Bakınız güzel kardeşim bu takım ve camia başarılı olsa da olmasa da benim takımımdır.
Farzı mahal bir alt kümeye düşsün ben yine Galatasaray'lıyımdır ve bu değişmez. Başarı ve başarısızlık odaklı çok kelam da etmem.
Adnan Polat'a öfkem yok. Dün de yönetimin artık miyadını doldurduğunu söylüyordum. Bugün de söylüyorum.
Zira benim baktığım yerden gördüğüm şey, Sayın Polat'ın bu camianın değerlerine dil uzatanlar karşısındaki eksik yanlış ve tasvip etmediğim tutumudur.
Ağıza çalınan bir kaşık bal bugün hepinizi mutlu etmiş olabilir. Fakat zaman ilerliyor hepimiz buralardayız. Yeni başarısızlıklar ve sıkıntılarda aslan başkan, süpersin başkan, helal olsun başkan diyen arkadaşların yeniden cellallendiğini de göreceğiz.
Bu genelde artık bizde alışkanlık olmuştur. Yani özetle malumun tekrarıdır. Ve genel yapıda bunu gösteriyor. Hal böyleyken de Adem'in söylediklerinin de ne kadar doğru olduğu ortada. Dün Polat'ın istifasını isteyenler bugün karşıtlarını asmak için cellatlığa soyunmuş durumlar.
Ha siz öyle misiniz bilmiyorum. Ama ben bunu yazınca cevap verdiğinize göre öyle olmanız kuvvetle muhtemel. Ha değilseniz zaten sorun yok. İstikrarlı ve özü sözü birsiniz demektir ki buna da benim sözüm olmaz.