Adnan Polat'tan Açıklamalar

Cevap: Adnan Polat'dan Açıklamalar

lesli olanlara gelsin :D

[video=youtube;DGObMhE3Kgs]https://www.youtube.com/watch?v=DGObMhE3Kgs[/video]

Kahraman olmadı sadece daha kötü günlerimizde yaşadıklarımızı hatırladı herkes, şimdi düzlüğe çıkmışken yakışır mı Başkanımızın kellesini almak ?

ben hiç unutmamıştım polatın değerini ama unutanlar vardı ve bu beni çok üzüyordu... neyseki bazıları yavaş yavaş objektif bakmaya başlamış

ayrıva helvacı mehmet seninde ne geniş miden varmış.adam onuru varsa istifa edersin dedi ki doğru söyledi hala utanmadan istifa etmem diye diretiyorsun.

ya ayıptır resmen koca galatasaray baskanının kuyusunu kazıyorlar adam yalnız kaldı resmen umarım bunlar a.polatı indirmezler yoksa yenı gelcek yonetım hain sürüsünden olusacak

Baskanin konusmasini dinledim. Hep boyle konussun. ezdirmesin Galatasaray'i. Dediklerini sonra da yapsin. Yanlislarindan donsun. Bu taraftar yine destek verir kendisine. Sivas macinda pankartli destek Adnan Polat'i daha iyi seyler yapmak ve daha iyi olmak icin tetikleyici kuvvet olur mu acaba?

Hata herkes yapabilir ve gördümki başkan yaptığı hataların farkında yapılanma tamam artık tüm mesaimi futbola vereceğim dediğine göre oda BAM dan rahatsız :)

bu liseli beyaz türklerin amacı stadın rantını yemek.şirket birleşmesi yapılmış stadı yapılmış borcu azalan kulubü ele geçirmek istiyorlar

2006 da uefadan neredeyse transfer yasağı yerken bu kulüp neredeydi bu abiler!!!!!

G.Saray da ağır abi abi inan kıraç değil selahattin beyazıd dır.

Şu liseli Beyaz Türkler nasıl yaratıklar ? Hepsi birden stat'ın rantını nasıl yiyecek ? Bugünlere rant yiyerek mi gelmişler ?

Kimdir nedir bunlar ? İn midir, cin midir ? Anlatında öğrenelim şunların nasıl bir şey olduklarını ?

adnan polat yönetim kadrosunu değiştirmeli haldun üstünelle geri dönmeli o yapılan hataydı umarım helvacı gibi sahtekarlardan sonra bunu anlmaştır yanlış insanların yanına almaktan vazgeçmeli

iyide başkan olduğundan beri hep bu açıklamaları yaptı.. geçen hafta da aynısını söyledi...

bence tilki gibi kurnaz bu polat...

herkes yıldız gelmezse stad dolmaz dedi, millet sırf helvacıyı protesto için doldurur o stadı şimdi... vallahaa helal polata...

Herşey sırayla artık futbola daha çok vakit ayıracağım dedi. Bu sezon olmaz önümüzdeki sezon alır yıldızları, ki bana göre transferler yıldız olmasada fena değil

Bakınız güzel kardeşim bu takım ve camia başarılı olsa da olmasa da benim takımımdır.

Farzı mahal bir alt kümeye düşsün ben yine Galatasaray'lıyımdır ve bu değişmez. Başarı ve başarısızlık odaklı çok kelam da etmem.

Adnan Polat'a öfkem yok. Dün de yönetimin artık miyadını doldurduğunu söylüyordum. Bugün de söylüyorum.

Zira benim baktığım yerden gördüğüm şey, Sayın Polat'ın bu camianın değerlerine dil uzatanlar karşısındaki eksik yanlış ve tasvip etmediğim tutumudur.

Ağıza çalınan bir kaşık bal bugün hepinizi mutlu etmiş olabilir. Fakat zaman ilerliyor hepimiz buralardayız. Yeni başarısızlıklar ve sıkıntılarda aslan başkan, süpersin başkan, helal olsun başkan diyen arkadaşların yeniden cellallendiğini de göreceğiz.

Bu genelde artık bizde alışkanlık olmuştur. Yani özetle malumun tekrarıdır. Ve genel yapıda bunu gösteriyor. Hal böyleyken de Adem'in söylediklerinin de ne kadar doğru olduğu ortada. Dün Polat'ın istifasını isteyenler bugün karşıtlarını asmak için cellatlığa soyunmuş durumlar.

Ha siz öyle misiniz bilmiyorum. Ama ben bunu yazınca cevap verdiğinize göre öyle olmanız kuvvetle muhtemel. Ha değilseniz zaten sorun yok. İstikrarlı ve özü sözü birsiniz demektir ki buna da benim sözüm olmaz.

tarzına sözüm yok üslubunca fikrini söylemişsin.Ben başından beri A.Polat'ı destekliyorum ,orada bir sıkıntı yok.İnsanlar yanıldıklarının farkındaysa ,medyanın zehirli gazından kurtulup gerçekleri görmeye başladıysa onları döneklikle suçlayamayız.Hepimiz aynı gemideyiz ve Polat'ın yaptığı bugüne kadar hep borca sokanların açtığı yaraları onamakla geçti.O futbolu o konuşanlardan çok daha iyi bilir, yaptıkları bunun kanıtı ve söylediği gibi bundan sonra da herkes görecektir.Bugün Keita gitti diye küfredenler o mali istikrarsızlık devam etse rüyalarında görürdü bazı isimleri.

mehmet helvacı polatı istifaya davet edemez kendiini başkan zannediyordu aldı cevabını adnan polatın gideceğini ya da kalacağını galatasaray kongresi karar verir helvacı değil.

Şu liseli Beyaz Türkler nasıl yaratıklar ? Hepsi birden stat'ın rantını nasıl yiyecek ? Bugünlere rant yiyerek mi gelmişler ?

Kimdir nedir bunlar ? İn midir, cin midir ? Anlatında öğrenelim şunların nasıl bir şey olduklarını ?

Kendini yormaya değmez boşver Telegol izlemeye devam etsinler.

MEHMET HELLvaci Istifa

Erdoğan Bayraktar, sıkı bir Galatasaray taraftarıdır. Beni telefonla arayarak kulüpten ve camiadan özür diledi. Hatta bu basın yoluyla insanalara aktarıldı.

Hani nerede özür diledi ?

helvacıya söyledikleri içimin yağlarını eritti ancak balık hafızalı olmayalım yönetim yine de istifa etmelidir..

bir çırpıda aklıma gelenler :

haldun üstüneli takımdan koparışı

azizle gereksiz şekilde aşırı yakınlığı

adnan sezgin ısrarı

rijkaardın sabotajına göz yumması

ardayı linç girişimlerine göz yumması

hükümete yalakalık

fenerin beşiktaşın artıklarını toplama politikası

keita misimoviç dos santos gibi klas oyuncuların yönetilememesi

taraftar grupları ile karanlık ilişkiler

kurmaylarına hakim olamayışı yanlış insan tercihleri

seneye kalıp kalmayacağı belli olmayan hagiye gelecek senenin bütçesini şimdiden harcatması

bunlara daha da fazlasını ekleyebiliriz ama insanlar bi anda unuttu herseyi.. adnan polat arkasındayım ıstıkrar olmalı dedigi tum teknik direktorleri kovdu.. zamanının feneri gibi olduk.. mali durumu duzeltmek gerek tasarrufa gitmemiz lazım diyip keitayı yollayıp uefadan elendikten snra kendini kurtarmak için transfer doneminin sonunda misi ve insuayı aldı.. rijkaard devrimdir diyip gonderdi.. yerine gelen hagi (kendisini destklerim) aynı surede rijkaarddan daha kotu performans gosterdi.. sene basındaki tum tasarruf sozlerini unutup stancu zapata yekta culio transferleri yaptı.. nerde kaldı GS'nin 2012 mali kriterler uygun hale getirilmesi?

Liselilerin hepsi Polata karşı değil ama camianın önde gelen isimleri Polatın ipini çekti bundan sonra tutunması çok zor

Adnan Polat'da ipinin çekildiğini anladı,gideceksem de adam gibi giderim dedi bugün bir anlamda..

kulubün büyümesini düşünmeyen sığ kafalı G.Saray a hayrı dokunmamış adamlar tek korkuları halkın G.Saray a sahip olması deniz baykal misali küçük olsun benim olsun anlayışındaki adamlar.

Geri
Üst Alt