Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.441
- 7.286
- 1.298
Klübün iliğini kemiğini sıyırıp bitirdikten sonra öyle bırakacaklar sizde ohh şampiyon olduk diye sevinin
son yıllarınız gs taraftarı olarak.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük rezalet, hepsini yiyin de rahatlatın adiler
tahmin işini azaltalım hocamTahminime göte total 150 milyon dolar falan.
Siz de derken ? GS taraftarı olarak derken ? sen Galatasaraylı değil misin ? Antu kokusu alıyorum!Klübün iliğini kemiğini sıyırıp bitirdikten sonra öyle bırakacaklar sizde ohh şampiyon olduk diye sevininson yıllarınız gs taraftarı olarak.
İki etaptı ilk etap yapıldıonda da eksik var denmiyor mu
yeterli sahada saha yok vs gibi
Saniliyor k ilk gunden tum para konacak.. " nasil yapalim, kemerbugaz bile zor ilerliyor" lar dillendirildi...ama yeringelince "Gs insan kaynagi her seyi yapar" oluyor. Ruzgar ne yone eserseSanki nükleer santral anasını satayım. Basit konut işi işte. Yapılamayacak ne var, kulüp çatır çatır yapar. Ama önce Galatasaray menfaatlerinin düşünülmesi lazım.
2022 katılımlı biri bana antu yorumu yapmasın.Sorgulamayan tayfaya diyorum.Sen üstüne alınıyorsan kendin bilirsin.Siz de derken ? GS taraftarı olarak derken ? sen Galatasaraylı değil misin ? Antu kokusu alıyorum!
Doğru söylüyorSiz de derken ? GS taraftarı olarak derken ? sen Galatasaraylı değil misin ? Antu kokusu alıyorum!
Kayıt yılına göre mi taraftarlık ölçüyorsun ? İyiymiş. Ben genelde yorumlardaki gizli detaylarla çözerim. Üstüme niye alınayım ? Yazdığın yorum belli..2022 katılımlı biri bana antu yorumu yapmasın.Sorgulamayan tayfaya diyorum.Sen üstüne alınıyorsan kendin bilirsin.
Aşağı yukarı öyle değil mi yav 100 milyon dolar teminat aldık(dursun onu 350ye kırdırdı) sonra devlet onu ödeyene kadar zırnık koklatmadı şimdi de kalan bi 60 milyon dolarlık falan satış kaldı.tahmin işini azaltalım hocam
Yine iyiymiş ya on senelik süreçte 150. Ben daha bile azdır diye düşünüyodumAşağı yukarı öyle değil mi yav 100 milyon dolar teminat aldık(dursun onu 350ye kırdırdı) sonra devlet onu ödeyene kadar zırnık koklatmadı şimdi de kalan bi 60 milyon dolarlık falan satış kaldı.
Saniliyor k ilk gunden tum para konacak.. " nasil yapalim, kemerbugaz bile zor ilerliyor" lar dillendirildi...ama yeringelince "Gs insan kaynagi her seyi yapar" oluyor. Ruzgar ne yone eserse
179 mesajında var üstüne üstlük daha önemseyip yorum bile atmamışsın hiçbirşey çözemezsinKayıt yılına göre mi taraftarlık ölçüyorsun ? İyiymiş. Ben genelde yorumlardaki gizli detaylarla çözerim. Üstüme niye alınayım ? Yazdığın yorum belli..
179 mesajımın hepsini okudun mu ? Okumadıysan okumanı tavsiye ederim. Hemen biter.179 mesajında var üstüne üstlük daha önemseyip yorum bile atmamışsın hiçbirşey çözemezsin![]()
Etap etap yapılmasını önerdi zaten ET, her etap sonraki finansmanı otomatik oluşturacaktı, verilecek taşeron vs önemli olacaktı.Erken satışlarla finansman yaratılabilirdi, iş adamları para koyabilirdi, belki gelir daha düşük olurdu bundan dolayı ama araya bütün iş riskini alacak koskoca bir firma sokmaktan daha kârlı olacağı kesindi. Gariban taraftara 300 liraya Osimhen maskesi alın deme yüzleri olmamalı ama bu anlaşmayı yapanların.