Adnan Polat'tan Açıklamalar

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar

Dediğimi araştırman kafi.Borç batağına girmemize neden olan Canaydına laf etmezler ama Adnan Polatın her hatasını yüzüne vurmayı iyi bilirler.Liseliler benim için gereksiz bir topluluk.Bu benim görüşüm ister saygı duy ister duyma.

Peki Sami öyle olsun. Benden de sana ufak bir öneri. Her söylenene itibar etme ve Mektepliler ne yapmış, yapmamış iyice bir araştır.

Yorumlarını kimi zaman keyifle okurum. Hak yemiş olma derim :)

Adnan Polat herkese iyi gaz vermiş, bütün tepkileri M.Helvacı'nın üstüne çekmiş. Ha bi de futbolla falan ilgileneceğim demiş gene. Aman sen futboldan uzak dur Başkan. :o

ben adnan polatın öyle yada böyle devam etmesi tarafındaydım. kulübün mali açıdan kötü olduğu dönemde tek başına aday olan polattı.şimdi mali açıdan biraz düzlüğe çıkınca hemen başkan adayları çıktı. kötü günde nerdeydiniz diye sorarlar adama...

demekki liselilerin cogunlugu hazmedemiyor polatin o koltukta oturmasini :) adamlar tam anlamiyla lobi...isteseler polati indirirler...ama gs etigine yakismadigi icin dolayli yollardan "git" diyorlar

aynen öyle

oysa 3 yil önce, Polat baskan olurken "deli misin" diyorlardi.

simdi güzel tabi koltuk cok rahat, cokta kaliteli

simdi oturmak isteyen cok o koltukta ...

başkan güzel konuşmuş helal olsun.. bazılarının ağzının payını vermiş... polat kadar iyi bi galatasaraylıyı bütün divan kurulu içinde arasan bulamazsın...ha hala kendini kulübün sahibi gören taraftarları takmayan zihniyetin yönetime gelmesini isteyen varsa biraz iyi düşünsün

Düşündüm de Adnan Polatla devam etmeliyiz takım batıyor derlerken Polat çıktı başkan oldu stad bitti herkes Polat gitsin istiyor ama futbol konusunda biraz cahil malesef.

adnan polatı taraftarın önune atan medyaya da sonsuz teşekkürler yoksa sizin de mi arkanızda brütüs var !

Adnan Polat herkese iyi gaz vermiş, bütün tepkileri M.Helvacı'nın üstüne çekmiş. Ha bi de futbolla falan ilgileneceğim demiş gene. Aman sen futboldan uzak dur Başkan. :o

Alakasi yok. Polati destekleyenler cok vardi.

Polati kizanlarin cogu ise, iste bugün yaptigi gibi cikip, baskan gibi konusmamasina kiziyorlardi zaten.

ben başkanın arkasındayım sizden ricam sizde arkasında olun güç birliği yapalım hainleri uzaklaştıralım çünkü şimdi adnan polat istifa demenin zamanı değildir......

Kahraman olmadı sadece daha kötü günlerimizde yaşadıklarımızı hatırladı herkes, şimdi düzlüğe çıkmışken yakışır mı Başkanımızın kellesini almak ?

iyide başkan olduğundan beri hep bu açıklamaları yaptı.. geçen hafta da aynısını söyledi...

bence tilki gibi kurnaz bu polat...

herkes yıldız gelmezse stad dolmaz dedi, millet sırf helvacıyı protesto için doldurur o stadı şimdi... vallahaa helal polata...

Baskanin konusmasini dinledim. Hep boyle konussun. ezdirmesin Galatasaray'i. Dediklerini sonra da yapsin. Yanlislarindan donsun. Bu taraftar yine destek verir kendisine. Sivas macinda pankartli destek Adnan Polat'i daha iyi seyler yapmak ve daha iyi olmak icin tetikleyici kuvvet olur mu acaba?

bu liseli beyaz türklerin amacı stadın rantını yemek.şirket birleşmesi yapılmış stadı yapılmış borcu azalan kulubü ele geçirmek istiyorlar

2006 da uefadan neredeyse transfer yasağı yerken bu kulüp neredeydi bu abiler!!!!!

G.Saray da ağır abi abi inan kıraç değil selahattin beyazıd dır.

başkan güzel konuşmuş helal olsun.. bazılarının ağzının payını vermiş... polat kadar iyi bi galatasaraylıyı bütün divan kurulu içinde arasan bulamazsın...ha hala kendini kulübün sahibi gören taraftarları takmayan zihniyetin yönetime gelmesini isteyen varsa biraz iyi düşünsün

İmza

RENKDASLAR DIKKAT!!!!!

helvacinin olagan kongreye gitmek istemesinin sebebi kendisi ve yigit sardan baskan adayi olamk istemeleridir.mart ayinda yapilacak olan divanda mali ve idari olarak ibra edilmez iseler pola ve yönetimi bir secim süresince baskan adayi olamayacak.bir kaniya görede ibra edilmeyecekleri yönünde.o yüzden helvaci olagan kongreye gitmek istiyor.polat istifa etmez ise imza toplamak isteyen helvaci bunu yapmasi iicn 3 üyeyi yanina lip bildirmek zorunda,ve o yüzden polatin yanina 3 kisiye yanina alarak bak biz haziriz imaji yaratti.kisacasi helvaci polatin kuyusunu kaziyor.simdi bunlar cok daha net ortaya cikti.

Geri
Üst Alt