Adnan Sezgin İstifa Etti

Cevap: Galatasaray'da Olağanüstü Toplantı

Milan Baros ve Harry Kewell'ın sözleşmelerini fesheder Hagi ile 3 yıllık kontrat imzalarlar Adnan Sezgin ile yola devam kararı alınır, başkan istifa etmeyeceğini, takımı ayağa kaldıracağını belirtir, sezon sonuna kadar mağlubiyet sayımız 19 a çıkar, Arda Turan 4 buçuk milyon euro ya satılır, yerine 3 tane rumen futbolcu getirilir. :)

Toplandık açıklamıyoruz derler.Çünkü o toplantı da bir sonuca varamazlar yine.Karar marar çıkmaz.

Adnan Polat kuzu,keçi değildir he Aslandır haberiniz olsun(!)

Adnan Polat "Eğer Türkiye Kupasından elenirsek ne Hagi kalır, ne Adnan Sezgin. ikisini de gönderirim" demişti. Bakalım sözünde duracak mı... :) Sanırım bu da "Rijkaard'ın arkasındayım" olayına benzeyecek. Sözüne güvenilmez başkan.

beylerrr kulup içinden tanıdığım bazı abiler ( bunlar iş dolasyıla samimi olduğum kurul üyeleri). yönetim toplantısı 18.00-18.20 gibi bitecek ve aldıkları kararları açıklarlar diyor..

Muhtemelen şu anda kek, kurabiye yiyip sohbet yapıyorlardır. Bizde burada merakla bekliyoruz...

Toplandık açıklamıyoruz derler.Çünkü o toplantı da bir sonuca varamazlar yine.Karar marar çıkmaz.

bence bunlar toplanmadııı... transfer haberleri gibi buda geldi-geliyor-olmadı-pahalıydı gibi yalandır.

toplancaz-toplanıyoruz-toplandık-toplantıdaydıl- dağılınnnnnn ulennn :)

Adnan Polat purosunu içerken Adnan Sezgin servis yapıyodur.

Yok. Adnan Sezgin puroya bakarak, "Sana o puronun daha ucuzunu bulur getiririm başkan." diyordur.

bence bunlar toplanmadııı... transfer haberleri gibi buda geldi-geliyor-olmadı-pahalıydı gibi yalandır.

toplancaz-toplanıyoruz-toplandık-toplantıdaydıl- dağılınnnnnn ulennn :)

Toplanıp ne yapacaklar.Bi sorun yok ki.Herşey Polat'ın istediği şekilde gidiyor.Küme düştük mü görevini tamamlamış olacak.

Seçimli genel kurul kararı alınsın da severek ayrılalım...

en son toplandıkalrında rijkaard gitmişti kendileri kalmıstı.. :(

Toplantı sonrası Adnan Polat, başkan oluşu ve yaptıkları hakkında açıklamalar yapar. Rahmetli Kemal Sunal'dan alıntı yaparaktan şöyle bir şey olacağını düşünüyorum. Kameraların karşısına geçer ve konuşmaya başlar arkasında hindi gibi kabararak duran Adnan Sezgin güzel bir dekor oluştururken arkada başkan dile gelir...

şimdi ben buraya neden çıktım? niçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok, gördünüz, yürüdüm çıktım! ama çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. görünen köy !! uzakta değildir, buraya çıktıksa sonradan çıkmadık mı dedik? bunlar bi takım uydurma laflardır! sahi ya ben buraya neden çıktım? kim çıkardı lan beni buraya?

böyle bir şey olur...

Misimovic fesh toplantı buymuş beyler dağılın..

evet beyler istifa yok mu hayla......

Geri
Üst Alt