar formica için link verdim TRANSFER ÖNERİLİERİNDE isteyen burdan baksın. ingilizcesi olan tercüme edip lütfen yazsınnn

adnan polattan önce kulübün ve takimin hali nasildi?

Uzun uzun akıbeti konuşmaya gerek yok,benim nacizane fikrim şudur,bu adam yıllardır bir çok projede pay sahibiydi ekibiyle,sözlerine güveniyorum artık futbola daha çok zaman ayıracağım başarılı olacağım diyor,bekleyelim 1-2 sene daha..

Elbet bu adam kazık çakmayacak koltuğa oda bırakacağını kendi ifade ediyor,bir başarısızlıkta..

Ben çatlak sesleri susturup takımımıza odaklanmayı öneriyorum,ki biran önce şu Helvacı ve diğer kişilerin istifaları alınsın alınırda..

Artık desteğe yönelmemiz gerek..

Mehmet helvaci istifia kampanya istiyoruz lutfen yonetim duy sessimizi galatasarayimiza sahip cikalim icimizdeki brutusleri yikalim..

işte polatın nekadar iyi bi başkan olduğunun kanıtı.. dünyada hangi lider bi konuşmayla bukadar insanın desteğini alabilir soruyorum :D şimdi tüm oklar helvacıya döndü.. helvacı yanlış adama çattı :D

Açıkçası ben açıklamalarını samimi bulmadım. Koskoca başbakan geliyor , bakanlar geliyor amma velakin 300 kişiye engel olamıyorlar. Yazıklar olsun böyle güvenlik güçlerine. Başkana karşı değiliz ama bizimde bir sabrımızın olduğu unutulmasın. Hala Toki başkanını savunacağına çıksın özür diletsin.

bunlara daha da fazlasını ekleyebiliriz ama insanlar bi anda unuttu herseyi.. adnan polat arkasındayım ıstıkrar olmalı dedigi tum teknik direktorleri kovdu.. zamanının feneri gibi olduk.. mali durumu duzeltmek gerek tasarrufa gitmemiz lazım diyip keitayı yollayıp uefadan elendikten snra kendini kurtarmak için transfer doneminin sonunda misi ve insuayı aldı.. rijkaard devrimdir diyip gonderdi.. yerine gelen hagi (kendisini destklerim) aynı surede rijkaarddan daha kotu performans gosterdi.. sene basındaki tum tasarruf sozlerini unutup stancu zapata yekta culio transferleri yaptı.. nerde kaldı GS'nin 2012 mali kriterler uygun hale getirilmesi?

o Keita'yla Misi'yi nasıl alacaktı Galatasaray her tarafı hacizli dosyalarla sarılıyken.Siz mahallede aranızda para toplayıp kurtarırdınız Galatasaray'ı Polat'a gerek yoktu.

Açıkçası ben açıklamalarını samimi bulmadım. Koskoca başbakan geliyor , bakanlar geliyor amma velakin 300 kişiye engel olamıyorlar. Yazıklar olsun böyle güvenlik güçlerine. Başkana karşı değiliz ama bizimde bir sabrımızın olduğu unutulmasın. Hala Toki başkanını savunacağına çıksın özür diletsin.

Özür dilemiş ya

toki başkanının özür dilediğini söyledi..

polat1_04LVA.jpg

bu resimden ne anlıyosunuz ne diyo sizce başkan :asd:

Geri
Üst Alt