Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı

Lan şaka maka aklıma geldi de Adnan Sezgin sportif direktörken takımı bu hale getirdi. Bu adam bir de Galatasaray'a başkan olsa neylerdik biz :D:D:D:D Sonumuz 2 sezonda İstanbulspor... :D:D

Toplantıdan Misiyin sözleşmesini fesh edelim kararı çıktı bes beeli...Takım şimdi düzelir belki..

:mad:

Transfer nöbetine çevirmeyin olayı

Misimovic gitti.

hönkkkkkkk nası yani

vallah duyum aldığımı söyleyemem ben inanmıyorum. banııı ben yerim burda sonraa gerçek değilsee.. tek söyleceğim anlaşma varrrmışş.......... iyi veya kötü siz yorumlayınn... açıklanırmı bilmem diyorlar kurul üyelerinden biri.....

vallah duyum aldığımı söyleyemem ben inanmıyorum. banııı ben yerim burda sonraa gerçek değilsee.. tek söyleceğim anlaşma varrrmışş.......... iyi veya kötü siz yorumlayınn... açıklanırmı bilmem diyorlar kurul üyelerinden biri.....

peki t.direktörmü yoksa s.direktörmü anlaşılan kişi

Şimdi BHAM gitti diye haber çıksa...

diyeceksiniz bu kim içerde konuşulunları nerde bilebilirki.... yöneticilerden biri veya bir kaçı önceden bu fikirle gitmişş.....

bu kadarmı ? bittimi toplantı ? bu kararmı çıktı yani ?

Toplantı bitmedi..Toplantıda ne olduğuda bilinmiyor..Resmi siteye konuldu..İnşallah devamı gelir.

Yok yaw onu söyle demek istedim , toplantıda Misiyin sözleşmesini fesh edik takım düzelir diye bi kırar çıkmıştır demek istedim (bu hayle ancak böyle ironi yapılır :( )

evet beyler bana leasingin ne oldugunu ogretmeye calisan gencler

cehalet kotu sey azcik okuyun tamammi?

satin aldigimiza inandiysaniz bu suc size ait:)

sezgin soyledi kiraladik diye:)

ulan ne adamlar yonetiyor takimi yaaa:)

Var ya bu Adnan Sezgin gerçekten iyi anlıyor bence futboldan :D Çünkü bilinçsizce haybeye adam alsa illa ki birkaç tanesi iyi çıkar. Bu adam işi biliyor beyler özellikle kötüsünü seçerek alıyor :D

Murat Tanyeri@

Varsa birşey söyle..Madem söylemeyeceksin ortaya birşey atmana gerek yok..Herkezin bildiği ozaman kendine kalsın..Toplantı sürüyormuş.

Şimdi BHAM gitti diye haber çıksa...

bham gitmezzz giderseee bizim futbolcuların niye sakatlandığı ortaya çıkarrr....

sakatlıkların

%20 maçta

%30 kendilerine iyi bakmamaları

%10 sağlık heyetınin yalnışı

% 40 bamh yüzündendir. g.zanı eklemek gerek... durduk yere sakatlık olmaz yoksaa

Hala BAM'ın gitmesiyle birşeylerin düzeleceğini düşünen taraftarımızın olduğunu görmek çok üzücü gerçekten.

Murat Tanyeri@

Varsa birşey söyle..Madem söylemeyeceksin ortaya birşey atmana gerek yok..Herkezin bildiği ozaman kendine kalsın..Toplantı sürüyormuş.

ben ortaya bişey atmıyorumm ki... sonra buraya yazsam inanmadığım şeyi bana döneceksiniz hani buydu -şuydu diye.

ben aldığım duyum - bizim yöneticilerden bir veya bir kaçının bir fikirle gittiği.

ben ortaya bişey atmıyorumm ki... sonra buraya yazsam inanmadığım şeyi bana döneceksiniz hani buydu -şuydu diye.

ben aldığım duyum - bizim yöneticilerden bir veya bir kaçının bir fikirle gittiği.

yav isim söylemesen bile en azından hangi görev için biriyle anlaşılmış onu söyle

Geri
Üst Alt