- 28 Nisan 2009
- 20.585
- 0
- 1.396
Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar
Forumda liseli var mı?
Forumda liseli var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediğimi araştırman kafi.Borç batağına girmemize neden olan Canaydına laf etmezler ama Adnan Polatın her hatasını yüzüne vurmayı iyi bilirler.Liseliler benim için gereksiz bir topluluk.Bu benim görüşüm ister saygı duy ister duyma.
demekki liselilerin cogunlugu hazmedemiyor polatin o koltukta oturmasiniadamlar tam anlamiyla lobi...isteseler polati indirirler...ama gs etigine yakismadigi icin dolayli yollardan "git" diyorlar
Adnan Polat herkesi iyi gaz vermiş, bütün tepkileri M.Helvacı'nın üstüne çekmiş. Ha bi de futbolla falan ilgileneceğim demiş gene. Aman sen futboldan uzak dur Başkan.![]()
Adnan Polat herkese iyi gaz vermiş, bütün tepkileri M.Helvacı'nın üstüne çekmiş. Ha bi de futbolla falan ilgileneceğim demiş gene. Aman sen futboldan uzak dur Başkan.![]()
Forumda liseli var mı?![]()
o uzak dursun helvacı gıbıler yönetsın daha ıyı dimi
Adnan Polat herkese iyi gaz vermiş, bütün tepkileri M.Helvacı'nın üstüne çekmiş. Ha bi de futbolla falan ilgileneceğim demiş gene. Aman sen futboldan uzak dur Başkan.![]()
Ben Galatasaray lisesi mezunuyum
Kahraman olmadı sadece daha kötü günlerimizde yaşadıklarımızı hatırladı herkes, şimdi düzlüğe çıkmışken yakışır mı Başkanımızın kellesini almak ?
başkan güzel konuşmuş helal olsun.. bazılarının ağzının payını vermiş... polat kadar iyi bi galatasaraylıyı bütün divan kurulu içinde arasan bulamazsın...ha hala kendini kulübün sahibi gören taraftarları takmayan zihniyetin yönetime gelmesini isteyen varsa biraz iyi düşünsün